Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
A free szerveren amikor nyomultam nekem 8 ment egyszeerre<#nevetes1> De akkor már iszonyat lagoltak <#nevetes1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
még mindig nem megy a test server nekem<#rinya><#rinya>
17 órája próbálkozunk vele, de a szerver választó képernyõnél tovább nem jutunk<#sir>
<#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Szijasztok!

Bocs:Mennyi az elöfizetési dija a játéknak ill honnan lehet rendelni vagy elég ha letöltöm és fizetem a dijat??

Köszönöm a válaszokat..

gPROject
lol.....

6 L2Walker

gPROject
jó ennek a lord gyereknek, én hiába próbálkozok nem tudok belépni

GAthersw
áll az npc szerver most, nemtom én másfél órája indítottam az ápdétet és most tartok 1/3ánál kb. 😞((

01110000 01110010 00110000

megy vkinek ez a kaki test server?
server választásig jutok csak el =((

free serveren asszem ott 5x-ös

barret
Nem rossz xp Lv26-on!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
#41762 Help!

Nethyrrea
mitír/nemír?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hiába jött le, nem enged be =((

B@lu
jo neked nekem csak 18-20K

B@lu
Tegnap ahogy kiSOEztunk AL bol, a SOE fazis vegen hirtelen megszakadt az intrnetem.
ani erdekes, hogy ne mtudtam visszacsatlakozni
restart, nem mukodik, csak akar kapcsolodni a WAN hoz, de sikertelenul.
jo mondom megnezem hogy routerrel megy e , erre nem latja a routert!!!!!
mondom mi a franc beszart a gigabit lan? atteszem a masik halokartyara ott sem megy. na mondom megyegy restart. erre amikor valaszthatsz hogy keszenlet, leallitas vagy restartot akarsz, ott vany egy olyan sor hogy ide kattintva telepitheti a frissiteseket!!! leallitom, erre irja az elkoszono kepernyo hogy o moist frissit, es ne aramtalaniccsak ....2 frissitest tett fel.

ujrainditom, megnezem es egy windows installer 3.1 nevu vackerajt telepitett fel, amit meg meg is updatelt egy parszor ....asszem 2x

utana meg beindilt a net csak ugy magatol,.... lehet hogy ez a windows installer 3.1 fogta le a halot? illetve valtoztatott vmit a halozati fajlokon, ezert addig nem ment a net??????? vagy vmi atbaszas????????????

Nethyrrea
nyugi nekemse 😄 de már feltelefonáltam bátyámat otthon hogy lõje be a gépem és indítsa el az updatet 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nekem ez a szar még mindig nem ment végig <#boxer><#falbav>

Nethyrrea
vazze pedig már örültem a fejemnek hogy elsõként ápdételhetek 😛

erre lordchowder írja msn-en hogy már egy ideje játszik a PTS-en és qrvajó....émmeg itt ülhetek melóhelyen.....de asszem ma nemalszok 😄

MUHAHAHAHAAA...
Dááj bics! <#nevetes1>

neked mennyivel jött ilu? nekem only 28-30kb =(

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

phalanx
nekem lejött <#eplus2>

barret
Hi elerkeztem a masodik kasztvaltashoz...Most mit csinaljak? Nem tudom eldonteni: toros vagy ijas??? szerintetek melyik lenne hasznosabb?
Nem tudom eldonteni,mind a kettonek vannak elonyosebb tulajdonsagai...
Szivesen vennem a tanacsaitokat! Help!!

de rohadt lassú ez az ápdéjt! <#boxer>

phalanx
még nem döntöttem el, hogy fenn maradjak e, vagy feküdjek e le kb 2-3 órára (kb ennyi idõ még kész lesz az update) <#beka2><#idiota>

szupi! 😊
leszel illu?😛

phalanx
lehet updatelni a teszt szervert c3-ra <#taps> most hallgatom a zenéjét, eddig nagyon teccik <#nevetes1>

te melyik szerveren játszol? NightFall?<#fejvakaras>

B@lu
Nem ertelek benneteket
4 nap alatt leptem 64 rol 65 re

ma 35 % ot huztam a karin elozo napon csak 10 et igy volt 4 nap.

csak partyt kell szervezni en sosem varok ra.

Baszkurátor
Itt egy link ha beíroda monszta nevét akkor (pinrul) akkor elõször is megmutatja a statját.A mob neve elõtt van egy kis ikon piros X-el (locate monster) ha erre klikkelsz akkor a térképen megmutatja, hogy hol találod.

Sámán
Nem is igaz!!! Csak játékon kívül! <#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

Sziasztok...

Megint segitségért fordulok hozzátok... <#vigyor2> Human Wizardra szeretnék kasztosodni,de nem talállom azt a rohadt pokot akit meg kéne ölnöm...SEGITSETEK PLZ!!!!!!! <#help>
nálatok ingame meg játékon kívül is csak duo van miii?<#ravasz1><#hehe><#puszi>

Sámán
Nem!!! Nálunk partyba kizárva!!! 😄DDDDD
De L2ben azért elõfordul 😄D

FeketeVipera 77 SS

lvl30-ig szoloban gyorsabban lehet fejlodni<#vigyor1><#vigyor>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
LOL 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Nem szoktatok partizni közben...? Fura izlés, mindketten szólóban... 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Na azért!!!! <#ravasz1>
Esetleg béna számtekes/netes játékokat játszhatsz vele teis... 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

BEAST
hát izé 😛 "úgy" meghagyom neked 😄DDDD

Sámán
Sajnálom!!! Szyllel kizárólag én játszhatok!!! 😛PP 😄D
Fõleg igényes játékokat, ahol party kizárva!!!! 😛PP 😄D
De amúgy meg L2-t is!😊
Úgy néz ki DNL-ig maradunk L2nél! 😊

FeketeVipera 77 SS

BEAST
nem, nem mind1 😛 legyünk igényesek 😊 és igy még Szyllel se tok jáccani 😄DDD szal gyorsan utáljátok meg az L2t 😄DDDD

Sámán
Most nemmindegy melyik "baromság" miatt ülök egész nap a gép elõtt? <#bee1><#vigyor5>
Különbenis! tök normális! <#bee1>
Jut eszembe... most akkor megint 2-3óráral lõtték le kizárólag Sieghardtot vagy csak kifagyott a szerver???

FeketeVipera 77 SS

BEAST

BEAST
hát orphuson már láttam sokmindent 😊 és bevallom volt hogy télleg ugy voltak a dolgok 😄DD de ritka 😛

Nethyrrea
<#violent><#gun><#ticking><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2>

Nethyrrea
onnan hogy van egy thread orphusona screenshotoknál a 75-ös teonosoknak, és ott emlegetnek pár nevet.

Avagy nem free serveren kene jaccani

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
lollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

omgwtfpwned😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

az egy dolog, de akkor is szaggattál mint állat!<#hehe>

hali😊

Ti hányas szintûek vagytok, hogy ilyen lassa léptek szintet..?<#dumcsi>
Azt nem tudjták, hogy mitõl lehet az, hogy nemtudom használni a térképet?? Megnyitom, vagyis nyitnám, de csak hang van.. Elég idegesítõ, hogy mindig kell jönnöm megnézni.<#buck>
Újra kellene telepíteni, igaz..?