Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Szummonereknek marha jó buffjaik vannak, a gond csak az hogy ennek megfelelõen alapból elég bénák a summon petek... Pl végre lett haste2-m, na azzal csak kicsivel üt gyorsabban unim mint én a duál karddal -képzelheted mennyi lehet az aspeedje buff nélkül :DD
Ez kb minden más tulajdonságára is igaz...

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Minden kraftolásnál jól jött pontosan tudtam mibõl mennyit kell még venni. De akkor mostmár majd kraftolok a www.lineage2.com recipes oldalról

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
durva

gPROject
dúrva:

Actually the curses are pretty good from what i've heard.
Not a lot of complaints as of yet, in the PS forums.

lvl 60 Nightshade's Curse of Shade lowered target's pdef,mdef by ...

P.Def 649 -> 367
M.Def 445 -> 261

hmm.. and..
The new summons take away 10% exp till lvl 58.
After u hit 58, they take away only 5% exp.

gPROject
Queen the Cat
lvl1 stats

* Blessing of Queen - crt. chance + atk speed increace
(crt. chance is better than focus 3, but not by much
145->173(with blessing of queen)->197(focus3 added))
(atk.spd.incr. 398->457, with haste2 398->457->608)
*Gift of Queen - p.atk + accuracy increase
(p.atk 400->451, with might3 400->451->510)
(acc.incr. 92->95, with guidance3 92->95->99)
*Cure of Queen - cures party members

the new summoner buffs stack with prophet buffs.

.. and the 5% ... yup ;)
the new pets take only 10% exp at lvl1, 5% at higher lvls.

And.... summons now get SS's and SpS's u can buy from the pet trainer.
(The boxed area in the above stat link)

I'll try to get more info up later.

Sámán
:DDD
Dehát a kraftolásban az az izgi hogy számolgathatsz meg hogy mibõl mennyi kell még, mert végre talán sikerül összeraknod valamit -persze aki nagyüzemben csinálja.. :DDDD

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
mert ez legalább hasznos. aztán kitudja kit hekkeltek/scammeltek le azok akik az l2wh-t és a progit csinálták.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Nekem Destro-m még nem volt, de tyrant is marha jó íjjal :)
Nem igazán a pat., inkább az aspeed miatt -alapból van egy csomó passzív boost aspeed-je ami minden fegyire érvényes ezenkívül az aktív saját buffjai közül 2 olyat is magára tud nyomni egyszerre ami növeli, és akkor még mindezeken felül jön a prophet haste2-je :)
Így marha gyorsan lõtt íjjal -tény hogy csak light armor mastery-je van -ha egymásnak ugrasztanánk íjjal egy destro-t meg egy tyrantot, biztos destro nyerne hevy armor+iszonyat hp miatt -feltéve ha utol éri tyrantot :DD

FeketeVipera 77 SS

Strahd_
De nem értem ez miért zavarta az ncsoftot... a botprogisokat nem szüri ki de ezt igen.. :/

Szekijoe
Igen volt egy progi ami ezt csinálta. A lusták miatt lett csinálva. Huh én szerencsére nem használtam, mert mindíg 2 karin van szétrakva a cucc és én ezért manuálisan adtam meg, hogy mibõl mennyi van. Nem raktam fel azt a progit. Pedig gondolkoztam rajta ><
Akkor már bannolva lennék <#szomoru1>
De hála a megszokásnak még küzdök a 75ért<#worship>

Nethyrrea
néhányan a SOA-ban történt hirtelen banolásokat összefüggésbe hozták az l2wh oldallal.

nemtom hogynûködik, de télleg kiszedi a játékból hogy milyen alapanyagaid vannak a wh-ban/inventoryban? mert ha igen, még nem is csodálkoznék.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
pont jó kis tréning az excel ismereteid gyakorlásához ;) én eddigis az összes craftomat excelben tartottam számon szépen, bejött :)

Nethyrrea
miért minket kérdezel....azt válaszd amelyik jobban tetszik. ha csak azért csinálod hogy aztán te legyél a "húdefaxalegyakokmindenkitkisujjammal" emberke akkor még most nukert csinálj, majd c4-ben rerollolhatsz nekrónak, vagy destroyernek.

Szekijoe
Bazz FU NcSoft Bezáratta a www.l2wh.com-ot <#gun><#boxer>
Most számolhatok mindent kézzel <#rinya><#rinya>

kiserik
Ja + magas szinten a destronak még egy íjjat is ajánlott beszerezni :)))

kiserik
Én a Ridert (destro) favorizálom, mert soloban jobb sztem, és PvP-ben is az egyik legerõsebb kari, a Monk (tyrant) meg kegyetlen gyorsan tud gyakni, és ha van mellé tank akkor lehet vele haladni + full buffban nehéz eltalálni, szal szintén jó PvP-ben (de a destro leveri, mint a sinszöget :P ). Tehát attól függ, hogy mien a játékstílusod, és melyik tetszik jobban: a boxer, vagy a bunko+pajzs és kétkezes kard combo :)

Szekijoe
Szerintem Raider, ha minden képpen orkot akarsz de te fogsz vele játszani, neked kell eldöntened.

