A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hat akik webkartyarol fizetnek azok szerencses fiuk. Ma bennt voltam az otpben szemelyesen es elmondtak mi a helyzet. Az otp szerint a plaync "neha" levesz penzeket a webkartyakrol szamukra erthetetlen modon, es ezert ok kiemelt figyelemmel kezelik, a Fraud suspicion csak 1 figyelmeztetes elvileg nekem, hogy ovatosan. Ezt viszont a playNC rendszere ugy veszi, hogy a bank letiltja, tehat a tranzakciot nem folytatja, nem ad serialt. Otp evvel nem tud mit kezdeni, es a playNc sem, biztonsagi okok miatt. Mind2en hasonlo megoldast ajanlottak: Otp rendeljem mashonnet, hat ugye ez nem megy. PlayNc keresek mas penzintezmenyt, vagy hasznaljak mas kartyat. Kosz.Csak azt nem ertem masnak akko me megy... Ha minden jol megy betudok szerezni 1 doboz verziot, es akkor megyek, addig meg marad a free:) Bar a havidij fizetese nemtom hogy fog menni.... Osszefoglalva
otp+plaync