88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Des
    Hát, akkor lehet mégiscsak letöltöm a klienst:)
    Gugger, nem hiszem hogy az este 8 órát európai időben adták meg:) sanszosabb, hogy csak holnap hajnaltól fog élni a szerver.
    Amúgy sokkolt a dolog, de az amcsi fórumon is van 1-2 értelmes és hasznos hozzászólás:) az egyik pl egy kis tweak a regedit segítségével, hogy kevesebbet swappoljon a game, idekopizom a dolgot.

[HKEY_LOCAL_MACHINE \System \CurrentControlSet \Control \Session Manager \Memory Management]
    Change:
    LargeSystemCache=1 (default=0) -> a windows ezáltal a teljes felhasználható szabad memóriát igénybe veszi, kevesebb lesz a swap
    IoPageLockLimit=8 (default=0) -> ezzel lehet beállítani, hogy I/O műveletekre mekkora cache-t használjon a rendszer.
    Nem tudom, hogy segítenek-e a fentiek, akinek van fent kliense próbálja ki.
  • yal
    elfaradtam bazze:(
  • yal
    ertelemszeruen ha nem archer vagy akkor bowok helyett abban az arban levo fegyvereket veszel:)
  • yal
    Cactus hmm leirom az en karim szempontjabol hogy is nezne ez ki:
    1. szint tutorial kuldetes felvetele; keltirek olese egeszen 3. szintig. Ekkor leadod a fangokat, valamint nerupanal felveszed az uj kuldetest. Vegigszalacc a varoson, bezsels z az npckkel akikkel kell hogy beszelj, majd beszelsz a csajjal is aki a fruit of motherfuck kuldetest adja.
    Ezutan beszelsz nerupaval, aki ad 1000 xp-t, maris lvl4 vagy. Elmesz az Iris lake-hez hogy beszelj Thalyaval a motherfuck kuldetes kapcsan, majd visszamesz a varosba. Igy kapsz asszem 450 adenad mert teljesitetted a kuldetest. Ezutan felveszed a kovetkezo kuldetest amit a mage shop mellett adnak. 2 emberrel kell beszelned majd ujra azzal aki adta a kuldetest. Itt 2 lehetoseg van, vagy elviszed tole az ujabb 450-500 adenat, vagy beszelsz meg egy emberrel es kapsz 5 potiont. En a penzt veszem fel, mindjart van penzem egy short bowra es nyilvesszore. Ekkor elmegyek az SW gatenel levo pixyhez es felveszem a farkasos kuldetest. Ezt megcsinalom 2x, esetleg 3x. Kozben elered az 5. szintet, vegyel fel lvl 1 powershootot, azzal mar a farkasom meghalnak azonnal. Amig nem ered el a 8. szintet folyamatosan olsz farkasokat, kaboo orcokat, goblin raidereket. 8. szint utan felveheted a fungus kuldetest. Ezt 10. szintig csinalod. Ekkor felveszed a red sunset kuldetest, majd meg is csinalod :P. Ekkor lesz egy kardod a kezdeti dagger helyere, es meggyorsul a fungus oles. (ilyenkor mar van penz egy bow megvetelere is, meg is veszed) 11. szinten felveszed a Legacy of the Poet kuldetest, es megolod a baraq orkokat az elf dungeon elso termeben. Majd fungus 12. szintig. Ekkor felveszed a Protect the Water Source es a Sea of Spores Fever kuldiket. Eloszor megcsinalod a zombisat, kapsz 2500 adenat es egy gyurut. Utana kinyirod a dryadokat es meglesz a sentinel kardod. Ilyenkor eladhatod a red sunset boltban 12750-ert, vagy probalkozhacc playernek is, ded kizart hogy sikerul:P. Most van penz bone breastplate+gaitersre. Megvan az armorod lvl 20-ig! Most 15. szintig fungus:P, de az uj karddal+ a bowwal mar iszonyat gyorsan fox haladni, rengeted penzt keresel a kuldetesen. 15. szintre lesz penzed hunting bowra, amivel lemehecc mar a dungeonba. Elfoglalsz egy baraq ork szobat es csak menet nelkul olod oket. Ha ures esetleg az elso foterem erdemes ott olni oket mert ott jobb a drop! Oszeszecc 60-70k-t, eladod a hunting bowod, veszel egy forestet. Ezzel mar mehecc lireinezni, ami fasza xp + tears of eva ha makod van:). Ha esetleg esik egy veszel egy comp bowot, ha nem akkor addig olsz amig nem leszel 18-19. szintu. Ezutan lemesz a horror terembe, ahol a mistek, dark terrorok es a shadek vannak. Itt eshet throw knife ami ujabb 100+k jo esetben. Amint megvan a comp bow elmesz gludioba es felveszed a grim kuldetest, ezt addig csinalod amig jolesik (ez is jo penz, osszegyujtod a csontokat es komplett csontvazakat csinalsz beloluk; ha nem tiszta hogyan kell majd leirom kesobb). Csontvazak olese kozben siman elered a 20. szintet. Hat ennyi :)
  • krob
    egyetertunk, egy het....
