Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ha alapítasz egy klánt és megunod mennyi idõ míg ki tudsz lépni belõle?
FeketeVipera 77 SS
72k ancient adenáért vehetsz dusk/dawn NPC-nél egy tizes csomagot belõle.
meg vannak azok a fincsi greater acumen potik is ugyanott ugyanennyiért, mágusok kedvencei.
Igaz raideken a tankpartyba még mindíg a prophet kell majd.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
pedig most akartam írni, hogy beléphettek az accal <#hehe>#hehe>
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Nekem kell merrow uni!!! <#gonosz2>#gonosz2>
FeketeVipera 77 SS
De azért nem mindegy hogy a bolti 2.5k, ez meg 40k.... <#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
De tuképp hatott, alapból csak 126 a speedem <#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
Milyen király hogy ezek a tanor silenosok ilyen állat kis csoport mobok és asszem minden kis csapatba 5en vannak (ebbõl egyik 45 stb) -egyszer már egy phantom summonernek vadásztunk ott spellbook-ra -az is valami "új" c2-es summonvalami volt -nagy nehezen esett is, de nagyon gázos hely...
Na azért megpróbálom!!!! Végülis ha sikerülne esetleg 2-t kiverni belõlük egyik enyém, másik 400-500K-ért lazán elmegy Giranba 😄DD
Legalábbis mostanság ennyiért árulják 😄
FeketeVipera 77 SS
Kétrdezzétek meg lécci, klánjaitokba bizti tudni fogják! Elõre is TY! 😊
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
jah, TK-t kifelejtettem ^^ bocsi cromac 😄D
Akkor kiváncsi leszek -ma szerintem nem alszom amíg meg nem lesznek küldik +a hiányzó 70% 40hez.
FeketeVipera 77 SS
ahogy én tudom, cubicokat csak SK, warlock, és elemental summoner tud idézni.
Summon life cubic az elemetal summonernek vagy spellsingernek van???
Ér valamit partyba??? -elvileg minden partytagot healel
FeketeVipera 77 SS
De egy 50k-s buffot akkoris sajnálnék felhasználni, akármilyen legyen is a helyzet! 😄
FeketeVipera 77 SS
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
๏̯͡๏﴿