A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hali!
Ugyan én nem voltam ott, nem láttam, hogy mennyire voltak túlerőben v mennyire nem, illetve mennyire nem volt esélyünk, de sztem kicsit eltúlozzátok a dolgot. Egyetértek, hogy nuker powaa van, de igazából csak rajtunk múlik a dolog... Ha mi is felhúzzuk magunkat 75+ra akkor több esélyünk lesz, és azért azon sztem ne csodálkozzatok, hogy ha egy 66os kari 2 loves egy 78+as nukernek, full buffba, top S cuccba, és miegymás. Sztem ez más játékba is így van, aki magasabb szintű, jobb cucca van, és jobb buff van rajta, az nyer. Ha egy 78as kari megy neki egy 78as nukernek akkor sztem nem lenne ENNYIRE esélytelen a dolog... Bár én nem vagyok olyan pro, ezt beismerem... Ez csak az én véleményem... Bocs hogy én nem voltam ott, de 13as szinten semmit nemtok ott kezdeni, és ez az időpont is késő nekem. Amúgy meg én december 7ig mindenképp maradok, addig van ugyanis accom, de talán folytatom utánna is ha lesz kedvem...
Jó szórakozást azoknak akik itt maradnak és kitartóan kűzdenek a szintjükért és a cuccaikért, és nem menekülnek el, csak mert pillanatnyilag nincs esélyük egy csapat nuker ellen, akik túlerőbe vannak...
Na pápá...