Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000
ez a hozzászólásaid és a "poénjaid" átlagszínvonalán nem tükrözõdik 😊
és a fotosop skilljeiden is javítani kéne, az avatarom animált, csináld már meg animáltra azt a képet is 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Költözz egy lakaltlan szigetre ott biztosan minden élõlény úgy csinál mindent ahogyan neked tetszik. /..és beköpheted õket magadnál ha nem<#hehe>#hehe>/
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
ezzel csak ilut cikized ki 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
<#sniffles>#sniffles><#whatever>#whatever>
Zitus
A szavamat meg hála istennek nem ilyen csecsemõ fogja eldönteni, hogy van-e....
Én speciel les**rom nagyívbe a bot témát /bár te minden este biztosan erre rángatod/
snau, a meglátásaidhoz csak annyit szeretnék hozzáfûzni tisztelettel (nincs bajom veled, sosem viselkedtél rosszul, bár nem is nagyon ismertelek), hogy ha nem bírja valaki tartani az iramot, akkor térjen át másra, ahol tudja.
ami pedig engem illet, sosem tagadtam hogy boxoltak. sõt, szerintem nemegyszer emlegettem itt a fórumon. az a support classok egyik velejárója.
ha pedig a boxolás ugyanolyan mértékû csalásnak minõsül mint a botozás, akkor pár dolgot át kell gondolni:
az IC miért állítja hogy nem csal, ha minduntalan boxolnak õk is karaktereket (diniz, szerinted meglepõdne a klánvezetõd ha látná malagant folyékonyan magyarul beszélni...?)
ki NEM csal ezen a szerveren akkor? a játékosok 99%-a boxolt már másik karaktert játékos pályafutása során. ez esetben mirõl beszélünk?
tapi, drága kisfiam. mondd, az utolsó csepp xp-t is tenmagad, önnön 2 kezed által szerezted? sose boxolt senki, sose botoztál? ha igen, itt nem sok szavad van.
Zitus
2.Te is tudod ez egy olyan jatek ahol a jatekosok 70% vagy ....ik/zott (teged is huztak v boxoltak ha jol hallottam 1-2 szintet ha mar az elveknel tartunk)=> ezek szerint te is seggfej vagy aki nem vallalja hogy az!Ha a magyarok 10% akik melo v suli mellett jatszanak s egy ido utan keptelenek tartani az iramot a tobbiekkel es egyebb eszkozoket kezd hasznalni amit a jatekosok ilyen nagy aranya alapbol hasznal szamomra nem egy megbocsathatatlan bun.Plane hogy sajat maga vallalja a kockazatat annak hogy barmikor banolhatjak a karijat.
3.En mikor jatszottam 1* sem hasznaltam ..... de nem azert mert en vagyok a faxa gyerek hanem mert elveztem a jatekot.Mikor mar nem elveztem inkabb nem jatszottam.Most kicsit hianyzott es be be nezegetek de inkabb kis karit nevelgetek mert epp azt tartom most elvezetesnek.Sohasem zavart hogy masok .... mellettem mivel a jatekkal foglalkoztam es nem masokkal.😊
4.Ha mar tenyleg nem elvezed a jatekot es masokkal foglalkozol akkor valoban jobb ha l2-t elhagyasan gondolkodsz.
Zitus
vagy igen en lopok mert a rendszer szar! ettol lopni szabad?
ez mar nem "ahhoz" a hozzaszolashoz kapcsolodik😊
ezzel ellentétben te botozol, egy botozást elítélõ klánban 😊 te sem vagy jobb az általad hevesen elítélt DS-nél. ezen talán elgondolkodhatnál kicsikét....
nem bántásból irom de ez tényleg csak egy kib**tt game. Azért játszol vele, hogy kikapcsolodj nem azért hogy szétstreszeld magad.
Ui: ha már ennyire szereted az angolt inkább irj angol topicokba, nekünk is jobb lesz.
mikor még az ICA-ban voltam, és jártunk raidelni GC környékére, számtalan 2-3 fõs redemption botpartyt találtunk út közben GC elõtt videó is van róla
és bármennyire állítod, hogy az IC botol, SOHA SENKI NEM LÁTOTT MÉG IC-S BOT PARTYT ÉS SCREENSHOT SINCS RÓLA, (kivéve az mxg incidenst) ellenben DS-rõl számtalan sreenshot és videó készült, ha akarod ma este emegyek vadászatra és holnapra belinkelek ide egy rakás videót DS botterekról, bárhová megyek mindenütt ott vannak
Ha valamit többször írtam akkor elnézést de kurva ideges lettem, és sajnálom, hogy csalódnom kellett valakibe akit néha barátomnak hittem, szóval írtam amit gondoltam.
