Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is sorry, ha oylat kérdezek ami már volt (biztos így van), de kb 600 oldal van tele írva, ezt nem volt kedvem végigolvasni 😊
Az lenne a kérdésem, hogy most tulajdonképpen mennyibe is kerül, hogy játszhassak az official L2-vel?
Létrehoztam PlayNC accountomat és gondoltam befizetek L2-re. 3 választás van ugye:
- no box, letöltõs változat <- ez 39.99 EUR
- L2 CD-ROM <- 19.99$
- Collector's Edition <- 19.99$
Miért kerül a letöltõs változat több mint 2* annyiba mint a dobozos? Ha megrendelem L2 CD-t, akkor C1-et kapok és C2, C3 ezekért külön kell fizetni? Mert ha nem, akkor nem értem az árkülönbséget.
Valamint, a Collector's Edition uyge tartalmaz extrákat, de az is ugyanannyi mint a sime CD.
Köszi elõre is a válaszokat.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
idö (3hete)
Ábrázolo Geometria ora:
A gyakvezér ránk szol,hogy aki nem erren a(3mas)kurzusra iratkozott fel,az legyen szives megbeszélni a hallgatoi adminisztrácioban mi a teendö.
Namost én a 3 mas tankörnek a kurzusaira járok de csak ábrázolo geometriábol nem tudta feljelentkezni a 3mas kurzusra, igy feljelentkeztem a 4es re(neptunon).(ekkor gondoltam hogy az informatika szakon se volt probléma belöle ha mas kurzusra jelentkeztem és nem abba jártam)
Felmentem a hallgatói adminisztráciora és meg kérdeztem hova kell ezzel a problémával fordulni.Ök elküldtek 1 szobába aho la neptunfelelössel probáltam meg oldani ezt a problémát de ö azt mondta hogy nem tud semmit tenni amig nem találok olyan vlkt., aki helyet tud velem cserélni(szval vlk lejelentkezik a 3mas kurzusrol hogy nekem legyen hely feljelentkezni a 3mas kurzusra).Nahmost 3 nap alatt megtaláltam a 6 szobajöhetö emberkéböl 4et azoknak a telszámait illetve beszéltem velük.Kérdeztem,hogy meglehetne ezt a problémát oldani de ök mondták hogy nekik mar levan zsirozva az 1es kurzus gyakvezérével hogy majd ö fog szolni a 3mas kurzus gyakvezérével hogy hanyas lett a zh annak a 4 embernek..(ekkor gondoltam hogy akkor nekem is meglehetne zsirozni ugyanezt ezzel a takikával,de gondoltam meg hogy mgekeresem a másik 2 szoba jöhetö emberkét)
idö: (mult7 hétfö)
megtaláltam még 1 emberkét és ö a 2 es tankörbe járt szval ez sem üt. A 6. emberkéröl nem tud senki semmit, pontosabban annyitmegtudtam hogy másodéves de több semmit..
idö: (mult7 csütörtök)
Beszéltem a gyakvezérem mel hogy mi is a téma. Ekkor azt javasolta hogy menjek be a 4es tankör gykavezéréhez és probáljam meg meg beszélni vele(Dr. Vu Chan Dam,sárga).Bementem.Le vetítettem neki mi a helyzet persze legilledelmesebben. De ö csak annyit hajtott hogy miertnem szoltam neki erröl a legelsö héten.Nahmost ugye bejött a gyakvezérem is és mondta hogy én már a legelsö perctöl kezdve járok az az ügy után(vagyis 3hete).Nahmost ott igaza volt VU nak hogy szolnom keltt volna neki de annyit nem birt megérteni hogy nekem a féléves munkámat (3 beadando rajz, illetve az elsö ZH 3masra sikerült elsöre) csak ugy a semmibe akarja venni és csak az ö egyéni mentalitása érdekelte hogy miert nem szoltam neki, arrol hogy másik tankörbe fogok járni.A beszélgetés végén kiderült hogy nem érdekli semmi és megfogja tölem tagadni az aláirást!!! vagyis ez azj vonjamagával hogy nem tudok se menni vizsgázni szval amit eddig dolgoztam ábrázolo gemetriábol az csak a smemiben akarja venni. Nem akartam elhinni . Kérdeztem a gyakvezéremet hogy mit lehet ne tenni azt mondta hogy semmit... nah most mondanom se kell hogy remegö gyomorral jöttem ki a tanári szobábol.Kurva szar érzés volt, az hogy megcsinalja az ember az egyetemes elvárásokat és 1xüen ilyen pech nek lenni-..
