Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
1hét mulva...
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
minél több szintet buktam annál jobban átalakultak a skilljeim ikonjai, nem értem 😞
stupid elf(?) lf sieghardt clan
Ja és köszönöm Szeki támogatását.
ha van honnan lehet leszedni?
Ezekkel a newbie-s npc-kel meg dumálj mindenképpen! ng ss-t, self buffot, meg ilyesmiket adnak ha új accon a legelsõ kariddal mész oda hozzájuk! <#vigyor2>#vigyor2>
Fogadjunk sr leszel! <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Elf harcos. Ha valaki arra jár és bent vagyok partyzhatunk. Eneath a karim neve.
Esetleg ha valaki ki tud segíteni egy kis topng cumóval, azt nagyon szívesen venném, csak kölcsönbe kérném.
Mindenkinek jó játékot.
Na mind1... ménem bírják emgcsinálni...
Mire blépek, már mindenki 2hero subclassa lesz meg noblesse meg mittomen <#gonosz3>#gonosz3>
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
PTS-nél elindul, c3-nál meg ErrorCode=360 meg 610. host file-om üres
A forumról tobben a Siegharton vannak ugye?
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Meg elõfizettem és adta a kulcsott. Aztán a kulcs mellett volt egy download, azt nem töltöttem le, mert megvolt korábbról. Upgradeltem, de most nem lép be.
Ha fel installom a PTS és a Retailt is, azt updatelésnél ugye külön kezeli?
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Ha nem tetszik pole jobb ha rögtön más kariba kezdesz -vagy villámgyorsan felnyomod 75re, és rögtön lesz új kasztod <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Egyébként a Warlordnak csak a pole a járható út? 😞
practitioner of the forbidden arts of death
csak simán katt rá a kiszemelt részte pl CLAN és tartsd nyomva a bombol es huzd ki ahova akarod😊
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
😄DDDDDDD
Na elindult nekem is, de én csak belekukkantottam -örülök hogy már nincs hely az accomon és tuti nem csinálok új karit -ettõl a magyarázástól én 1 perc alatt kikészültem -le is vettem a hangot 😄DDD
Izgi új helyeket nagyon várom, bár kicsit izé hogy nem raktak új "social" akátmiket 😄
FeketeVipera 77 SS

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Onnantól hogy be kell írni acc+jelszó -na addig mosmá ok 😄DD
Épp áll a szerver?😊
vagy van más extra is amit nem árt tudni?? 😄
FeketeVipera 77 SS
amit szeretnék megtudni, hogy hogyan lehet különválasztani a chat-ablakot és a másikat ahol az eseményeket irja le? :S
practitioner of the forbidden arts of death
FeketeVipera 77 SS
Volt valakinek ilyesmi? És ha igen hogy oldotta meg? <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
felvettem dionban a petesnélegy küldit de venni kell neki egy tridentet és nem tudom megéri e, ezért nem csinltam
egyenlõre nincs ennyi fölös pénzem
tök jó dolog még, hogy a cast váltó questeknél is teljes a leírás, tehát pl. mutatja a kék nyilacska hol van a következõ npc és hova kell menni
Képzelem a bika mit tudhat 😄DDD
De egy magasabb szintû healer tigrinccsel meg egy tankkal elég jó lehet majd szólózni 😊))
De ez kicsit azért kicseszés a summonerekkel szemben... Nekik egyáltalán semmi támadó skilljük nincs (kivéve necró, de az meg inkább varázsló mint summoner kategória) -csak servitor heal meg buffok -jó állítólag c4-ben summonereknek is lesz olyan állatka ami csak 10% xp-t eszik...
De ahhoz képest hogy bármelyik dd-nek vagy tanknak mennyiféle támadása van -és lesz mellette egy állandóan fejlõdõ healer...
Ami ahogy nézem ugyanúgy ss/sps -gondolom bsps-t is használhat...
FeketeVipera 77 SS