Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez kb minden más tulajdonságára is igaz...
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Actually the curses are pretty good from what i've heard.
Not a lot of complaints as of yet, in the PS forums.
lvl 60 Nightshade's Curse of Shade lowered target's pdef,mdef by ...
P.Def 649 -> 367
M.Def 445 -> 261
hmm.. and..
The new summons take away 10% exp till lvl 58.
After u hit 58, they take away only 5% exp.
lvl1 stats
* Blessing of Queen - crt. chance + atk speed increace
(crt. chance is better than focus 3, but not by much
145->173(with blessing of queen)->197(focus3 added))
(atk.spd.incr. 398->457, with haste2 398->457->608)
*Gift of Queen - p.atk + accuracy increase
(p.atk 400->451, with might3 400->451->510)
(acc.incr. 92->95, with guidance3 92->95->99)
*Cure of Queen - cures party members
the new summoner buffs stack with prophet buffs.
.. and the 5% ... yup ;)
the new pets take only 10% exp at lvl1, 5% at higher lvls.
And.... summons now get SS's and SpS's u can buy from the pet trainer.
(The boxed area in the above stat link)
I'll try to get more info up later.
Dehát a kraftolásban az az izgi hogy számolgathatsz meg hogy mibõl mennyi kell még, mert végre talán sikerül összeraknod valamit -persze aki nagyüzemben csinálja.. :DDDD
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nem igazán a pat., inkább az aspeed miatt -alapból van egy csomó passzív boost aspeed-je ami minden fegyire érvényes ezenkívül az aktív saját buffjai közül 2 olyat is magára tud nyomni egyszerre ami növeli, és akkor még mindezeken felül jön a prophet haste2-je :)
Így marha gyorsan lõtt íjjal -tény hogy csak light armor mastery-je van -ha egymásnak ugrasztanánk íjjal egy destro-t meg egy tyrantot, biztos destro nyerne hevy armor+iszonyat hp miatt -feltéve ha utol éri tyrantot :DD
FeketeVipera 77 SS
Akkor már bannolva lennék <#szomoru1>#szomoru1>
De hála a megszokásnak még küzdök a 75ért<#worship>#worship>
nemtom hogynûködik, de télleg kiszedi a játékból hogy milyen alapanyagaid vannak a wh-ban/inventoryban? mert ha igen, még nem is csodálkoznék.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Most számolhatok mindent kézzel <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Amúgy nekem eddig ez az oldal jött be a legjobban droppok szempontjából -jó, egy két dolgon már változtattak (természeteen c1-es), de a nagyrésze stimmel.
Ha bejön a lap, felugrik valami bénaság, de ha rákattintasz balra az elf képre újra tölti az oldalt és akkor már nem lesz ott :)
Kereshetsz cuccokra stb, ha megvan a mob és rákatt akkor a nevétõl jobbra van két kis piros kereszt -asszem a baloldalo a loc. -rákatt, bejön egy L2 térkép és pirossal jelzi merre lézengenek :)
FeketeVipera 77 SS
A monk az jobban dd a boxerrel jól tud ütni és iszonyat gorsan ha minden buff rajta van szinte nem látszik a keze.
Pvpben a destroyer nagyeséllyel megöl valakit mielõtt meghalna vagy még túl is éli. A Tyrant szerintem gyengébb pvpben mondjuk nekem egyik sem volt.
te, deadly(vagy hovi), gattaca, szerintem jönne vipera is..és még kitudja
01110000 01110010 00110000
Ez igen:)
Nekem csak dual Delu-ra tellett,de meg bele kell nonom:PPP
Bérbe vehet? reklámfelület...
Lv42-es mob.
C_l rerci kene tole...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Zitus
FeketeVipera 77 SS
Zitus
De hogy dobjam el nehezen összefarmolgatott duál sls-em... háááááát -na itt leléptem :D
Igazából utólag Szeki hívta fel rá a figyelmem hogy ha 2x eldobom másodjára a party miatt hozzá kerül, erre speciel azonnal nem jöttem rá, de 1000% hogy nem fogom csak úgy eldobálni fegyijeimet :D
Ha valaki látja gyakás közben ezt a törpét pk-zza le!!! :DDDD
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
De milyen defense van mar ennek a hulye lonak. Lenne hateje tankolhatna antharast siman...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
És itt az új kicsi, gyengusz, gyámolatlan unim <#eplus2>#eplus2>
FeketeVipera 77 SS