Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
Az sws-t 55 után jobban szeretik mint az elf tankot (1 magas light elf tankról tudtommal 1 van a szerveren aki aktív)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

xt198
😄 Nemtom magussal milyen subot tudok választani, de reményeim szerint BD leszek, vagy HE/SR/PR
1hét mulva...

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sámán
Hehe tyrant elf 😄D
Biztos nagyon aranyosan csapkod 😄

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Ezt nem értem miért. Nekem a HE subbal az 1x-es raten 40en megvolt minden, 43on megtanultam a fontosakat kb 44re mindent és ez így ment 67ig kb 66és 50%on tanultam meg minden skillt. Hm igaz, hogy 52 felett naponta 2szer lepékáztak de a Clanhall miatt az 1nek számít min 1 szintel lennék nagyobb ha nem veszek részt pvp/pk-ban.

gPROject
muszály voltam delevelezni, hogy legyen sp-m 😞
minél több szintet buktam annál jobban átalakultak a skilljeim ikonjai, nem értem 😞

stupid elf(?) lf sieghardt clan

SwS szoktam lenni, de most ugy gondoltam Templar leszek. Nekem a heavy cuccok tetszenek. Majd eccer esetleg subnak az leszek.

Ja és köszönöm Szeki támogatását.

Szekijoe
Miért nem nukert?

phalanx
(majdenm) mindenki sub classra megy, kaptál hozzá 2 millát + a wh-ban is van pár cucc, a tegnapi nap nagyon jó volt égész nap pvpztük meg raideltünk a sub classokkal én pw-t csináltam, nagyon fasza <#vigyor>

Szekijoe
www.l2wh.com

sziasztok nem tudjatok hogy van e már olyan informer ami lv 80 ig tudja amobok dropolását???
ha van honnan lehet leszedni?
Szekijoe
GOGO sub a main karit hanyagold a subnak meg lesz tanulva minden!!!!

gPROject
már csak azt nem tudom 520k SP-bõl, hogy tanulok skilleket, 40 alatti skillekel nehezen ölök 70+-os mobokat

gPROject
hopp, nem szóltam semmit, van a városokban Test Server Helper macsek és rögtön megadta a kívánt castot 😊

gPROject
a jó kurva....
elvették az összes questem, pedig már a kasztváltók közepén tartottam 😞

Sámán
<#taps> Ha ma sikerül játszanom gyorsan megcsinálom azt a maradék 1.5 szintet a maradék 1db 20alatti karimmal és odaadom a cuccait kezdõtõkének! <#wave>
Ezekkel a newbie-s npc-kel meg dumálj mindenképpen! ng ss-t, self buffot, meg ilyesmiket adnak ha új accon a legelsõ kariddal mész oda hozzájuk! <#vigyor2>
Fogadjunk sr leszel! <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A harcos cuccot meg kell keresni.

Szekijoe
Van top Ng mágus cucc kölcsönbe. Írj valami karinevet és mikor vagy benn.

Na sziasztok, megoldottam a problémám. A siegharton vagyok jelenleg 7-es szintû.
Elf harcos. Ha valaki arra jár és bent vagyok partyzhatunk. Eneath a karim neve.

Esetleg ha valaki ki tud segíteni egy kis topng cumóval, azt nagyon szívesen venném, csak kölcsönbe kérném.

Mindenkinek jó játékot.

xt198
Köszi az infót. akkor majd talán egy hét múlva. ha nem törlöm le...
Na mind1... ménem bírják emgcsinálni...
Mire blépek, már mindenki 2hero subclassa lesz meg noblesse meg mittomen <#gonosz3>

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Frosty01
valamiért nem akaródzik neki "kihúzódni" :C

practitioner of the forbidden arts of death

Küldjön valaki egy GameGuardot.

PTS-nél elindul, c3-nál meg ErrorCode=360 meg 610. host file-om üres

Másnak is volt problémája gameguard upgraddel mert nekem nem akarja uppolni, és nem tudok belépni. Help!!!

Ahh, akkor köszi ha igy van. Akkor tryingolok belépni C3-ba, de a guard szarakszik ezért reinstall van.

A forumról tobben a Siegharton vannak ugye?

Sajnos PTS-en 1 hetes keses van az effele adminisztrativ dolgokkal kapcsolatba. Ugyhogy ha ma lett befizetve az acc, akkor ha minden igaz csak 1 het mulva tudsz jatszani pts-en.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nekem nem akar belogolni, mert azt írja hogy rossz a passom az mitõl lehet?
Meg elõfizettem és adta a kulcsott. Aztán a kulcs mellett volt egy download, azt nem töltöttem le, mert megvolt korábbról. Upgradeltem, de most nem lép be.
Ha fel installom a PTS és a Retailt is, azt updatelésnél ugye külön kezeli?

xt198
nah lefexek aludni... ha holnap se lesz jó, törlöm a c4-et azt kész leszarom

xt198
de nem megy, és szétbax az ideg

Szekijoe
17kor fizettem be tehát mennie kell.

