A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Tanor canyon a T betű felett egy dombon és elég csak a tanorokat húzni (lehet húzni a másik oldalt is de rólam általában a fél train leszakadt )
    A technika: a vonatvezető nincs partyban senkivel esetleg az SE vel akivel a train után felhealelik és az SE ad mindíg empowert a bigboomnak.A törpe partyban van a kis karival, lerakja a bigboomot és elszalad éppen látótávolságra a másik dombra, a trainer behozza a mobokat a bigboom mellé utána BOOOOM (nem tudom miért általában max 1-5 mob túléli azokat a törpe leveri) Heal a trainerre és next train. A tanorokkal jó csinálni, ha nightmarokat húztam minimum 3 ból 1 szer tuti bestuckolódtam közéjük nem volt gáz hogy meghalnék, csak ha sokat tököl az ember akkor leszálnak róla a mobk és hiába szaladgált sokat. De lehet csak én vagyok a béna mert most csináltam először, egy min 62+ Warsmith és egy szerintem min 62+ tank/evasiontank meg 1 box SE kell az egészhez. Én 68as HE ként szaladgáltam. 2-3 órát azalatt 35-40re lett felhúzva a kari. (Az 1. óra után már íszonyat unalmas szaladgálni)

Ha magasabb szintű a törpe akkor biztosan erősebb a bigboomja. De a Sieghardon tuti tanor canyonban húzzák fel a népet Esetleg ha tank a vonatvezető akkor több mobot tud húzni talán DE akkor ha a törpe elalszik és nem robbant időben akkor tuti hanyattesik a tank engem is csak az evasion mentett meg. (igaz ue-t sosem kellett használnom. Amikor nem robbant a bigboom akkor szaladtam a mobokkal mégegy kört.