A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szép napot!
Sikerült elakadnom a Judgement of Searcher küldetés legvégén (lvl39es quest a második kaszthoz); tud valaki segiteni, hol lehet az a bizonyos fa, amit a térkép ugyan jelöl, csak épp ott nem találok semmit... :) Eddig kb. 8 oldalon néztem utána a leírásnak, na meg persze az NPC szövegét is figyeltem...
"9. If you read what Alankel says, he'll tell you to go to the place on the your in-game map that has a red flag marked and come back with gold. If you go to that place on the map [Look at the picture but it is sort of between Dion and Floran.] you will find a tree. However, if you click on the tree, a window where you can click an option cmoes up. If you click on it, a wooden chest and a rusted key come out. If you open the box with the key, you will get 20 gold bars/nuggets. Take this gold back to Alankel."
A térkép piros zászlót nem mutat, csak azt a sárga kis tűt, aminek a környékét már 4. órája folyamatosan felderítem... Az, hogy Alankel jelenleg Alex néven található meg, csak slusszpoén, de azt kiderítettem magamtól.^^ Aki megcsinálta már ezt a küldit, és még emlékszik rá, hogy volt ez a része, kérem, segítsen ki...
Köszönöm.