Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szekijoe
Myxnek nem voltak próféta buffjai, sajna csak elven elder buffjai csak azért volt könnyû kinyírni szerényt<#vigyor5>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
orphusról
persze ezek nem sieghardtosok 😊

phalanx
ezeket a képeket honnan szedted?

Hat ha az account elado, akkor gondolom penzt ker erte nem?😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nshh by aLL, Holnap 14:30 ra vagyok addigra irj Borryan
Nagyon kellene az az account, nem tudjátok mit szokott kérni érte?
Brollyan mikor szokott lenni?
gPROject

nekem kell az accountod Brollyan, még ma akár 😊)) Holnap csak este leszek, de kell mindenképp. De mit adjak érte..?
gPROject
szegény 😞((

gPROject
ahh, már látom 😊)

gPROject
na ezek mit ölnek? alig kap egy kis exp/sp-t lvl75-ön O.o

gPROject
bár ha nem volt rajta prophet buff akkor kb. csak 7,2k 😊

gPROject
hát ha egyedül nyírtad ki, nagyon kemény lehetsz, csóri myx-nek csak 8k+ HP-ja van 😛

phalanx
hja, már lassan mendenhol ugynazt adom meg, mert különben elfelejtem <#hehe>

hi all.

FIGYELEM!(ha valakit érdekel akkor pivátozzon rám)

Aladó accont! Rajta egy 37-os Orc(MONK) teljesen felszerelve...
valamit egy raktárkari akinél egy theca sett(fölsõ, alsó, csizma)
az orcnál +2 milla

Brollyan
Es hogyan tudja meg az account nevet(vagy accountnak is u.azt adtad meg?)?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
anyám.....akkor necsodálkozz....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
nem, <#lama> voltam és regisztáltam egy accountot a www.gamehaqs.com-on ugyanazzal a jelszóval mint amit az l2-ben használok... és valamelyik admin a gamehaqs-tõl biztos végigprábálgat minden accountot és pass-t az l2-ben, és olyankor az olyan <#lama> mint én, megszívja

Nethyrrea
hát akkor valszeg kinyírtam thorathorát 😊 néha nemláttam a tömegben kit ütök, meg nem is emléxem a nevekre, myxet kivéve 😄D de kb 20 embert shilen keblére juttattam

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
hooboo videós oldalán nincs semmi gixer. már régóta töltögetem onnan a videókat, és ha megnézitek hogy hány letöltés volt az egyes videókon, akkor a fél szervert lehúzhatták volna már...

Nethyrrea
3-as videón szylt behentelik 😄

siege alatt meg 2x kinyírtam myxcraftot 😛P 😄D

friss
B@lu
ja mi is? a walkerben volt vagy miben???

Ez a gamehqs ez miis?

Szekijoe
Ebben lehet valami az én gépem belassult iszonyúan mikor vezártam az elsõ moviet. <#confused>

phalanx
megnézheted nyugodtan ezekben nincsen semmi keylogger, mint utólag kiderült én a gamehqs-el szívtam meg

B@lu
tudod ki nezi meg hogy aztan keyloggerrel lescammeljek!

Iluvator is igy szivta meg

http://tempest.hooboo.org/movies.php?name=237

http://tempest.hooboo.org/movies.php?name=236

http://tempest.hooboo.org/movies.php?name=235
GAthersw
LINK PLZ

01110000 01110010 00110000

oren siege1-es videot ajanlom mindenkinek szereplunk rajta rendesen(hoboolina szemszoge)
seferin tuzlabdazik,myxcraft lerootolva,diniz varizik,shaere hulla,en ahogy visszavonulnek,miutan kihalt mindenki,majd premierplanba a halálom😊)meg netthy is csinalt valami csunyat bizta,mert ott all thorathora hullaja mellett😊
2-es video nagyreszt dinizrol szol😊hoboolinda megis uti ot,stbbb...
3-asra most mar nincs idom
hpzolee
köszi😊 Annyi összevissza, hogy nagyon jo partykba vagyok mindig

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
1xüen cask van 1 olyan, hogy, more info->acronym(ahol a macrot szerkeszted,amit beirsz acronym helyére az fog latszani max.4betü)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Szekijoe
Hm... Ez a felirat a makrón engem is érdekelne <#wave> Mivel lehet elérni? Mert valami elõzõ screenshoton is láttam.

gPROject
hogy került felirat a makródra?
vagy most utólag írtad rá?

