A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Jee elvileg ma delutan (5 korul kb.) kapom vissza a gepem!
    Addig is aki webkartyaval fizet az megmondana nekem, hogy pontosan hogyan kell kitolteni ott azt a form-ot, amikor kiirja, hogy $24,99 lesz, és választhatok Visa, Mastercard meg valami American valami kozul. Na mivel Mastercard kartyahoz tartozik hozza a Webkartya, ezert azt valasztottam, es akkor az utana levo lapot kene kitoltenem. A nev odaig ok, de a szamlazasi cimhez be lehet irni postafiok vimet, vagy csak a hazunk cimet fogjak elfogadni? Kartyaszamhoz gondol a wk szamat, expiration meg ha jol tudom lejarati datum, igaz? CVV kodja a wk-nak is van, ahogy elneztem a kartyat. Namost ha rautalok a wkra forintot, akkor azt elfogadjak ugy, es majd ok atszamoljak $-ra, vagy helybol $-ba kell vhogy rautalni? Ja es az a ~$25 az mennyi magyar forintra atszamolva? Es hany $-t kell havonta fizetni, es az mennyi magyar forintba?

Bocsi, hogy sokat kerdezek, de mivel meg nem hasznaltuk a webkartyat, ezert nem igazan tudjuk, hogy ez hogyan muxik. Szoval legszi segitsen valaki, aki webkartyaval fizet!

Elore is kosz...

(Dontottem, Elf toros, Plainswalker leszek! Remelem nem banom meg )