ui.: remélem gyûjtötted az MSN logokat is, jó idõtöltést az angolra fordításukkal/közzétételükkel, már azon se lepõdnék meg. ElVek... pfff
nem kerulom a temat, csak leirtam a velemenyem es nem akarok veget nem ero vitaba bonyolodni.. termeszetesen nem oktatott ki senki 😊
itt megint csak a lenyegi kerdesekre utalva, nem AKRAtam valaszolni, ugyanis ezek is csak kerdeskent megfogalmazott valaszok voltak, amire nincs ertelme valaszolni, ugyanis egy vegtelen ciklushoz jutunk
a minositesrol annyit hogy nem TUDOK hozzaszolni a dologhoz es nem is vedtem ilut, csak annyit mondtam hogy neked ne mkellett volna tamadnod.....
en szemelyszerint elitelem a botolast....
remelem a valaszok kielegitoek
jelentettem a klántársam amikor botozáson kaptam 😄 tud róla a klánvezérem, sõt, õ maga is elkapta botozáson.
az meg hogy nem voltam ott a lényegen nem változtat. tudomásom van róla. ne próbálj önigazságot szolgáltatni magad számára, hogy neked szabad botolni mert senki sem látott. perszehogy nem látott. így van kitalálva a bot program, hogy ne láthasson senki. de a "kutyaharapást szõrével" itt is mûködik. egy botter kellett hogy a másik bottert elkapja. puffneki.
egyébként a shittalk helyett a trashtalkot szokták használni mindenhol, de ez most mellékes.
viszont a lényegi kérdésre nem válaszoltál, ami viszont az elvekhez is kapcsolódik, legyen az játék vagy élet.
hogy minõsíti az illetõt aki egy olyan klán része, melynek elvei közé tartozik hogy nem botolnak, és elítélik. az illetõ botol, és klánvezére kérdésére a képébe hazudik.
erre választ várok, bár sejtem nem kapok.
figyelj nethy te nem voltál ott, semmit sem tudsz a dologról, csak amit a klántársad mesélt neked (mellesleg ha annyira elítéled a botozást, õt mért nem jelented?)
és azután, hogy megírtam neked pm-ben a botter klántársaid nevét, mér logoltak ki 2 perc után???
"mi a rákot lovagolsz még ezen a 27 halálon? nem az én bajom hogy mindig belerohan a tömegbe és meghal. és különbenisazt se tudom ezt miért hozta fel ilu."
-ezt nem én hoztam fel hanem te, itt az idézet:
"hû de büszkén dagadt a mellkasotok amikor meséltétek hogy abban a klánban vagytok amelyiké giran....hûha....ott se voltatok amikor elfoglalták. tettetek valamit érte? nem"
"utóirat: a botozást mindigis elítéltem NEMZETISÉGTÕL függetlenül (ez a honfitársas duma nevetséges volt). volt klántársaimat is jelentettem ha botozáson kaptam, megteszem bárki mással is. ha csak csalva tudsz játszani, jobb ha nem is játszol."
csak ismételni tudom magam, érdekes, amíg benne voltál a szerver legnagyobb botter alliance-ban addig nem zavart a botolás?
sok sok dologgal nem ertek egyet amit leirtal, de nem fogom magam farasztani azzal hogy ellenpeldaval hozakodjak, uyganis nem is engem erint igazan a tema.
Gondoltam hogy probalsz engem is szemely szerint tamadni, sertegetni, shittalker stilusodbol fakadoan, es ez szepen be is jott😊)
Mivel ez mar egy leragott csont, nem fogok eredmenytelen es ertelmetlen szocsatakba bonyoodni, nem foglak pontonkent megcafolni, ugyanis szamomra teljesen erdektelen a masik oldal velemenye, valamint a TE velemenyedre it tsenki sem ad, es az EN velemenyem pedig nem valtozot ta te commentedtol.
Itt megegyszer visszaternek hogy ahelyett hogy minden pontban megprobalsz megserteni kioktatni, a legjobb vedekezes a tamadas elve alapjan, inkabb csendben el kellett volna gondolkodni azon hogy mi az amiben tenyleg ludas vagy.
