A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Lehet igazad van. De talán egy kicsit rugalmasabbnak kellene lenned
    Mivel eléggé kissebbségben van a magyarság. Én örültem, hogy Mailka és Shanway vezetésével eléggé sikerült felduzzasztani a magyar allyt és elég sokat nyuzsögtek ahhoz hogy felfigyeljenek rájuk. Amnikor bejött a C5 néhány magyar átment a Francra és a magasszintű hardcore magyarok átjöttek(aki akart) az IC-be és Spidernek átadták a lehetőséget, hogy vezesse a klánban maradt magyarokat. Azt nem tudom jól csinálja vagy rosszul De egységben egy társaságban/klánban/allyban lehet jobban fejlődni mert sokan csak így tudnak magyart találni. Másik verzió a gyors fejlődésre a 2-5 fős baráti társaság account megosztással egymást húzva fejlődik.
    Bármit választotok baráti tanácsként talán annyit mondanék hogy minimál követelmény a 70 amikor kidughatja az ember a fejét hogy esetleg beleköt valakibe (a nagyobb klánokból) a miniál cél a 75 (a subhoz szükséges bossokat segítünk megölni)utána már harár a csillagos ég. Az biztos hogy elég sokan tudják mit jelent a HUN végződés a kari név mögött.
    Nem tudom ki mit/hogyan csinált a free szervereken az idő majd dönt ki marad ki megy.