Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
akkor még innadrilnál nem is jártál 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ezt én is tapasztalom már nem játszottam egy ideje, de tegnap gondoltam felnézek. annyira nem fontos nekem hogy fórumot nézzek miatta.

Nem akarok senkit megbántani aki szereti ezt a játékot, de én kicsit unalmasnak találtam, nem igazán kötött le, vagy nem is tudom. olyan kétes érzéseim vannak vele kapcsolatban. olyan igenis meg nem is. Ragnarok inkább leköt. De a grafikája nagyon tetszett gludin vagy gludio környékén nagyon szép a táj.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Nethyrrea
magyarán free szerver..

már meg se próbálom javasolni a fenti FREE SZERVER FORUM-os linket....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

agyjisten!

hátha tudtok segíteni: mikor loginolnék, nem történik a világon semmi. se hibaüzenet, hogy nem jó a jelszó, se semmi. megnéztem a szervert, online volt. kipróbáltam 3 másik szervert is, ahol már voltam fent, a jelenség ugyanaz.

ötlet?<#help>
hpzolee
Jaja, oke, ha nem vagja az ilyen dolgot, de ottvan az a sok kerdojel.Ettol olyan mintha vlm riherongy sirna hogy vlk mondja mar meg nekem...

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
csa debianon vagyok most fent ehez meg kozom nincs >p

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

ez tényleg nc
kérdõkelekkel spórolhatott volna a srác...

GAthersw
Üdv újra itt 😉

01110000 01110010 00110000

Csa Zolee. Irc-re vagy msn-re nem jossz fel?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no comment omg

hpzolee
lol 42 oldalt nah, jo, azthiszem ez kesobbre marad >😉

hpzolee
re mindenkinek veget ert a nyari szunet, jon a tanulas >😉 de legalabb tudom olvasni most mar minen nap az sg-t azthiszem el is kezdem. Ja eleg keves volt Jokey ez most annyiban valtozott hogy szinteztek a mappot vegulis de sztem azota mar vagod.

tangabuvar55
hmm......

\"I\'m the one without a soul, i\'m the one with this big fucking hole!\"

Nethyrrea
ilyet mintha egyszer nekemis csinált volna free szerveren. de azóta nemláttam megint, lehet valami szerveroldali dolog, szerintem csak pillanatnyi, vagy ha azótais csinálja akkor passz.

Malachi
Tangabúvár: lehet,hogy egyszerûen mázlista volt és droppoltak neki minden jót 😊

Cobra.
Tangabúvár NF-en volt bent néhány igen durva bug, amik nagyrészét szerencsére kijavították. Azokkal szedték meg magukat a kevésbé becsületes játékosok. (bevallom én is vettem 10db-ot a 6900a-s enchant armor D-bõl <#vigyor4>)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

tangabuvar55
Ilyet még nem kaptam<#lookaround>

tangabuvar55
Kifejtenéd priviben? mert az is jóó bug lehet h pl a toplistásoknak van vagy 160milliója és nem törpe.....a szerver meg még csak másfél hónapos.....

Szekijoe
A titok nyitja a free szervereken a full sett szerzésnek az overbuff nevû bug, vagy a játékosnak van egy rejtett botpartyja<#hehe>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Slipknot
ahoj skacok vki nem tudja mikor irja ki a server loginolas elott eszt? http://img106.imageshack.us/my.php?image=kraytbase10qy.jpg

tangabuvar55
Köszi az infót! Szép magyar szerver....hát igen, valszeg van protekció, mert 1-2 klánban egész elképesztõ dolgok történnk! köszi, majd +nézem azt az indiánt!

Nethyrrea
privát szerver? biztos jóban van a GM-el 😊

Nethyrrea
A grade cucc raidbossoktól is esik.

a robe questet ha jólemlékszem akkor giranban kell felvenni, ahol az ork tanítók vannak, áll ott valami indiánforma NPC, attól, és AL-ben kell mobokat ölni hogy quest itemeket szerezz. 2részes a küldi, felettébb hosszú és unalmas. de melyik A grade cucc szerzõ quest nem az.
a másik fele pedig, egyáltalán nem biztos hogy olyan fajtát kapsz amilyet akarsz, elvileg random. szóval számíts rá hogy nem 1 kört fogsz tenni. vagy várd meg míg egy farmer árulni fogja.

tangabuvar55
Értem köszönöm! Akkor már csak az a kérdés melyik NPCtõl?....mert itt még csak pár quest mûködik de 1 embernek mégis van már majestic szettje <#miaz>

B@lu
Szevasz Gugger!

elunk? miazhogy nagyon beindult az elet az officialon😊 marmint ahoz kepest ami az utobbi idokben volt.. majdnem sokan vagyunk mar😊P

barret
Szegenykem...😞

Bérbe vehet? reklámfelület...