Az egyesz kommentedbol 3 dologra reagalnek:
1 arte = ok
2 a te helyedben nekem is csak az L2 abbahagyasa lenne az egyetlen lehetoseg haverok/clan hianyaban
3 Na ne haragudj de ez a "diniz, neked vannak elveid?" en eloszor merges lettem, de aztan kinevettelek miutan vegiggondoltam a kerdest, es megtalaltam a valaszt. hidd el en tudom mi az, es megnyugtat😊
koszi a kimerito hozzaszolast, nem vartam mast, en reszemrol lezarom a temat, (mar regi leragott csont volt amugy is) es nem is kerem hogy valaszolj erre a commentemre.. mindenesetre en nem fogok..
wow....csalódtál...
nos, ehhez csak annyi hozzáfûzni valóm lenne hogy:
unity azért vált ki a klánból (egyrészt) mivel az ICA botozás ellen folytatott kereszteshadjárata üres propagandának bizonyult (lásd mxg, hawksofheavens, meg akirõl még nemtudunk), és mint olyat, elítélik a botozást.
mindezek ellenére, ahogy iluvator és gather beszámolóiból, és pár volt klántársam észrevételeibõl bebizonyosodott, botoznak keményen, és ahogy e procedúra részleteit hallottam, oly kifinomult módon hogy legális eszközökkel nem is lehet rajtakapni õket. és mindezekután a klánvezére kérdésére letagadja az egészet.
mirõl is beszélünk?
ne csinálj belõle nemzeti kérdést mert ennek semmi köze hozzá. holérdekel engem hogy magyar vagy sem. botozik és a saját klánvezére képébe hazudik, miközben jól tudja hogy a klánja összes elvével ütközik amit csinál, szerintem nem az én "gennyességemet" bizonyítja. ezen talán elgondolkodhatnál kicsit.
jókat partiztam? egy ujjamon meg tudnám számolni hányszor. a fél pályafutásom, nem?
4. pontra válaszolva: senki? nemigaz. nemegy ember bõszen újságolta annakidején ventrilón hogy "mienk giran, táposok vagyunk hurrá" kérdezd csak meg pl artét, bár már valszeg nem emlékszik rá. én igen. egyébként ha visszaemlékszel még azelõtt csatlakoztam a rhapsodyhoz mielõtt az inquisitors mint olyan felbomlott volna; ennek legfõbb oka az volt hogy az egész magyar "közösség" egy impotens semmi volt, mindenki csak a maga dolgával törõdött aztán meg sírtatok hogy nincs parti. be akartatok kerülni a nagyfiúkhoz, egyszerû hatalmat akartatok, reméltetek tárgybeli támogatást is (vigyorogva emlékszem vissza amikor pár hét után duzzogva meséltétek hogy se pénzt se cuccot nem kaptatok) õk voltak akkor a toppon, ezért mentetek oda. nem én voltam az egyedüli aki nem tartott veletek, ezt se felejtsd el. 3-4 másik embert tudnék felsorolni aki nem az IC soraiba édeskedte be magát, így ne állíts olyat ami nem igaz.
5. mi a rákot lovagolsz még ezen a 27 halálon? nem az én bajom hogy mindig belerohan a tömegbe és meghal. és különbenisazt se tudom ezt miért hozta fel ilu. talán ezzel akarja a lelkiismeretét nyugtatgatni hogy botol? vagy mi? örülnék ha valaki elmagyarázná.
6. hûha. és akkor mivan? más a vérmérsékletünk, hozzáállásunk.
8. csupán elsiklasz afelett a tény felett amikor c2-ben a sok DA meg tank eltûnt IC soraiból és tucatszám jelentek meg a különbözõ SR-ek meg TH-k, mind 60+....az IC se fogja a kellemetlen részleteket az orrodrakötni, ahogy azt sem hogy ugyanúgy botolnak mint bármely más klán. csupán õk próbálják ezt minden lehetséges mód véka alá rejteni. talán majd egyszer rájösz, de ha nem az sem az én bajom.
9 a) ne nézz annyi star treket mert megárt b) " meguntad hogy a stilusod miatt nem visznek partyzni, kileptel" ilyesmit te honnan veszel? mondtam valaha olyat is hogy a stílusom miatt nem vittek partizni? jointot szívtál vagy mi? kezdesz kicsit elszállni a fantáziáddal c) ami a "powerlevelezésemet" illeti: elértem azt a szintet amit célul tûztem ki, JÓVAL hamarabb mint az alliancemben sikerült volna
10. a) majd szólok ha kiismertél b) ismerd meg azt akit a védelmedbe vettél, aztán kelj ki magadból (IC ezexerint pártolja a botozást? te IC vagy, és ilu botol, te pedig véded....ha egyszerû akarok lenni) c) a scrollokat magam is meg tudtam volna venni, csak nem volt türelmem kivárni míg átérek HV-bõl giranba, ami a partiszervezést illeti már legelsõ alkalommal közölted hogy pár arcnak nemtetszik hogy ottvagyok így ne is számítsak több partira, szóval errõl ennyit d) jelenleg élvezem az l2-t 😊 és úgylátszik vagy kihagy a memóriád vagy neked még nem mondtam de már 1-2 hete tervezem hogy kilépek l2-bõl 😊 most is már csak addig vagyok játékban míg le nem jár az accom 😊
messzemenõen nem én vagyok a legnagyobb "shittalker", csak nem olvasol orphust meg egyéb fórumot....talán ha már eléggé beszélsz angolul majd odamerészkedhetsz. látod? az icsek már megint telebeszélték a fejed.
utóirat: a botozást mindigis elítéltem NEMZETISÉGTÕL függetlenül (ez a honfitársas duma nevetséges volt). volt klántársaimat is jelentettem ha botozáson kaptam, megteszem bárki mással is. ha csak csalva tudsz játszani, jobb ha nem is játszol.
diniz, neked vannak elveid?
