A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Padidiver
    Nah Hya All!
    Tegnapi este komoly vóótSzekiék szerveztek paaatyt erre megjelent egy enemy asszem kb 2-szerlegyakták pedig ők is többen voltak de háth ownoltak!
    Aztán beljebb merészkedtünk amikor utánunk jöttek és háth kaptak Szekiék bár akkor már engem is lőtt a Stormblaze amikoris killggoltam és visszanéztem a videjókatAztán egy kis idő után visszaléptem mert vissz akrtam tp-zni városba már tp-ztem is mikor megláttam egy kis csillogó dobozkát rákattintttam és háth mi volt ott?+3 Maja nyaklánc úgyhogy tp megszakítva odafutottam és felvettem közben pedig német módjára sokkot kaptamEzek után tök norm szöveggel rám pm ezik a srác hogy vissza kaphatja-e?Mondtam neki hogy bocsi de mi is droppoltunk miattatok amikoris közölte hogy oké megértette...Ekkor én game over aztán közbe mailkáék kapták az áldást tőle sajna de majd csak megnyugszik a srác de ha nem háth így járt...A másik lehet csak káprázott a szemem de valaki aztat írta hogy elcsórtuk...háth nem dropp volt a földről szedtem fölDe mindegy egy darabig még azért hordom de szerintem úgyis lenyugszik ha a clán társai nem spanollják föl...
    Hosszú lett de nem hagyhattam ki hogy ne jáccak andersent
    Nah bye all