A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Na szal aszem en tapasztalatom is jo lesz ha nincs Gordi:P en egy szegeny le nerfelt 77-s mystic muse vagyok:( nincs sleepem istenem!!!!!!!!!!!!!!:( na komolyra forditva:) nalam igy nez ki: ice vortex, viz gyengites,viz,viz,viz,viz:) olyan casting speedel hogy csak na:) ha 900 rol kezdodik 1vs1 be sok karit lenyomok. Azert nem kezdek cancelel mert 600 range es kockazatos azal kezdeni ha 900 rol mesz az ellenek,de ez is szitutol fugg... egy buffolt ijasznal pl idom nincs elnyomni a cancel-t:) szal ezel csak anyit akkartam hogy c4 be se sokat hasznaltam pvp re inkabb pve re. Pve ben nagyon rosz hogy nincs sleep,foleg sleeping cloud par segget mar meg mentetem vele foleg a sajatom:) stoory: s-grades TH vs a-grades MM = hozam se ert a TH,altatas nelkul azal a comboval nyomtam amit elol irtam, szoval ez szitu fugo ha o jon vagy jonek engem kinyirni es bele vagyok merulve az xpbe akkor lehet buktam :( de ha en megyek olni! akkor par kari borul.Es nem nyomtam a Delete gombra mikkor bejott a C5 nem nem, mert igy is tapcsiter maradt,a necro meg foleg . UTALOM AZ OSSZES NECROPANCSERT :P