Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként vagy tûzfal/router, vagy vírusirtó, esetleg más háttérben futó program okozza.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
01110000 01110010 00110000
miert van?hogy lehet kijavitani a hibat?elore is koszi a segitseget!
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
http://www.go-l.com/monitors/athens/features/index.htm
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szóló buffer multifunkció a végtelenig az SE mert csak haste2 vagy acumen3 potion és bárhová bármikor jó.
Szólóbuffernek prophet mert van zerk, btb melee karaktereknek
WC ha hosszú távra gondolsz partyban akkor ez a legjobb Kicsit késõbb kapja meg a max buffokat de a 10 másodperc alatt felbuffol egy partyt, miatt party buffernek ez a legjobb. Ettõl függetlenül kevés wc van, vagy mostanában nem játszanak.
(tapasztalataim szerint 70+ felett már nem annyira jó prophetet boxolni mert nagyon könnyen hanyatteshet a party ha aki boxolja a buffert késõn kap észbe leesnek a buffok és mellette a karaktere nem üt. Ezért arra a 2 percre gyenge lesz a party a helyhez és ez partywipét okozhat. Míg egy WC vel: opsz leestek a buffok 10másodperc és minden buff fenn van ujból!
A prophet csak a zerkkel tud többet viszont alacsonyabb szinten maxolódnak ki a buffjai. De ha van SE a partyban akkor az ki tudja egészíteni.
ami a küldiket illeti nemtom mennyire alacsony szintre gondoltál de ilyen lvl 10 környékén a lehetõ legjövedelmezõbb küldi nekem pl DE faluban a gombás küldi volt, azt elég sokáig lehetett csinálni, kvázi hamar megvan a kellõ quest item és a dropokon felül 2k-t tejel. abból hoztam össze 2 nap alatt anno a falchionom.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
40 felett meg a coin quest-el gazdagszik meg aki csinálja
Jah WTB 230 Blood Medusa coin!!!!!
Tattok nincsenek az officiálon még csak Dye-k de azokat szerintem 40 alatt nem éri meg felrakni de inkább 52 alatt.
TAnácsot tudnátok adni, hogy így low levelként milyen küldiket érdemes csinálni? Ezt a Basthal's Labor cuccot érdemes gondolom, de még egy mob sem dobott nekem medált... lehet azért, mert csak a kijelölt hétvégéken dobnak?
Valamint tudnátok némi tanácsot adni a Manor rendszerrõl, milyen magokat érdemes venni, mit, hol érdemes ölni ...
Ami még érdekelne: tatoo-kat hogyan tudok csinálni? Szoktak piacon is árulni, mennyire ritka?
Elõre is köszi az infókat!
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
En is tegnap probaltam meg osszedobni egy Nightmare Shieldet, joforman meg volt hozza minden csak A-Crystalt meg A-Gemstonet kellett vennem meg 1-2 alapanyagot, de sajnos nem sikerul 😞 De csak 600k-t bukta, szoval nem olyan veszes 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
hátha esik valakinek, vagy ha esetleg lát valaki max. 18misiért az szóljon plz
köszi
# Cancel's probability of succeeding at removing buffs/debuffs has been greatly reduced, but the reuse time
haha destroyer sub
Hide and fear, Cobra Commander is here !
welcome back!
Köszike
Az oldalaknak tényleg semmi értelme, ennyi erõvel egy sima küldi is lehetne...
Katakombás mobok is tetszenek -szépen kidolgozott mindenfélék 😊
FeketeVipera 77 SS