    nekem is johet a doppingleiras:)
  • Cactus
    Megosztanád velem ezt a hiperfejlődés trükköt? Mert nekem kb egy hetembe került megcsinálni. Jöhet privátba is ha annyira titkos :o)
  • G_ArchAngel #5737
    Ma jött a levél, hogy üdvözölnek a Closed Beta-n az amcsik, kb. 1 hónapja jelentkeztem, hiába az információs sztrádán néha 130km/h-val sem lehet menni
  • yal
    Gugger nem beszelve arrol hogy a ping 0 kozeli es a jatek sem swappel!
  • Gugger
    én már le is szedtema a JOB-ot, es ez accom és a telepítésem is kész, este 8 kor indul a szerver, mert most updatelik, és k nem érdekel, hogy CB vagy OB megyek mert k jó lesz végre emberi nyelven olvasni a jatekot!!!
  • Yv@n
    Én öcsémmel partyztam eddig, meg egy haverrel. Öcsém még én fighter, haver magi. Mivel haver alapvetően gyakós mage, nem healer, vele gázosabb, viszont mikor tesóval toltuk a monszterek fejébe a pallost, akkor kb 6* annyi szart tudtunk leverni egy nekifutással, mint egyedül, mert ésszel mentünk neki a szörnyeknek, hogy felváltva sebezzenek bennünket, pihenni meg gyógyulni ugyanannyiba tart, szerintem mindenképpen megéri a party, ha jó a felállás.
  • yal
    Des ha normalisan jaccol, raszentelsz egy napot akar a jatekora hetvegen, egy nap alatt tucc 16-18. szintu karit csinalni a nullarol, cuccok nelkul. Vasarnap jacottam par orat, csinaltam egy 13as karit es mar cuccal egyutt 80k-m volt. Szal a 20as kari hamar megvan, utana meg lehet partyzni. Es ahogy elneztem a magyarokat eleg sokat vannak fent, szar ezt barki megcsinalhatja
  • Sonic13
    Unlock skillel milyen ajtókat tudok kinyitni? Hol találok kinyitható ajtókat?
  • Des
    Na most jött meg nekem is a behívóm CBre, sok értelmét nem látom annak se, hogy OB-nak nekikezdjek. Ahogy olvastam a lineage2.com fórumain, április végére ígérik a p2p verzió bevezetését. Ha OB tényleg áprilisra csúszik át, ez kevesebb, mint 1 hónapnyi játékidő lenne. Ezt mondjuk nem tartom valószínűnek, ahogy nézegetem, most már a CB-re regelők igen nagy hányada kapott hozzáférést a bétához, valószínűleg OB előtt mindenkinek szétküldik az emailt, hogy grat, bekerültél a CB-be, ami még 2 napig tart örüljél, aztán már mindenki játszat:)
    Ha jól emlékszem, JOBot február tizenakárhanyadika környékén kezdtük el, másfél hónap alatt lett a karik nagy része mid-20. Innentől kezdve nem tudom, kinek lenne kedve átjönni majd US szerverekre, hogy az unalomig ismert játékmenet menjen megint:) De ha sokan átjöttök, akkor természetesen megyek én is, van még 1-2 kaszt, amit szívesen kipróbálnék:)
  • Cactus
    Látom megint két táborra szakadtunk. Én még életemben nem partyztam :DD Hazudok, Acro egyszer eljött velem dungiba, hogy összeszedjem a Bloodsaberhez kellő cuccokat. Ettől függetlenül elvagyok soloba is, bár sokkal jobban partyznék (NWN-eztem, szal party orientált vagyok, ez van :] ). Na majd NAOB-on ha lesz velem több egy szinten lévő kalandozó.