És akkor mejiket válaszam szerintetek RIDER vagy MONK?
Sámán
Szivi :)
Amúgy nekem eddig ez az oldal jött be a legjobban droppok szempontjából -jó, egy két dolgon már változtattak (természeteen c1-es), de a nagyrésze stimmel.
Ha bejön a lap, felugrik valami bénaság, de ha rákattintasz balra az elf képre újra tölti az oldalt és akkor már nem lesz ott :)
Kereshetsz cuccokra stb, ha megvan a mob és rákatt akkor a nevétõl jobbra van két kis piros kereszt -asszem a baloldalo a loc. -rákatt, bejön egy L2 térkép és pirossal jelzi merre lézengenek :)

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
A rider bõl destroyer lesz ami nagyon univerzális kari tank és dd ráadásul C4ben szerintem a destroyert tápolják legjobban.a kétkezes kardal lecsap bármit és bop-pal is jól sebez neki van a legnagyobb pattk a gaméban
A monk az jobban dd a boxerrel jól tud ütni és iszonyat gorsan ha minden buff rajta van szinte nem látszik a keze.
Pvpben a destroyer nagyeséllyel megöl valakit mielõtt meghalna vagy még túl is éli. A Tyrant szerintem gyengébb pvpben mondjuk nekem egyik sem volt.

Bocsi elirtam ORK
Strahd_
fordítás:

Orknál mi a jobb? Monk vag Rider mivel jobb a másiktól

fordítás vége:

GAthersw
fogalmunk sincs mi az isten az az "ornal"

01110000 01110010 00110000

Az ornal mi a jobb a monk vagy a rider,mivel jobb a másiktól?
GAthersw
Hány órakor?

barret
Koszi koszi koszi Megvan.
Ketto is:DD

Bérbe vehet? reklámfelület...

gPROject
hé te számkivetett, ha szerzel tankot mehetünk szerintem al-ba gyakni(ha nem lennél unitys, mehetnénk toiba)
te, deadly(vagy hovi), gattaca, szerintem jönne vipera is..és még kitudja

GAthersw
Open Betás szakállas csak akkor még mást dobáltattak és nem "átváltozást" ígértek hanem duplázást :)

Sámán
Jó de én már 2 éve tolom :DDD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Spóráknál van :)
Sea of spores, a bejárat után nem sokkal :)

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
crafted leather? mert azt nem attól kapod. a sima wyrmtõl death passnál :) szereztem tõle párat már :)

barret
Hmmm nagyon szepen fejlodsz!
Ez igen:)
Nekem csak dual Delu-ra tellett,de meg bele kell nonom:PPP

barret
Hol talalok dire wyrm-et?
Lv42-es mob.
C_l rerci kene tole...

Koszi Szeki de mar BW light setben vagyok add el nyugodtan.:)

Zitus

Sámán
Köszi!!! :)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Gondolom nem egy magas szintu torpe... Ha legközelebb látom, megmondom neki hogy szereztem még 1 duál sls-t de szerintem menjünk ki a városból, sõt a várostól kicsit távolabb, mert itt nem merem eldobni, nehogy valaki felkapja, aztán ha kijön leverem... -ott a krokodil sziget katakombájában sosincs senki, közel van Giranhoz, majd ott ledolgozom a karmám :DD

FeketeVipera 77 SS

Grat:)<#taps>

Zitus

Nethyrrea
nemhinném hogy ezzel a törpével a tulaja nagyon kimerészkedik városon kívülre, ezek olyanok mint a craftshop-scammerek

Sámán
Addig amíg még csak az az 1adenás trade volt még tetszett a dolog, gondoltam hátha, ezen még nem veszíthetek :DDDD
De hogy dobjam el nehezen összefarmolgatott duál sls-em... háááááát -na itt leléptem :D

Igazából utólag Szeki hívta fel rá a figyelmem hogy ha 2x eldobom másodjára a party miatt hozzá kerül, erre speciel azonnal nem jöttem rá, de 1000% hogy nem fogom csak úgy eldobálni fegyijeimet :D

Ha valaki látja gyakás közben ezt a törpét pk-zza le!!! :DDDD

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
XDDDDDD

Sámán
Öcsééééém... Van vagy 2 perce duál sls-em és máris scammelni akarnak :DDDDD
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Na azer:)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

grat:)

De milyen defense van mar ennek a hulye lonak. Lenne hateje tankolhatna antharast siman...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
Na jó, ennyire azért nem veszélyes -ez a servitor empower ugyanaz mint ud -ugyanúgy immobilizálja is unit pár másodpercre :)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Végre 52 <#taps>
És itt az új kicsi, gyengusz, gyámolatlan unim <#eplus2>[/img]

FeketeVipera 77 SS

Tárgytalan már eladtam.
Gazdag leszek!
gPROject
Hunikának már van

gPROject
nincs 1 hete