A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MeoH #55034
    Roviden: eselytelenek vagyunk... oszinten megvallva en mar a c4s 78s buffokat, skilleket is durvanak tartottam, amik nagyon eselytelene tettek a kisebbeket. A c5ben ez meg durvabb, ezzel a hero skillel. A szerverunkon levo Catalyst ally olyen szinten overpowered, hogy mas allynek eselye sincs ellene. Gondolok itt a tomenytelen lovera, magas szintu aktiv jatekosokra, akik mind noblessek, a honapban 21 herojuk van. Es egyre tobben allnak at az oldalukra... Harcba kezdtunk, amiben semmi eselyunk. Es ez ma tokeletesen beigazolodott. Jo parunknak el ment a kedve jatektol hirtelen. Mert barmennyire hajtunk, sosem erjuk utol oket. Es attol felek, hogy ha ez tovabbra igy megy jo paran abbahagyuk. Legalabbis a Sieghardton. En imadom ezt a jatekot, de nem igy. Ahol 73as szinten 2 loves vagyok 1 varinek... Szerettem a pvpet, de nem igy. A kasztok kozti balance nulla. Lehet, hogy ezeket a sorokat holnapra megbanom, de ez a nagy budos igazsag. jo8