Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
"When resurrecting a dead character, the character being resurrected and the character doing the resurrecting no longer have to be in the same party."

Hehe, kill-res-kill-res folyamatosan, jó móka lesz a pvp C4ben 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Sztem C3 1 kurvanagy szar. Seven signs ugy ahogy van el van baszva, a dungeonok kurvaszarok, nem beszelve arrol hogy ertelmetlenne tettek a high-lvl helyekert valo kuzdelmet. Egyetlen jo dolog a C3ba kb a CP, de az meg nem tul nagy fejlesztes...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Strahd_
1 dolgot sajnálok hogy nem offon tolom .) olyna jo lenen egy Orc WC szolga 😊 akit Diniznek hivnak Drow szolgaként olyna jo lennél 😊 lvl 5 ig deleveleznélek 😛

GAthersw
Ott vagyok a képen!!!! De kurva csinos vagyoK!!!!!<#taps>

01110000 01110010 00110000

B@lu
ejnye

az orkok a konyhaban zabaljak fel az unneplo nep elol a kajat hahaha

Nethyrrea
én a top A-s fegyirõl beszélek... top C-B az max 20-30 milla, de egy top A az 100 felett van....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Strahd_
Öket nem hivják meg 😊 tul büdösek

hpzolee
Eztényleg k.o. nagyon durva lesz mondjuk akárhányszor kijön 1 uj patch, mindig nagyot üt. 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Sámán
Jó ötlet, végre nem vesztesz több millát ha egy top c-s, b-s fegyid bezúzódik -messze nem jön vissza az ára kristályban...

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Orkokat akarok látni esküvõi ruhában!!!! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Cobra.
Pont ezt akartam megemlíteni, így akinek van elég pénze, az könnyebben tud összehozni sokpluszos nem bolti fegyvert.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
"Blessed weapon and armor enchant scrolls
Unlike regular enchant scrolls, blessed enchant scrolls do not break the item when it fails, but returns it to a +0 state. Effects upon success are same as regular enchant scrolls."

kösz vazze...nem törtem volna be a dualom ha ezt tudom....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea

human maca elég dögösen fest az esküvõi ruhában <3 😄

phalanx
C4 PATCH NOTES ....
mindenki olvassa végig, én inkább nem is mondok semmit, még nem tértem teljesen magamhoz a sokkból

ja és pár C4 PTS screenshot

Nethyrrea
asszem c4-ben rerollolok tényleg destroyernek 😄 lehet venni amolyan kalóz/szemfedõt karinak 😄 orkon durván mutat 😄 meg nézem valami házitigrise is van némelyik karinak, nemtom az mi lehet...

Nethyrrea
egyelõre nem. valami free szerverre invitáltak ami épp bedöglött. talán veszek wowot, vagy csak elleszek míg jön a c4.

Hmm. Sztem nem olyan veszes egy lvl 75os subclass. Plane ha az mage...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
learn to recognize jokes 😉

Baium utolso utes nem hinnem hogy gond lesz addigra. Owerenchantot meg ugyse csinalok soha. Viszont en ugy tudom hogy csak 1 subclass kell a lvl 75-re.

csuzlee
Azert honlapnak se csunya 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

és gémelsz most vmi mmo-val?

Nethyrrea
de, lesz a pwn-grade, amit csak akkor tudsz megszerezni ha leszólózod baiumot, és az overenchantolási esélyei sokkal kisebbek lesznek mint a normál fegyvereké.. ja és persze egy harmadik subclasst is 75-re kell húzz hozzá.

<#idiota>

Kurvajo, mire subomnak megszerzem az A gradet, lehet megin grindelni az S-gradert/hero gradert... Ugye C5-ben nem lesznek uj cuccok?😄

Nethyrrea
ha csak a hero-knak lehet, nem. ha a "köznépnek" is, jah. 3-400 milla értékû duual, fõleg ha enchantolni is lehet.....napersze....

gPROject
nagyon dúrva, asszem kell egy summoner nekem 😊
én filmet nem találtam 😞

gPROject
és?? ez baj? 😊)

Nethyrrea

Nethyrrea
namost....ha jól láttam, az egyik képen az sws kezében dual tallum blade/dark legion edge volt.........miafax?????

Nethyrrea
l2-bõl.