Fulembe jutott hogy schreenshotoltad amit iluval beszeltel, es elkuldted a Unity leadereknek...GYENNYES dolog befeketiteni honfitarsaidat, ismeroseidet akikkel egyutt vagy , letezel ezen a forumon es egyutt jaccod a Gamet..... lofasz dolog volt szerintem, aljas dolog amit tettel, sokan rafaztak arra amit te csinaltal nem ugy sult el ahogy akartak...
ezek a meglatasaim lennenek azzal kapcsolatban ahogy te viselkedz/viselkedtel, es ahogy fogsz viselkedni, illetve amit az Ilunak mondtal:
1. A server legnagyobb "shittalker"-e vagy, IC ellen tapasztaltuk, most mar ne mcsak az IC hanem a magyarok is celpontjaid . Ezt bizonyitotta amilyen stilusban ilunak irtal.
2. Sokan nem szeretnek az IC ben (megertem) sokan nem szeretnek a regi klanodban( megertem) szuperul meg tudod utaltatni magad. (ertheto) ezek utan meg tob bellenseget szereztel (gondolom nem erdekel, engem sem)
3.megjegyzem jokat partiztal iluekkal aztan meg ellenuk fordulsz
4. fontos: se Ilu , se en se mas nem "dongette a mellet" amikor az IC nek jol ment( lehet volt egy ketto magyar aki "rajolt" mert elvezte az IC erejet de az nem mi voltunk
5. fontos: Ilu es a tobbieg megkuzdottek giranert, habar akkor csak amikor elvesztettuk, 27 szer halt , "tette a tankok dolgat, ment elore, es meghalt, megtanulta mi a feladata" kisse ellentmondasbaa kerultel egyebkent magaddal rohogtem is ....
6. amikor az IC legyengult paran maradtunk es kitartottunk nem anyaztunk meg szidalmaztunk minden ami DS es nem kotottem beled sem, csendben jaccottuk a gamet es adtuk a klannak amit tudtunk...szoval a "shittalk" tol tavol maradtunk amit te oly eloszeretettel alkalmaztal mikor szopatott benneteket az IC. olyan emlekezetes kommentjeid vannak amire majdnem szo szerint emlexem, nevetseges..
7. kivartunk, ic megerosodott ujra.. TE masbol sem alltal ki csak a sirankozasbol, es szidalmazasbol, es meg akkor sem dongettuk a mellunket (mi magyarok tuti, de mas sem) hogy igen rendesen odabasztunk az ellennek.
8. "semmibol elovett aktualis Chronicle meno kari" na... iylet itt nem lacc... C3 = age of mages a szlogen szerint... hol lacc te itt magas szintu nukereket? egyedul Gandalfilla van te szerencsetlen...... a tobbi olyan lowlevel volt C3 elejen hogy orom volt nezni.. ellenben az ellenseg soraiblo jottek total ismeretlen emberkek ful overenchantolt AG ben es lvl 75 on !!!ilye lattam a rip / nfi / stb ben!!!!!!
9 osszegzes: IC ben is van egy ket fasz , de az ellenseg sorai kozt is akadnak szep szammall.. osszessegeben az IC a serveren a jo oldal, a rendes gyerekek, a DS mindig is csak szopatta a jonepet (lasd adok varak elrablasa stb)
ennek ellenere te a rossz oldalra alltal, atvetted a stilusukat, beepultel vazzeg asszimilalodtal.. meguntad hogy a stilusod miatt nem visznek partyzni, kileptel, akartad powerleveleztetni magad, nem jott ossze es lam ott folytatod ahol abbahagytad IC es mostmar a magyarok szidalmazasa..
10. utoirat: kiismertelek, kinezek beloled mindent, rosszabb vagy mint a legrosszabbak eddigi tapasztalataim soran, mostmar semmin sem lepodnek meg es mindent feltetelezek rolad (mar nem segitenek neked scrollokat venni es partyt szervezni) Nethyrrea : GG csak igy tovabb elvezd a L2 t es ***fontos*** ne felejts el teljesen magyarul!!!
UFF Diniz voltam UFF
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
http://users.atw.hu/sanca/Innadril-Aden_siege_2005-08-20.avi
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]