Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
ugyanilyne durva Félszerzet aki szépséges Bárd 😊 lehetetlen 😊 a nagy szörös lábával mint szépség .)

Strahd_
Ayla miden fantázia kérdése 😊 miélr thoyg lehet olyan hoyg vámpir vápirokra vadászik hoyg megölje oket? .)

Hoyg lehet olyna hoyg egy jó pap aki soha semit nem követett el mégis a világ pusztulása neki köszönhetö? .)

Mindent el lehet képzelni .) Amugy nem Drow lesz hameg nem Dorw akkor nem Isendur .)

De jellemkijátszás szempontjábol miért ne lehetne egy Drow paladin hive és lovag? természet isten hive hoyg lehetne egy Drow? .) stb 😊

aylakistigris
de o nem gdrowot irt <#crazya>
egyebkent meg igazad van, tenyleg nincs a fold alatt egy drow sem. mind a szurke torpok fogsagaban sinylodnek. vagy eppen a kozponti agyat simizik az agyszivoknal

ha mar latlak, meselj, mi van a kiscsajszival? nyomatja a kraftot rendesen? pusszancs neki <#wave>

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

SDana
Miért ne lehetne drow pala...? A világ tele van renegát, minden drow hagyományt megtagadó drowval lassan... Kérdés, hogy akkor ki maradt lent? 😊
Egyébként meg gdrow még lehet simán, azok jófej drowk, akik a felszínen élnek (lfben van ilyen játszható faj, csak onnan tudom 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Szekijoe
Mondom Doom robe volt Isenduron! akkor elméletileg minimum 52+

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

aylakistigris
jesszus! drow pala? mindjart mnegyek csendesn sirdogalni egy sarokba, vagy a falnak <#falbav>
tuti kihivas lesz kijatszani <#crazya>
mejjik szerver egyebkent?

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Strahd_
Diniz nekem böven elég ha cska nekem fizetsz 15$ csit .) játszok helyetted 😄 😄

különben is mikor isit abbahagytam 45+ volt 😊 elvben flejebb tolták .) csak nem delevelezték enyire 😊

hpzolee
Jó a buli látom megy az osztás😊))

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

B@lu
nade 30 dollar az mar igen!!!

B@lu
asszem legalabb 41?

Strahd_
Diniz havi 15$ küldj már nekem az nem pénz neked 😊

Strahd_
😊 tudod hanyas szintü lennék már ha nem ölsz le 3 szor véletlenül? .)

B@lu
jeeeeee 3 hettel elottem regisztraltal ide

Ezt fejtsd ki bõvebben légyszíves.

B@lu
15 USD / ho az nem penz!!!!

haaat abban a veletlenben nem sok szandekossag volt, de hogy igy utolag belegondolok, talan... jol esett???😛

Strahd_
jah és nem fizetek többet játékért!

Strahd_
Kryn nekem most készül el egy Durva Isendur 😊
Drow Paladin/Pap/Wizard 😊 NWN rulez 😄

Diniz .) már akkor is genya voltál és kész 😊

B@lu
az sima pvp volt ugyanis belilultal😛

Nemhogy jönnél wowozni, ott mégdurvább Isendurt lehet csinálni... 😄

Strahd_
Ezt aláirhatom! Diniz imád pkzni még saját klántársát is simán leöli 😊

B@lu
jaja

van az UN death squad,akik a regi IC sek es magasak, de mar reg felhigult az IC, pl en is 58 vagyok, es vagyunk paran 60 alatt... tegnapi XP partyban a BD nek nem vot meg a furyja, hat nem ehez szoktam😛P

B@lu
nem lett delevelelvevelelevele es en meg nem is traineltem vele de akaroooooooooook!!!!!

