A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Egy masik l2-os forumrol szedtem ki ezt a hirt:
Csak azert mert erdekesnek talaltam es mert gondolom vannak olyanok akik nem jarnak az amnesiara.
"C5 offical tesztjei még csak most indultak el előreláthatólag nyár végén állnak át az amerikai szerverek C5-re! Egyébként a C5 lesz a legutolsó Chaotic Chronicle ugyanis a C5 után jön a LineAge III. Valószínűleg új kontinenssel, tanulható szakmákkal, új fajokkal (=> WoW-hoz hasonló pvp systemmel - valószínűleg) teljesen átdolgozott rendszerrel, bejönnek majd az új sárkányok (+4) (pl.: Furion a víz sárkánya Gardens of Eva-ba)
C5-ben ami a legnagyobb újítás lesz az az új klánszisztéma, a klánakadémia a több mint száz tagot számláló klánokkal. Baium fia Frintressa és egy a Rune kastély alatt lévő katakombában élő ostromkor támadó raid bossal, klánszettekkel (Promise D grade - Apella A grade) , új skillekkel alacsony szinten (50-60 között). Manatöltő ital Empower poti Patk poti lesz de ezek csak bizonyos helyeken működnek majd. Az új helyek az egyéni játékot erősítik, nem kell majd mindenhova partyval menni, mint C4-ben. Az új helyek hatására az egész térkép átgyalogolható lesz, és az új helyeken 20; 30; 40; 50-es mobok lesznek (szóval lehet farmolni kis karikkal új helyen) Bejön a Stakato nest 70+ os kariknak, illetve a bufferek nagyon bedurvulnak (manaburn, unsummon skill), alakul ismét a pvp-egyensúly lovagok erősödnek, tőrösök szintúgy
Röviden ez a C5 ami így kapásból eszembe jutott:) "
"L3 2007 vége 2008 elejére van kiírva de ez még változhat! Azt hogy milyen motorja lesz nem tudom és igazából baromira nem is érdekel, a LineAge az LineAge!
Ha új fajok lesznek (és szerintem lesznek hiszen új kontinenes jön be) akkor biztos hogy újra kell kezdeni, hiszen a játékot alapvetően át kell alakítani, hogy piacképes maradjon!
Ja és C5-ben lesz egy unique item is amit bármi kidobhat bármikor, de egyidőben csak egy lehet! Ez az a zachirine (vagy mi a neve kard), ami a Delf kezében van az off videon! Pontosan nem ismerem mit fog csinálni de megbolondíja a játékot/a játékost egy időre ugyanis egy idő után eltűnik, és addig a kezünkből sem lehet kivenni! Ja és ha valahol kiesik akkor announcement automaikusan bejelenti és valami effekt is várható az egész játéktérben!
Ja és jön végre az IDŐJÁRÁS (legalábbis az új helyeken biztosan) "