Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xt198
gather te tolod még offon? vagy mivan? rég nem láttalak :P

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

GAthersw
+8

01110000 01110010 00110000

phalanx
köszi <#worship>

xt198
Giran maradt ICé, Innadril+gludio mxg allié lett. én meg 56 :)

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

mAilkaEVO3
+8Juród van <#eljen>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

phalanx
lécci mindeki katt IDE és regisztráljon egy accountot! ezzel csinálsz nekem 8 eurót meg magadnak 25-öt <#vigyor3>

bocs az offtopicért

mAilkaEVO3
Köffke<#vigyor2><#crazya>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

B@lu
:P

azt hittem osszefoglalja valaki)))

Sámán
Nagyon jó kis klánlap :)

FeketeVipera 77 SS

barret
Kocce megnezem:DD

Bérbe vehet? reklámfelület...

mAilkaEVO3
Ha valakit érdekel megjelent az L2 Informer C3as kiadása igaz még béta de elég jopofának tûnik igy elsõ blikkre :)
Teljes Manor rendszer leiras, Mammon Kovács és Trader "árlista" stbstb :)

Innen leszedheti akit érdekel.

azt a tûzfalas blokkolást hol nézzem meg , mert nem naon értek a gépekhez
Cobra.
Töröld a GameGuard könyvtár tartalmát és nézd meg a tûzfalad/routered nem blokkolja-e a GG-t (elvileg nem kellene blokkolnia, de elképzelhetõ)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Plz aki tud segíteni az vegyen fel és küldöm a képet MSN
sry nemtok képet küldeni valamiért
Ezt irja ki amikor belép a game-ba
vagy valaki
Nah akkor az a problem hogy valami GameGuard update kilépett és próbáljam meg késöbb tehát ezt írja : The GameGuard update was cancelled . Please running again vagy valami ilyesmi PLz segíts Szekijoe
Sámán
<#shakehead>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
hülye smile <#falbav>

gPROject
áááá....nem hiszem el, hétfõtõl megint nem leszek<#kuss>

Kóreából

Armani
Sziaztok nem tudjatok honnan tudom letölteni a c4 es verziót?

Semper Fidelis

Sámán
Hit the Jackpot!

While traveling, the Great Magus Ahuron Raulian of the Ivory Tower helped a poor injured pixy who had broken her leg. As a special gift of thanks, the pixy sent him a box of pumpkin seeds. However, the pumpkins grown from the seeds have begun annoying him by asking for nectar day and night.

Refusing to throw the pumpkin seeds away for fear of angering the pixy, Magus Raulian has asked his agents to travel across the land and give away the pumpkin seeds to whoever can get the nectar to raise them. Those who grow their pumpkins and give them nectar just may hit the jackpot!

Nectar Collectors

Event Managers are stationed in villages across Aden and Elmore. Nectar can be found on monsters throughout the world and traded in to the Event Manager for pumpkin seeds. After planting a seed, feeding the Young Pumpkin enough nectar will make it grow. Hitting a pumpkin before it has fully grown will cause it to wilt from lack of nutrition, so be careful!

Once grown, you can break it open to receive a special prize. Prizes can include potions, armor and weapon enchantment scrolls, A Grade Crystals, soul crystals, and more. You must work to break the pumpkin open quickly or the pumpkin will vanish.

Large Pumpkins can only be broken open with a Chrono souvenir weapon, and will require many people in order to break it before it escapes. Chrono Campanas may be purchased from the Event Manager during this event.

Nov 22-tõl Dec 6-ig Mikuig lesz event :)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Csá! Olvasgass! <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nqagyon kira!!!! Lehet hogy lesz egy népesebb magyar cspat?!
Jó lenne! <#eljen><#wave>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Close bétában több volt a drop, kevesebb a lag... Dehát vége... <#circling><#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
Re skacok

visszajottem... torpent vmi erdeles?

phalanx
szépen gyarapodik a magyarság, ez jó hír <#integet2>

mAilkaEVO3
hihó mindnekinek :)
rég irtam már idi gondoltam "bejelentkezem"<#wave>

Irok kis infót a Siegehard nyúbíí-jairól :)
Számszerint eddig 6-an vagyunk de még várható 1-2 Mber felbukkanása igy gondoltunk egyet és alakítottunk egy clan-t igy segitve egymást:) a clan neve a RisingSun. TSen beszélgetünk, party-zgatunk, fejlõdgetünk igy ezért nem vagyunk ventrin (ezt csak Szeki-nek mondom)<#worship>

Nethyrrea
mivel a ripesek bellatoval mennek ezért bellato ranger lettem ^^

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

epp csinaltam neki topikot:) Cora rulez!:)
Nethyrrea
elkezdõdött az RF online fülöpszigeteki open beta mai nappal :)

a tünetek a szokásosak: instabil szerver, noob zerg, egy talpalattnyi szabad föld sics, se szabad mob, lagzik ezerrel, satöbbi :D

íme pár kép ingame:

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

xt198
jah. az jó lenne. esetleg.

Szekijoe
Talán ha mondanál valamit a problémádról.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Hy all !
Plz help me ha tudtok !
Aki tudna segíteni az vegyen fel Msn-en !
Itt a címem : [email protected]
PLZ PLZ segítsetek !
vagy itt is jó lenne a help
phalanx
látványos bár nem sok köze van a lineagehez <#vigyor4>

Lineage video

nem 2,hanem 1 de megéri letölteni
ugyis savszéltultengés van:))
Tehat fake:DDDDDDDD

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
nem fake, viszont mégiscsak van valami bibi a file-al 10 perc után se kép se hang <#boxer>

gPROject
általában a fake fájlok ilyen gyorsan töltõdnek le, akármilyen neted is van :PP

phalanx
wow megtáltosodott az ADSL-em (alapból 3Mbit ADSL T-online)
700mb 4 perc alatt <#eljen><#eplus2>

Nethyrrea
gondolom azért drágább mint a dobozos mert ott viszont a szállítási költség megy egyebek kompenzálnák a dolgot kb annyira amennyibe a letöltõs van.

a most kezdõk még mindig jobban járnak, mi 10 dolcsival többért indultunk...

köszi szépen a válaszokat
nyomsz 1 update-et és ott is van

Nem kell fizetni a chronicle-oker

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Cobra.
A különbözõ Chronicle-ekre úgy kell tekinteni, mint nagyobb update-ekre, itt nincs olyan, hogy kapsz extra dolgokat egy kiegészítõ megvásárlásával.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Itt is a CD kerül annyiba, letölteni még nem is enged ebbõl az országból. (ezen a linken keresztül)
Lényeg a lényeg: Ha megrendelem L2 dobozos, sima CD-s változatát, akkor a C2-ért C3-ért külön nem kell fizetni, igaz? Mert, akkor az lesz. Postaköltség nem vészes...
Az hogy az L2 CD-ROM meg a Collector's Edition miert kerul u.annyiba, azt nem tudom. Azt viszont tudom, hogy az online, no-boxos vetel(ahol ugye csak a kodot veszed meg) azer kerul 2x annyiba mint a 2 elobbi verzio, mert ncsoft(is) kotott 1 szerzodest vmilyen kis es nagyvallalati egyesulettel vagy mivel, hogy ok dragabban fogjak mindig adni a cd-keys, mint maga a doboz ara(igy a kis&nagykereskedok nyakan nem marad annyira a cucc, es meg valszeg postakolcseget is fizethetsz.

gPROject
ott egy link "Click here to purchase" felirattal, ott megtalálod az árat is(19.95$) és, ha jól látom ez letöltõs verzió