Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is only one Boss!
giran siege
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nem is tudnek mashogy jatszani,mint ablakban...
Bérbe vehet? reklámfelület...
\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Csak neztem a kis dragat! Manga feeling rulez!
szal ott is bizti leszek, kivi vagyok milyen lesz
no most ntam meg amugy a szerver resetet..
ilu: vagy 15 vanb, tom nem nagy tetele de majd gyujtok meg, viszont nekme kell a cash, mert 10k az összvagyonom, szal jólenne megvennéd:p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
aszittem ennyi idõ elteltével legalább ezt rendbe tudják rakni, de látom álomvilágba élek...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
én inkább azon voltam elszomorodva hogy zebedee pl ful top A-ban van és még ígyis van csak az alt törpéjén majd 150 milla...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ez már a 2. kesh volt ami nem sikerült vele és volt még egy bellion is 😞
Azert hordom😄
Vehetnek jobbat,de majd csak talalok valami szep csukat.
Karmian csuka nagyon randa nem szeretem. Meg jo hogy nem set cucc.
Ez is elég jó, bár még a B-s dolgokból sincs túl sok benne.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy meg én 10 szinttel magasabban, full saját buffokkal, top b-be állok kb úgy ahogy most te 😊
FeketeVipera 77 SS
"a sors ivadékai/gyermekei" a jelentése, kvázi.
FeketeVipera 77 SS
Én se evagyok varázsó -Viper shillen elder! 😊
FeketeVipera 77 SS
Masodik szam pedig igazi dizsi slager😄D
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ja és jó az fps-ed <#nyes>#nyes>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
bezzeg a paksi kölkök mind overenchantoltak.... <#idiota>#idiota>