Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Franc fogla kivárni amíg kivilágosodik, fõleg hogy közbe Szyl itt rágja a fülem -azonnal adjam vissza a doomját <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
FeketeVipera 77 SS
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
FeketeVipera 77 SS
(Kesztyû az gloves of seal)
FeketeVipera 77 SS
Halfplate, mithrill robe, doom-robe, marha jól áll nekik(ezt meg tudom mutatni), fullplate-n remélem c3-ban javítanak valamit -nagyon béna, maradt c1-s külsõ
Orkokon minden tök jól áll, amit eddig láttam 😊
Tutyi Giranban van és imád rucikat próbálni 😊)))
Oldalt sajna nem tudok errõl...
FeketeVipera 77 SS
szarabb nevet már ki se találhattak volna! <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Szal aki tudna ebben segiteni plz irjon privit, kosz elore is😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Az ostrom naon király volt! Csak 2 tempest clan volt feliratkozva Kiment az IC a messengerhez és amikor jött az ellen Ki volt adva hogy nem lehet lilulni 😄 Csak az halt meg akinek a fején támadó jel volt<#eplus2>#eplus2> Nagyon durva volt a szerintem 100 támadóból meghalt kb 20-30 a többi meg nem mert csinálni semmit, mert még ahol meghaltak a támadók onnan még a várat sem lehetett látni, ugye se zászló se semmi a tempest meg HV-ben úgy hogy a támadás teljesen befulladt<#vigyor>#vigyor> Akkor átmentünk heinebe a Tempest meg utánunk, volt egy kis kergetõzés és eltelt a 2 óra. De a nagy RUSH-ok iszonyat jól néztek ki TS-en jött a parancs "go north" és mindenki megindult szerintem elég látványos volt<#bee1>#bee1>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
személy szerint nem voltam ott, kicsit elaludtam, és már siege idõ alatt léptem be, akkor meg már minek menjek le a tizedikrõl.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Fõleg ha agrok egyszerre betámadják mindkét karit 😄D
FeketeVipera 77 SS
most meg megyek és feltelepítem huszadjára a qrva c1-et, hátha most sikerül felmennem szétnézni arra a híres magyar free szerverre. 😊
szorítsatok! 😛
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
gondolom nem azt irányítottad 😊
de azért köszi
gondolom c3 testre gondolsz, de azt sajna nemtom, csak annyit, hogy ha minden igaz holnap kezdõdik
tudja valaki meddig tart a c2 teszt?
siegen nemvoltam most, elaludtam kicsit
Asszem még 1 hónap ingyen játék is jár hozzá úgyhogy a játékot nem kell megvenni de én nem olvastam utána!!!!!!!
Szóval ez a kari csere/vétel elég gáz mivel a legelsõ tulaj bármikor visszakapja ha akarja...
---------------------------- Souichiro - lv33 Elven Wizard (Sieghart) Kenjirou - lv(marhakicsi) Dark Elven Fighter (Sieghart)
---------------------------- Souichiro - lv33 Elven Wizard (Sieghart) Kenjirou - lv(marhakicsi) Dark Elven Fighter (Sieghart)