Nethyrrea
azzal gondolom teis tisztában vagy, hogy a darkstorm csak azért függ a másik két szövetségtõl, a redemptiontól (a mientkõl) meg a synergytõl, mivel az IC hiába van kevesen, szintben mégis ráver mindenkire alaposan. ha megnézed a tegnapi balhéról általam közölt képeket, láthatod hogy talán kevés kivétellel mindegyik IC ally tag legalább 5-6 szinttel magasabb volt az ott lévõ DS barát képviselõknél. és ezzel gondolom az IC is teljes mértékben tisztábanvolt, másként nem jöttek volna fel. hiába pk-zták le DS-ék a sok IC-st girannál, szintben ígyis még mindig magasabbak (JAVÁBAN).

nem vagyok tisztában azzal hogy AL-ben c2 óta mennyivel jobb az XP mivel nem voltam ott c2-ben hosszabb ideig, de ahogy a visszajelzésekbõl hallom/olvasom, jobb ott, így a CBA tagok, akik legjavának az L2-n kívül nemlétezik élet és mindennap napi 12 órákat tolnak ott, ez elsõrangú XP-zõ hely.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

csuzlee
Nah, csak hogy mindenki tudjon rola, megvaltoztattam HUNcsuzlee jelszavat, most mar senki sem tudja, es megvarom amig lejar 😄 Nincs tobb PK, train stb. 😄 Bevallom engem is zavart egy kicsit, hogy szegenyt mindig csak delevelik, mikor annyit kuzdottem vele 😄 Szoval mostantol HUNcsuzlee orok alomba szenderul 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

B@lu
Nethy, szamodra lenne egy megjegyzesem. Miota girant elbuktuk, es volt hogy az IC ally(!!!!) kb 70 fovel uzemelt, ebbol siegekre eljott vagy 4-5 party, akkor milyen erzes volt agy 320 fos Ally ellen harcolni????? A DS akkor 12 klan szovetsege volt!!! ugy zergeltek le minket rendszeresen mint az isten.....nyila! nem volt ebbol problema asszem akkor sem, legalabbis nemigen sirt senki miatta. most, mikor kezd az IC feljonni a szambeli elnyomasbol, es lassan meghkozeliti a DS letszamanak a felet, es neha odateszi magat, akkor az mert baj? mikor esett el Giran? azota az IC el van nyomva! Es az nem ket hete volt!!! Egyebkent te csak orulhetsz neki, mert nem kell egesz este party utan kiabalnd, hanem visznek pvp zni. jobb mint a grindeles, es ugyis megunja az IC egy ido utan. Habar amennyiszer lepkztak IC st, ahogy kitette a labat giran kapujan, vagy belepett DV be, meg messze nem adtak vissza a kolcsont...

UI.: Tokre imadok pvp zni, meg ha behalunk is, mert olyan izgalmas, ugy felmegy olyankor az adrenalin szintem hogy pattogok a fotelben😛P

B@lu
Jaja! De ugy kell ezt felfogni mint amikor 2 ovodas azon veszexik hogy kinek erosebb az apukaja, meg kinek gyorsabb az kispolszkija, aztan persze megosztoznak a turorudikon amit uzsonnara kapnak!!!

nincs itt veszekedes, csak vita van. mindenesetre mas mas nezopontbol, es mas mas helyzetet kiragadva.

Szekijoe
Mostmár szerintem mindkettõ fél nevezhetõ zerg-nek mert rendelkezik elegendõ támogatással. (minden klán célja, hogy zergnek nevezzék õket, más módszerrel nehezebb várat foglalni) De az a kérdés, hogy a hétvégi ostromon meik fél taktikázik jobban, és tud több játékost rávenni, hogy jöjjenek el és ki tudja jobban csoportosítani az embereit. De jó taktika az is, hogy így minden nap 1-2 partyt küldeni a másik oldal xp-zõ helyére ezzel lassítva a fejlõdését.

