A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Des #5731 Na most jött meg nekem is a behívóm CBre, sok értelmét nem látom annak se, hogy OB-nak nekikezdjek. Ahogy olvastam a lineage2.com fórumain, április végére ígérik a p2p verzió bevezetését. Ha OB tényleg áprilisra csúszik át, ez kevesebb, mint 1 hónapnyi játékidő lenne. Ezt mondjuk nem tartom valószínűnek, ahogy nézegetem, most már a CB-re regelők igen nagy hányada kapott hozzáférést a bétához, valószínűleg OB előtt mindenkinek szétküldik az emailt, hogy grat, bekerültél a CB-be, ami még 2 napig tart örüljél, aztán már mindenki játszat:)
Ha jól emlékszem, JOBot február tizenakárhanyadika környékén kezdtük el, másfél hónap alatt lett a karik nagy része mid-20. Innentől kezdve nem tudom, kinek lenne kedve átjönni majd US szerverekre, hogy az unalomig ismert játékmenet menjen megint:) De ha sokan átjöttök, akkor természetesen megyek én is, van még 1-2 kaszt, amit szívesen kipróbálnék:)