GAthersw
vegetálunk vegetálunk

Gugger
szevasztok ösemberek, éltek még!? 😄

Nethyrrea
de, quest npc-k.

gy.k.: A grade receptet moboktól nem szerezhetsz. csakis questbõl szerezhetõk.

GAthersw
+4, C2tõl egyberészes armornál +5tõl

Az enchantolás az +4 vagy +5 tõl válik veszélyessé?
Szekijoe
Errr, hogy lesz így maszkod? Én múlt héten eladtam a medáljaimat, most meg már nem hajtok rá. Hiába a szép piros pajzs + piros fegyó ha nem megy a piros maszk se a BW-hez se a Majestichez<#szomoru1>

Szekijoe
Girán – Girán Castle között esetleg Girán felett ha birod (Esetleg Heine de nem tom ott én C2ben csak full SS és+Prophet buffokkal tudtam menni Garden of evaban, szerintem kinn a mezõn kellene megpróbálni Heine körül. De elõször Death passt csekkold le.

Sámán
Nekem meg ilyenkor kell éjszakai melózni, most ébredtem föl, és mindjá indulhatok is vissza <#shakehead><#buck>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
mongy valami jó helyet ahol lehet farmolni mondjuk egy 35-ös orkkal, és esnek is, mert a kisebb, lvl 10-es orkommal semmit sem érek...

tangabuvar55
Értem, köszi!<#wow3> És véletlen nem tudod mi dob Nightmare Robe és hozzávaló reciket?

Szekijoe
Esnek a medálok!!!!! Gogo, hajrá piros party mask <#eplus2>

Szekijoe
Eddigi tudomásom szerint nincs ilyen.

tangabuvar55
Hali srácok vki tudna nekem linkelni egy C3as adatbázist droppokkal?

Szekijoe
Jah én úgy nyitottam a ládákat, hogy F4-re be volt rakva a gradés kulcs vagy ha elfogyott akkot a boltban vásárolt tolvajkulcs.

Szekijoe
A Gradés kulcsok infojában le van írva hanyadik szintû ládákat lehet nyitni vele. A tõrösök pedig általában a lockpick skillel tudnak nyitni nekem a fehér/zöld/világosszínû ládák nyíltak jó eséllyel. Próbálkoztam rózsaszín ládát nyitni csak az 1. ütéstõl majdnem hanyattesett a kari ezért utána a karakter szintjénél magasabb szintû ládákat nem eröltettem.

Cobra.
Talált esetleg valaki leírást, hogy hol találni treasure chesteket és milyen szintûeket? Idáig Field of Whispersben találtam lvl70-es ládát, de csak lvl50-eshez illõ kulcsom van. Továbbá egyáltalán hogy lehet kinyitni, csak simán klikk a ládára és elvesz egy kulcsot? De mi van, ha többféle szintû kulcs van nálam?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nethyrrea
www.l2wh.com. vagy megnézek egy játékban egy törpe craftshopot amelyik ezt csinálja

Sajna nekem mar csak a main accom van, azon meg nincs orc😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

pharao
Helosztok fiuk!
Nem tudtok egy olyan oldalt, ahol le van irva vmennyi A-s cucc osszerakasahoz szukseges mati?
Kellene, mert osszeakarok allitani egy Majestyc Lightot 😊
Csak nemtom mi kell hozza 😞
koszi
BB

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

csuzlee
Rem egyszeru a dolog.

Regisztralsz egy plaync accountot, es ott regisztralod az accounton belul a jatekod serial szamat. A jatekban levo username = a plaync username-el. Amikor regisztralod a jatekod serialjat a plaync oldalon, akkor feldobja azt a lehetoseget, hogy a jatekban ugyan az legyen a jelszavad mint a plaync oldalon. De ezt nem vagy koteles megjelelolni, azaz a jatekban es a plaync oldalon lehet kulonbozo jelszavad 😄

Nah akkor egyszeruen:

Jatekban es plaync username ugyanaz, a jelszo lehet mas 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
hát sajnos én account csinálási dolgokban nem tudok segíteni mert én ajándék accounttal játszok még open beta óta, szóval nem én csináltam a sajátom

Én azthittem hogy a plaync accountom egyenlõ a jáékbeli accountommal (végülis így lenne ésszerû).De semmilyen olyan opciót nemláttam hogy game account register vagy hasonló.Lehet hogy hülyének néztek de eddig Kal onlineoztam és annál viszonylag egyszerû és megbízható volt ez a rendszer😊.
Nethyrrea
a plaync accountod jelszava és a játékbeli accountod jelszava ha megegyezik akkor régen rossz... ha valaki kideríti az acc jelszavadat akkor volt nincs accod...

ugyanazt hozza ki.Minthja nemlenne jó az id-m meg a pass-om.De lineage2.comra btudok vele lépni szóval...<#shakehead><#shakehead>