Strahd_
Nekem az egymás beszolásaibol az tetszik régen 1 klánban voltatok és elvben haverok is most meg osztjátok egymát hogy az én klánom a király a tied szar zerg klán

érdekességként régebben mindenki szidta az ezeket a klánokat amikor még Inqusitor, GuardianofHonor,DarkSoulCult klánok voltak

phalanx
nem vágom miröl beszélsz a fenti képen majdnem ugyanannyi, DS-t látok mint IC-t...
egyébként össze se lehet hasonlítani a két dolgot, az alábbi képen max 2-3-al van több IC mint DS, míg nézd meg az álltalam belinkelt 4. nagy képet, 9 IC-re jutott kb 40 DS... ennyit errõl

Nethyrrea
namost, ha megnézzük, mind számban, mind pedig szintben keményen ránkvertek IC-ék. nemtudom pontosan a szintjeiteket, de akiket a képen láttok, volt valaki 70 alatti? kétlem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
ki zergelt kit? és KIK zergeltek kit? csak hogy az ic szarabbjai közül emlegessek pár nevet aki ottvolt:

sensei, dareyx, gorgut, tharghan, zebedee, beantown, a nagyszájú arthen, diexmachine, meg akit láttok.

levettem a neveket hogy lássátok mennyivel voltak többen...

és az eredmény. naná hogy legyaktak minket. a nevetséges csak az hogy ehhez 2 pkbotot is kellett hozniuk, nemmertek pirosak lenni. pedig én látva az esélyeket szívbaj nélkül bevörösödtem volna ha IC lettem volna, de nem.... csak 3-an ugrottak rám amikor meglátták hogy lila vagyok...ilyen veszélyes lennék? hmmm....bár nemcsak én voltam a legkisebb szintû azon az emeleten, voltak még vagy 4-en velünk akiknek a party invite-ablakban nekem kék nyilat mutatott, azaz nálam alacsonyabbak voltak....mégis maradtak pvp-zni, nem logoltak ki. megtehették volna. tudtuk jóelõre hogy jönnek. IC, netessék sírni hogy zerg vagyunk...

Nethyrrea
öhmm, akkor mutatok mást.

phalanx
rosszabb felszereltségü???? nézd meg jobban a képet a ti embereitek is tob B-ben vannak, és sztem 60+ mind, és 2 full partyval voltak... normál esetben 2 60+-os partyval le kellett volna nayomniuk minket.... lámák voltak, ennyi <#nevetes1>

phalanx
nem tom én se <#idiota>

GAthersw
Oldgreyone nem Tempestes? Miért healel téged?

01110000 01110010 00110000

Nethyrrea
nos, arra a közbensõ képekre csak annyit tudok mondani, hogy (bár nemtudom a partidban levõk szintjét, sejtem hogy közelebb járnak a 70-hez mint a 60-hoz, ha nincsenek már felette) egy top B cuccba öltözött parti, buffokkal ellátva, javában íjász és dagger DD-kbõl álló megszervezett csapat náluk szintben alacsonyabb és rosszabb felszereltségû emberkékkel szórakozik.

nincs igazam?

Szekijoe
<#rinya>

Strahd_
Ergo én nem cseréltem semmire.

Kölcsönadott, csupasz kariként hagytam ott ha majd egyszer talán visszatérek. Most már tuti nem.

Strahd_
Én odaadtam Isendurt valakinek anno aki továbbpaszotla Smeonak otana valahoyg elkerült semiotol (nagyon sajálol hogy kölcsönadott kari igy elkotyavetyélödött ) de idegekkel már nem birom az NC soft Supportot

hpzolee
Jaj jobra a képen a tulaj rafurious from bloodpact clan.Jaj és itt a desolation official site-ja😞csak 1 szokásos clanoldal, ne várjatok töle csodát😊) )

http://www.l2desolation.com

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Szombaton sikerül elfoglalni ("sikerült") 32p erc alatt gludio-i várat.Képeket nem nagyon csinálgattam inkabb frapsoltam majd jövöhétre átconvertálom és majd linkelek(ha nem felejtem el 😊) )