idö: hétfö(12:00)
Bementem a gyakvezéremhez és kérdeztem hogy tud e vlmt arrol a 6. ember röl de még mindig semmi.
idö: ma
12:00 zh t irtam és ott volt 1 srác akit nagyon ritkán de szoktam látni orákon gondoltam megkérdezem hátha tud e vlmt a 6. emberröl
és BINGO (de gondolom ezt már kitaláltátok) ö volt az én emberem, aki nem járt be 1 orara se és enm irt zh illetve nem adott be beadandot. Megdumáltam vele hogy mi az állás és ö természetesen bele1ezett.
hát ennyi nemtudom miért mondtam el ezt, de elekellett vlm-ért 😊
egyébként: belépsz nightfallra, és ottvan jobboldalt hogy CREATE. kapisch?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FeketeVipera 77 SS
Ic-s mánia hogy fullos party nélkül sehová sem hajlandó senki menni -persze elhiszem hogy 70fölött ha kell xp kell a fullos party -de mire összejön a csapat, az addig várakozók egy része tuti lelép -és kezdõdik elölrõl a várakozás... -egy darabig énis beálltam Viperával a sorba -azonnal bevettek mindig, aztán szépen mindenki helyet foglalt és várakoztunk a többiekre... 😄D
Bd-re pl igensokszor vártak hiába...
Én ezt marha gyorsan meguntam 😄DD
Healer/bufferek jól keresnek partyba -katakombákban kövecskék is jól jönnek nekik és ha tényleg fullos minden akkor kevés heal/kevés bsps kell -de nélkülük aztán tényleg nem party a party 😄
FeketeVipera 77 SS
az A gradet craftoló törpék 80%-a a ti alliancetekben van ami azt jelenti hogy nektek nem kerül millákba egy A grade cucc összerakatása. stbstb. azért ezek az apró dolgok is elég sokat számítanak
Azt viszont most látom már az iszonyat védelmet nyújtott, hogy mindíg valaminek a legméllyén partyztunk. Oda ritkán jutott el az ellen.
Most álltalában a 2-4 lövésbõl lepk-zottak kenyerét eszem ^.^
Múltkor bírtam 5 lövést sajna az elsõ stunshot volt, úgyhogy kell majd némi takarítás. Ilut buzdítom a trainelésre, ha partytépítünk majd eggyütt tutter körbenézünk pár helyen lekalapálni pár ellent. Nekem tetszik, csak szintezni kellene még egy kicsit a megfelelõ hatékonysághoz.
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
11est talán megveszem a soul bow crystályát mindenképpen csinálni kellene de iszonyat nehéz mert sosincs életben a lilith<#rinya>#rinya>
Asszem patriotba voltam a múltkor... Hááát nem véletlenül nincs ott soha senki 😄DD
Elvileg az is 50-60, de 56on a legelsõ szobába minden fehér volt és elég gyilkosak -de persze 3-4en+healer... 😄
Amúgy ma megyek éjszakára dógozni 😞
De holnap itthon leszek egész nap -délutánra csak felébredek 😄
FeketeVipera 77 SS
Megtaláltam azt az oldalt, amit régóta kerestem, és ha valakit érdekel, mert hasznos egy oldal, belinkelem... Jó kis oldal...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^