Inferno
C4 nézegetõ 😊
Ha ügyes vagy találsz filmet is 😊

PS3/X360 user: Infernohun

Szekijoe
<#vigyor>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
jah fegyónál még talán nekem is visszajönne, ha meglenne hozzá a szintem 😊
a reciket elég olcsón kitudnám farmolni

Szekijoe
Átgondoltam az armoroknál lehet nem jönne vissza a zseton de a fegyó recepteknél tutter. A fegyó crafthoz csak elhatározás kell és pénz az alapanyagokra.

gPROject
ez a 100milla azért túlzás, csak azoknak jöhet ez össze aki hónapokkal a többiek elõtt tart
ha én most megvenném minden a grades kesztyû/cipõ/sapka receptjét, szerintem egyiknek se jönne visssza az ára
már minden klánnak van olyan törpéje aki megtudja olcsón/ingyen craftolni ezeket, a szabadúszók akik tehették(ebayerek) pedig már mind megcraftolták vagy megvették a kész itemet
ez a craftshop is csak a nagy klánok törpéjeinek hoz hasznot, hiszen õk szinte nem is kell hogy vegyenek ilyen recepteket, mert a klántagok úgy is megveszik vagy kifarmolják azokat
ebben a játékban, ha nem vagy egy kibaszott nagy klán tagja vagy nem vagy ebayer akkor semmire sem jutsz

Sámán
Tegnap este leállt a net és most jött be újra... 😞

FeketeVipera 77 SS

Sámán
El tudom képzelni orkokat hatalmas habosbabos fehér esküvõi ruhában 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

mibõl léptél ki?

Nethyrrea
hát, amennyi pénzt elbaxtam kilépés elõtt, már sose leszek A gradeben asszem

Szekijoe
Ez nagyon COOOOL <#wow1><#taps><#taps>

Nethyrrea
nemtom de engem a c4-es térkép egyre jobban az igazi európára emlékeztet. heine és az alsó részek fordított csizma alakban itália, északi új részek skandinávia, a "noob" területek spanyolország/stb....ezekszerint magyarország kb dragon valley helyén van 😄

Szekijoe
Jah bazz tegnap kaptam egy infot. Egy 70+os sps kb 8 óra alatt farmol ki egy bp collectionra való papyruszt (természetesen empowerrel és wild magic-kel+elder tölti a manáját ezerrel) Ezért van az MXG és a DS klánok full Ag szetekben!

Nethyrrea
remélem 2-3 hónap legalább

Nethyrrea
oké, itt már fájt a hasam a röhögéstõl XDDDDD

Szekijoe
Mert egy 20-30millát érõ receptel minimum 100-200 millát kaszál ha kiül craftshoppal.
Amit bemásol a könyvébe az mint tárgy eltûnik az inventorijából. De utána ha craftolja a könyvébõl nem tûnik el. Tehát a B és A gradés craftokhoz kell 1 törpe akinek ha egyszer bemásolta a könyvébe a recit bármikor tudja craftolni, és aki kraftol annál kell lenni egy másik receptnek ami eltûnik craftoláskor. A törpének azért éri meg bemásolni mert rengeteg ember craftolhat nála ha csak õ ül kint épp azzal a receptel!

A törpének nem végtelen a receptkönyv kapacitása! Tehát egy idõ után valamit törölnie kell! és azt a receptet akkor elvesztette!
Azt nem tom mennyi a max kapacitása a receptkönyvnek. És hiába van megtanulva 40. Egyszerre max asszem 8 cuccot állíthat be a craft shopba a törpe. De ha szétnéz a piacon mielõtt beállítaná akkor azokat rakja bele ami nincs a piacon.

hpzolee
Emlékszik vlk, hogy mennyi honap különbség van koreai és NA-s szerverek között? Csak arra akarok kijukadni hogy mennyi idö mulva fog kijönni NA-s c4 PTS 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

azirafael
Ez a C4 nagyon szép lesz, rengeteg ötletes dologgal... SZUPER!!!!

azirafael
Láttam itt ezt a sok craftot... ezek szerint ha Craft könyvbe teszed a recepteket, (2-2 darabot) akkor a B-s A-s receptek sem tünnek el? Vagy ha igen, akkor minek éri meg a 1-2 milláért lecraftolnia a törpének, ha 20-30 millát is megkap a receptért?

http://files.filefront.com/Giran_2005_09_18_part2avi/;4158464;;/fileinfo.html

phalanx
gPROject
na és az igazi idióták se maradjanak ki