  • MaDFoX
    Hat sztm egyertelmubb az eladas, de -relative- konnyen meggyozheto vagyok... Dago! =D
    Illetve (SZINTEN SZTM) nehez helyzetbe hozza magat egy kisebb lvl kari ha bevallal parszazk adena adossagot csak hogy a szintjenek messze tullott fegyverrel legyen. (lasabban fejlodik mert a penzes kuldik nem adnak xp-t, hameg xp-zik akkor kinos lehet egy tobbnapos tartozas... ...jobb pancelt csak sokkal kesobb szerez) Nem tul jo asszimetrikusan fejleszteni, pancel legyen a fegyverhez merve (vagy party kell! de abban nincs AKKORA love - megbeszeltuk).
    De ha O igy akarja, legyen, majd meglatjuk, elvegre azert vagyunk klan hogy osszetertsunk, egy krva szavam nem lehet!!! ;DDD
  • Jockey
    no elmondom mi a porobléma én véleményem szerint a magyar playerekkel, és miért nem ismerik ezt ajátékot ténylegesen:
    a fő gond hogy a karik többsége fighter jellegű kari, vagy sebzésre speckózott magus karakter
    ha el is menek partyra, nincs normális healer (akinek healer a spece is), és így alapba jó nagy az esélye akihalásnak, vagy a damage dealerré gyurt magus kari lószart gyógyit, és hamar elfogy a manája
    ez a fő gond, ígx lregtöbben cak soloznak, pedig egy 3fős party normális healerrel sokkalta jobb xp
    tudtommal magyar scene-be egyedül a MObsterbe van normális healer(cica néven), meg is lehet néztni hol járnak kingslayerék (32ő most king ha jól emléxem..)
    mi voltunk már pár hunton együtt, volt hogy 10fővel mentünk, és egyzserűen nemnagyon volt ellenfél, kivéve a turbobossokat...
    szal itt vana gond, legtöbben nemtudják milyne normális karikkal teamelni sztem, és ebből ítélnek..:)
  • balty
    Én sokat partyztam lvl 20 alatt de a pénz és főleg xp miatt szétvált a party. Pedig nagyon jó kis csapat volt:) A külömbségek egyre nöttek, mert valaki kevesebb játszott valaki többet. És aki kevesebbet nyomul az sose éri utol a magassab szintüt. Emiatt nem tetszik a party rendszere.
  • Birk@
    Akkor maradok eredetin :)
  • MaDFoX
    :DDDD
    Nekem is kell weap, nezzetek judgement macet (konnyebb mint a doom hammer es ugyanazok az ertekei)!!! Lehet csak 18h utan jovok... :PPP
  • Dagobert
    Nem
  • Birk@
    csak 1 kérdés, biztos volt műr róla szó: Át lehet vinni NACB-ről a karikat az OBra? Nem találgatni :)
  • Dagobert
    Is-is, ha valaki igényli a talált tárgyat és meg tudunk egyezni a feltételekben, akkor az akinek kéne, az megkapja.
    Felesleges eladni egy cuccot amit utána drágábban kellene megvennie boltban vagy egy másik playernél.
    Amúgy madfox, doodoo ma kifizet :)
  • pityogo2
    máker 3 fő 8)
  • Nexushun
    egyébként ilyenkor mi történik? Eladjátok és a pénzt elosztjátok? Vagy akinek kell az megveszi a többiek "részét"?
  • MaDFoX
    Na ezt tenyleg hagyjuk!
    Party lvl20+ kariknal szinte kotelezo! :D
    Aki ezt nem erzi, az meg nem volt partyban!
    Sztm XP is penz is jo, plane hogy nagysagrendekkel tobb MOB hullik (plane nagyobb szintuek is) emiatt a drop eselye komolyan megno!