Ogrus
remélem a sárki is kap 10% xpt. viszem majd sárikát koloncnak. bár amennyi kaját eszik nem is az xptõl fog megnõni, hanem jól meghízik <#nevetes1>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

xt198
Ma jart le az accountom, belett fizetve, c3-on tudok játszani, de ezen a köcsög c4 pts-en (persze most hogy boost volt) nemtudok játszani, mert azt irja hogy your account is usage expired vagy mi a tököm... GG????

Frosty01
újj kaszt? 😄

Sámán
Feltéve ha használni akarod a skilljeidet warlordnak mindenképp pole kell! Más fegyikkel nagyon béna (sokkal kisebb patk, fõleg magasabb szinten) <#vigyor2>
Ha nem tetszik pole jobb ha rögtön más kariba kezdesz -vagy villámgyorsan felnyomod 75re, és rögtön lesz új kasztod <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Frosty01
oh köszi, erre nem is gondoltam 😄, Gratula
Egyébként a Warlordnak csak a pole a járható út? 😞

mAilkaEVO3
jaj bocsi akartam irni csak kicsit meglepett, hogy 76 lettem^^

csak simán katt rá a kiszemelt részte pl CLAN és tartsd nyomva a bombol es huzd ki ahova akarod😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Frosty01
senki nem tudja? 😞

Sámán
Csíter 😄DD
😄DDDDDDD

Na elindult nekem is, de én csak belekukkantottam -örülök hogy már nincs hely az accomon és tuti nem csinálok új karit -ettõl a magyarázástól én 1 perc alatt kikészültem -le is vettem a hangot 😄DDD
Izgi új helyeket nagyon várom, bár kicsit izé hogy nem raktak új "social" akátmiket 😄

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
öö csak akarom kérezni egy mindekinél igy van aki PTSen van ? 😄DDDDDD

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Sámán
Köszike, mosmá nem fagy, ki mosmá csak nem indul el 😄DD
Onnantól hogy be kell írni acc+jelszó -na addig mosmá ok 😄DD
Épp áll a szerver?😊
vagy van más extra is amit nem árt tudni?? 😄

FeketeVipera 77 SS

gPROject
fent vannak neked is a kelet-ázsiai nyelvek, lentebb írtam, mit kell csinálni

értem
Szekijoe
Kell hozzá egy fizetett off-os acc hogy felmehessen a PTS-re az ember.

Nálatok a PTS 512 MB? Mert lejön és utána hibát ír ki rá. 😞
Frosty01
hu szép képek 😊
amit szeretnék megtudni, hogy hogyan lehet különválasztani a chat-ablakot és a másikat ahol az eseményeket irja le? :S

Sziasztok! Amint látom kijött a PTS. Most paraszti logikával ez azt jelenti hogy én is tesztelhetem? (nincs account)
Sámán
Mindegy, még megpróbálom párszor, aztán majd hiolnap jön Szyl és megcsinálja <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
nekem nem volt semmi bibi vele. nem lehet, hogy neked is vmi nyelvi csomag probléma lesz?

Sámán
Lejött pts, csináltam utána egy full csekket is, de ahogy bejön a kezdõkép és eltelik kb 5 másodperc kifagy az egész... Nem mintha én olyan nagyon játszani akarnék vele -Szyl is csak holnap jön haza, de azért belepillantottam volna... <#vigyor5>
Volt valakinek ilyesmi? És ha igen hogy oldotta meg? <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
igen a dioni petmanager a Buffalo-t adja a Coguart Giranban kell felvenni a pet managernél. És ehhez Crafted Daggert kellet szerezni OI Mohum dobja ^^ de én megvettem 😊 lesz ami lesz alapon 😊 ha megvan a dagger elküld EG-be 30 Quest itemert nem nehez kuldi

gPROject
ezt honnan lehet szerezni?
felvettem dionban a petesnélegy küldit de venni kell neki egy tridentet és nem tudom megéri e, ezért nem csinltam
egyenlõre nincs ennyi fölös pénzem

tök jó dolog még, hogy a cast váltó questeknél is teljes a leírás, tehát pl. mutatja a kék nyilacska hol van a következõ npc és hova kell menni

Sámán
C4-ben már haszna is lesz az állatkáknak, nem csak aranyosan mászkálnak melletted? 😄DD
Képzelem a bika mit tudhat 😄DDD
De egy magasabb szintû healer tigrinccsel meg egy tankkal elég jó lehet majd szólózni 😊))
De ez kicsit azért kicseszés a summonerekkel szemben... Nekik egyáltalán semmi támadó skilljük nincs (kivéve necró, de az meg inkább varázsló mint summoner kategória) -csak servitor heal meg buffok -jó állítólag c4-ben summonereknek is lesz olyan állatka ami csak 10% xp-t eszik...
De ahhoz képest hogy bármelyik dd-nek vagy tanknak mennyiféle támadása van -és lesz mellette egy állandóan fejlõdõ healer...
Ami ahogy nézem ugyanúgy ss/sps -gondolom bsps-t is használhat...

FeketeVipera 77 SS