Szekijoe
Oh ilu és nem szóltál<#rinya> pedig megnéztem volna <#boxer>
De nagyon gonosz vagy <#nyes> Mondjuk most még helyzeti elõnyben vagy csuzleval, mert nem mindenki tudja hogy más irányítja.

phalanx
nah szóval, tegnap és tegnap etse én irányítottam csuzlee-t, igaz elég sokat haltam, de rengeteg DS-t küldtem a másvilágra <#nevetes1>

Hehe gyakoroltam a train-elést, de a törpe csak nem akart meghaltni, úgyhogy segítettem neki:

Ezen a képen még ugyan nem látszik, de 1 paprtyval (meg csak nem is volt fullos) lenyomtunk 2 DS partyt:

és egyre csak gyûltek és gyûltek a végére már odarángatták az a fél allancet a mi 1 szerencsétlen partynk ellen:

hiába hoztunk mi is utánpótlást a DS mindíg még 2x annyit hozott:

Szekijoe
😞 eléggé elhagyatottnak tünt így fegyó/cipõ/kesztyû nélkül tutter másik karival játszik az új gazdája. (mondjuk lehet tele van zsetonnal, és most akar átöltözni BW be)
És amire elcserélted azzal mi van?

Strahd_
Én probáltam Isednurt visszaszerezni , de asupportnak hiába irtam meg a kártyaszámot stb olyna adatok kérdeztek amire már nem emlékszek igy 5-6 levélváltás után elküldtem oda ahonnan jöttek...

Szekijoe
Isendurt Láttam Official Giran templom elõtt!!! Szegényke doom tunic stockingsban se csizma se kesztyû meg fegyó nélkül áldogált. Egyszer körbejártam utána mentem partyzni de pm-ezett rám hogy szeretné elcserélni a doom ját a BW-mre <#nevetes1>Még fél óra mulva is irogatott.Egy doomot se lehet sokkal nehezebb összehozni mint egy BW-t. Eh kár hogy olyan sokan itthagyták az Officiált.<#szomoru1>

csuzlee
Ne izgulj, menni fogok 😄 De ha meg egy BoP-ot is sikerult volna beszereznunk az UBER KIRALY MEGA BRUTAL FASZA SZOPATAS lett volna!! De igy sem rosz, kis kocsog hazudos buzi, beszopta a faszt, most megtanulja hogy a magyarokkal ne huzzunk ujat 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

B@lu
CSUZLIIIIIIII NEKED MEG JIM BEAM JAR AZ AKCIOERT!!!!!!!!!!!!!!MAJD GYERE ERTE!😛

B@lu
Demekkorapoen a srac:

eloszor azt mondja, igen visszakertem az nc softtol, mert lattam hogy ne mhasznalod es gondoltam biztos ne mkell mar. de bocsi ne akartalak szkemmelni, ja es odaadom a cuccokat csak 1 -2 napot kerek...

aztan csond...budos nagy csond...

amikor csuzli visszakerte csuzlit , akkor meg hirtelen jajjjajjajajajajjjjj mert szkemmeltetek le??? egybol elerheto vagyok hivjatok, tessek emil, telefon. stb

meghogy en nem is vettem el a gladiatort akkor meg mieeeerrrtttt vettetek el csuzlit????????

lol akkor az elobb mirol beszeltel kiskocsog

es a legjobb: te figy, aktivaltam a karit( ja hogy el sem vettem:😛) csereljuk ma vissza a cuccokat tudod bele van himezve mar a nevem azt ugy megszoktam! lol

mehet az ilyen a sunyiba, hazudozos kis kocsog, sejtettem az elejen amikor mas neven jelentkezett be es ugy pm ezett ram......

Nethyrrea
nem kérdeztem én senkit mert azóta mióta eladtad nem szóltam hozzá 😄

ha DS-es, akkorse fog ismerni. mostanában is van nemegy olyan hogy privizek egy DS-esre akivel eccerkéccer már partiztam és visszaírja hogy "who the fck are you?"

nem vagyok egy közismert személyiség, istenem 😄