Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sámán
Dolgozom rajta! <#eplus2><#ravasz1><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Zoli abbahagyta 3 hete<#idiota>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
megkéne már nevelni Szylt nem gondolod? <#wilting><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szekijoe
Hehe Nézd meg dinizt <#vigyor> Neki van BW robe meg asszem heavy doomja is. Régebben volt neki BW heavy de szerintem azt már eladta. Kb este 7 utén szokott online lenni. A doom robeot meg látod Tutyin 😄

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
<#bee1><#bee1><#bee1>
Franc fogla kivárni amíg kivilágosodik, fõleg hogy közbe Szyl itt rágja a fülem -azonnal adjam vissza a doomját <#vigyor3><#vigyor3>

FeketeVipera 77 SS

BEAST
sötétben elmegy <#hehe><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Sajna a mithril robe már nincs meg, de az ugyanaz mint c1ben, tudod az a sárga fûszoknya 😊)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Doom robe és halfplate hevy 😊
(Kesztyû az gloves of seal)
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Köszi😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Egyszer majdcsak fennmaradok és megnézek egy ilyen ostromot... 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Ha acc hevy armort meg robe-kat megmutatom szivesen! 😊)
Halfplate, mithrill robe, doom-robe, marha jól áll nekik(ezt meg tudom mutatni), fullplate-n remélem c3-ban javítanak valamit -nagyon béna, maradt c1-s külsõ
Orkokon minden tök jól áll, amit eddig láttam 😊
Tutyi Giranban van és imád rucikat próbálni 😊)))
Oldalt sajna nem tudok errõl...

FeketeVipera 77 SS

vki tudna nekem adni vmi linket ahol megnézhetném, hogy az orc shamanok, hogy néznek ki heavy armorban meg robékban? persze c2-es shootok kellenének...<#nezze>

Katsu bazz <#kuss>
szarabb nevet már ki se találhattak volna! <#hehe><#idiota>

komám...<#buck>

lassan fejlõdsz komá! mi lett veled?!!<#hehe><#nyes><#nevetes1>

Van Kozuletek olyan akinek nincs szuksege a serial keyre amit kapott e-mailbe? 1ik haveromnak odadtam az enyemet, de a baratnoje is rakattant<#nyes>

Szal aki tudna ebben segiteni plz irjon privit, kosz elore is😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
Grat a bookhoz!!!<#eljen>

Az ostrom naon király volt! Csak 2 tempest clan volt feliratkozva Kiment az IC a messengerhez és amikor jött az ellen Ki volt adva hogy nem lehet lilulni 😄 Csak az halt meg akinek a fején támadó jel volt<#eplus2> Nagyon durva volt a szerintem 100 támadóból meghalt kb 20-30 a többi meg nem mert csinálni semmit, mert még ahol meghaltak a támadók onnan még a várat sem lehetett látni, ugye se zászló se semmi a tempest meg HV-ben úgy hogy a támadás teljesen befulladt<#vigyor> Akkor átmentünk heinebe a Tempest meg utánunk, volt egy kis kergetõzés és eltelt a 2 óra. De a nagy RUSH-ok iszonyat jól néztek ki TS-en jött a parancs "go north" és mindenki megindult szerintem elég látványos volt<#bee1>

barret
Mar miert ne sikerulne???

Nethyrrea
dejó, mostmár annyi szerver van ahány játékos

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ki játszik Katsu szerveren? Ha van valaki akkor van egy magyar klán, aki akar csatlakozhat. A karim neve Luthger.
Nethyrrea
giran maradt ic-é, innadril maradt nonfactorsé.

személy szerint nem voltam ott, kicsit elaludtam, és már siege idõ alatt léptem be, akkor meg már minek menjek le a tizedikrõl.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Valaki írjon lécci az ostromról ha felébredt!!! 😊
Kié lett Giran??? 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Marha nehéz 2géppel egyszerre 😄D
Fõleg ha agrok egyszerre betámadják mindkét karit 😄D

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szorítunk 😊

FeketeVipera 77 SS

na megvolt a mai napi fun...bementem Gattacával, aztán AL-ba szarrá buffoltam mindenkit 😄
most meg megyek és feltelepítem huszadjára a qrva c1-et, hátha most sikerül felmennem szétnézni arra a híres magyar free szerverre. 😊
szorítsatok! 😛

Ide általában azok irogatnak akik fizetõsön játszanak, de itt megtalálod.

Holdpro
NightFall IP-jét irja lécci valaki

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

ja és grat =)

ááá már értem miért nem válaszoltál mikor FeketeViperára PMeztem HUNniával 😊
gondolom nem azt irányítottad 😊

Sámán
Végre! 😊 Már csak a divini cucc kell és mehet Vipera partyzni😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

barret
Mar vege😄D Mehetsz. C2 elt 3 orat,es osszedolt az egesz...

azt hiszem én egy másik szerverrõl beszéltem
de azért köszi
annak már pár hónapja vége <#wink>
gondolom c3 testre gondolsz, de azt sajna nemtom, csak annyit, hogy ha minden igaz holnap kezdõdik

hi
tudja valaki meddig tart a c2 teszt?
Nethyrrea
nem 😛 csak elfelejtettem átírni 64-rõl 65-re 😊

siegen nemvoltam most, elaludtam kicsit

delvleztél?<#fejvakaras><#hehe><#mf2>

Nethyrrea
hmm, át kéne írnom a szintem

Nem is vitás :-))
Kis Teon pvp/pk:

video1 15 mega

video2 20 mega

Jah ingyenes maga a jatek is meg az "1 honap"(22.-en jar le) is. Viszont meg kell neki adni vmi bankkartyat, de nem von le rola zset(miutan megadtad 1bol cancelezheted is).

Szekijoe
Szerintem magyartól kérj, vagy vegyél, de magyar legyen mert a külföldi oldalakon tutter sok a scammer! A magyart legalább pofán vághatod, ha ilyennel próbálkozik <#hehe>A külföldit meg kergetheted akkor sem éred utol. De ures acca mindenkinek van aki jatszott az open béta óta mert most kapott mindenki emilben egy plussz üres acc-t. Csak fizetni kell<#bee1>

Asszem még 1 hónap ingyen játék is jár hozzá úgyhogy a játékot nem kell megvenni de én nem olvastam utána!!!!!!!

GSXR
Jah úgy vegyél accot hogy tõlem is visszavették a cserélt karimat.
Szóval ez a kari csere/vétel elég gáz mivel a legelsõ tulaj bármikor visszakapja ha akarja...

Tufa
adtak egy linket, mondták hogy nézd meg ott 😊

Senkinek sehol ket ealsó account? Le vagyok torve...<#szomoru1>

---------------------------- Souichiro - lv33 Elven Wizard (Sieghart) Kenjirou - lv(marhakicsi) Dark Elven Fighter (Sieghart)

GAthersw
nope

01110000 01110010 00110000

Van mar direkt c3 test server link?

Tufa: lassan 😊

---------------------------- Souichiro - lv33 Elven Wizard (Sieghart) Kenjirou - lv(marhakicsi) Dark Elven Fighter (Sieghart)

Nethyrrea
a teszt szerver startot elvileg hétfõre halasztották

Tufa
sry hogy megkérdezem, de hogy lesz idõd egyszerre egy servert irányítani+ 1x-es rates serveren jáccani? Egyiksem túl egyszerû 😊