Egyuttal szeretnem bejelenteni a magyarok altal talalt (tudomasom szerint) legnagyobb dropot (eddig) amit egy szerencses 3 fos party vert ki egy Golembol: Triple-edged Jamadhr, ~1Ma.
  • Gorii
    partyba pl dupla hps mobokat kell olni , nem keltireket
  • Gorii
    ez meg hulyeseg akkor mer csinaltam eddig 10 lvlt partyba
  • Gorii
    xp aranyosan oszlik el , mivel magasabb szinten tobb kell
  • pityogo2
    partyban csak ezeket érdemes ölni: ofen,ant queen,core, nuska vagy mi... ezek, a főbossok
  • pityogo2
    valahogy énis ezena véleményen vagyok... 600-700 epxes mobokat kurvára nem éri meg 5-en, 6-an olni...
    én eddig 3x csapatoltam, 3x csalódtam.
    nekem eddig sólózva tetszik elgjobban a game, és akkkor, ha közben irogatok/tunk a klánchatre.
  • balty
    Az más játék amiről te beszélsz:)
    Lehetne, ha nem a magasabb szintű vinné el a sok xp-t!
  • Gorii
    pont a party jatekon van a hangsuly
  • Gorii
    a masik var ostrom nincs egyik betaba se, es min lvl4-es klan kell hozza
  • Gorii
    latom sok embernek meg mindig homaly van ez ugyben, ime:

• Ferro_TwL
    Nem olvasod a forumot????
    Azert mert nincs a cliensben a prelude most updateli fel, zsir ugyanaz mint a japan nincs benne semmi ujdonsag (sot most lett csak olyan mint a JOB).
    Szoval a NACB nincs semmi uj a JOB-hoz kepest, ha megis talalnal valamit az nem ujdonsag csak a JOB-an nem vetted eszre:)

En megertem, hogy akinek nincs klanja stb. atmegy par hetre solozni NACB-ra azatn majd kezi ujbol open-en, de hal isten mi azert eleg sokan vagyunk:D

Ja es a party felfedezesre jo szoveget inkabb hagyjuk, solozzal csak level 25, 30 felett (foleg oracle-val vagy varazsloval). Nem ugy kell partyzni, hogy elmegyunk felfedezni, hanem el kell menni valami jo helyre, ahol erdemes orakig egyutt jatszani, ilyen lehet level 20 folott a turek ork bazis, mahun tabor stb. Es a party nem feltetlen jelent 10 embert, velemenyem szerint a leghatasosabb 2-4 ember. Az ketsegtelen, hogy penzben nem olyan jo de exp-ben sokkal jobb azon egyszeru oknal fogva, hogy ha jol csinaljak, a varazslok sporolnak a manaval nagyon ritkan kell pihenni. Es az se mellekes tenyezo, hogy sokkal elvezetsebb, mint solozni.
  • Nexushun
    Egy tank meg egy healer csapat szerintem jobban tud fejlődni mintha soloznanak. Igy már elég combos lényeket is le tudnak gyűrni. Ráadásul mivel csak 2-en vannak kevesebb a nyavajgás és hátráltató tényező. Meg könnyebb elosztani a talált cuccokat is.
  • Gugger
    Így van, party inkább a felfedezésre jó, mert biztonságot ad, de belátható, hogy fejlödni nem lehet! Eleve 1 óra elmegy amíg összeáll a csapat és mindenki elintézi a kis dolgait, "nekem még kell SS, nekem pisilni kell, stb...". Aztán elindul a csapat, és csak bolyong mert nem talál igazán jó helyet, stb... szal elmegy 3-4 óra és alig történik valami...szvsz 2 tank + 1 healer a legjobb party!
  • Sonic13
    Hahó!
    Megy most valakinél a JOB??
  • Gugger
    kb 230MB-ot töltött már le az update! lol, miért nem teszik bele a telepítőbe ?!
  • Arachnotron
    Hát szerintem meg ez a játék éppen hogy a solozásról szól sajnos: Partyba nehéz fejlődni, és a pénz is kevés (sőt a mana os jobban fogy :( ). Eléggé elrontoták, semmi nem ösztönzi az embereket a csapatba állásra így....Max akkor ha találsz jó csapattársakat, de ez nem a játék erénye (hisz ez esetben bármely játékkal jó játszani :).