gPROject
szép stat
kegyetlen megy ez a lvlezés nektek
nekem 3 karimat kellene felhúzni 30-33-33-ról 40-re, de képtelen vagyok 😞(

hpzolee
Sziasztok teonrol jelentem: 😊

Best baba😊lassan mar semmit nem kell vennetek😊
ui:most belépek,de ha nem lesztekbent(Shaere is),csak holnap tudjatok elkerni a nalamlevo cuccokat viperatol(feketevipera vagy nyuszika vagy velvia vagy etheraize(mindegy😊)sy,hameg nem erdekes akko majd holnaputan
Csini baba <#vigyor3><#vigyor5><#puszi>

lehet kapni giranba a botba:kb15k/300
most tuti atallok ra,ha vegre megkapnam etherablablatol a topng-des konyvet😛
siege tényleg jovolt,meg sose voltam varba,igy kellemes felfedezgetes volt par kirohanással,egyszer 5 lepesre jutottam egy zaszlotol😊
decsak azert nyertunk mert mellettunk volt a szerver 75%a,egyes adatok szerint a DS oldalan aszerver populáciojának 500%-a mig mellettunk 2000%-a volt,patrubányi meg ujraszámlálást kért!😄D
Sámán
Lásd elözö, neked is! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Az egésznek az a lényege hogy healernek lenni iszonyat veszteséges! Egy nagyobb helyen pl TOI vagy AL -mindenki elvárja a bsps-s ghealt, ami valahol jogos máskülönben behal az egész party, de 3-4-szer vagy többször 3c-bsps egy mobra az rohadt drága, nem jön vissza se adena droppokból se más droppokból, ha mégis akkor meg megint nullán vagy mert semmit se kerestél.
Ng fegyivel viszont lehet használni ngbsps-t ami nem annyira drága és csak kicsit healelsz vele kevesebbet (Szeki példáját nézve 50hp-val kevesebbet), ng toppos fegyi csak 2bspst használ (mattak azért számít és akkor már legyen a legjobb).
3xcbsps(550hp) vagy 2xngbsps(500hp) -nagyüzemben abszolút nem mindegy... <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Sok-sok hátulütöje van, de valamit csinálni kell ezzel a bsps-s healeléssel -totál anyagi csöd! Pl Sleepre ugye vagy nincs idö vagy nem jön be, ezért a fömob összes csicskása is a tankot öli, Szyl meg te rányomtok egy mob kinyírásánál a tankra 3-4 ghealt (3-4x3 cbsps), és kaptok egy mob után jó esetben 300adenát -minden 9. drop meg általában tuti valami értékteln izé, lehet bízni a szuperdroppban -ha csak egyetlen egyszer összejön akkor hypergazdag leszel és nem fog számítani bsps akármilyen grade -de ez olyan mint a lotto 5. Van rá esélyed, de nem sok <#hehe>
Ngbsps "csak" 45adena -jó hogy sokat kell utána rohangálni mert csak a kezdö helyeken árulják -de talán ennek az ára még visszajön. Ha már nem keresel semmit ne legyen veszteséges a party <#vigyor2>
De ez csak egy ötlet volt -be kell tesztelni aztán ha nem jön be, mehet a sülyesztöbe! <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
nyugi ezt énsem tudom követni 😄

Nethyrrea
olvasd az orphust, egyébként az volt hogy az IC is ment segíteni a MOT-nak védeni orent, DS-bõl elég sokan nemvoltak, így kvázi szarrá verték a DS-t. tinyterrort kb 3x szedték szét, legelõször még gólemkészítés elõtt, 2x meg nemsokkal gólemkészítés után. zászlókat is alig tudtuk lerakni, ha sikerült is, egy rushhal simán leszedték az összeset

BIGbrothR
Na most értse ezt meg egy nem veterán l2 agyú valaki.
:-D

-------------------------
http://www.digimedia.hu/lineage2

-- Üdv Nagy Tesó...

Szekijoe
Nekem még fenntartásaim vannak mert egy top Ng fegyó + Ng bsps nekem 500 hp-t gyógyít egy jó Cg + Cg bsps 550 Hp namost tegnap AL-ben partyztam pár órát és minimum 2 de szerintem több alkalommal úgy tartottuk életben a tankot, hogy ha pytan group jött akkor hiába gyógyítottuk Szyllel a tankot szinte állandóan, volt olyan pillanat amikor nem láttam szemmel észlelhetõ pirosságot benne ami szerintem 100-200 alatti hp-t jelent! Amíg minden mob a tankot üti kb 2-4 healt nyomunk rá fejenként! Az minimum 4 heal a tankra, ha nongradéssal gyógyítjuk éppen minimum 200-zal kap kevesebbet, tehát ha jön egy pytan group és egy vagy 2 szólómob egyszerre akkor a Tank 100% eséllyel meghal <#szomoru1> ami ha 2 pytan group + még valami jön még Cg cuccal is elõfordul hogy partyban halál van(természetesen nekem is kéne altatnom a mobokat lelkesen de sajna feladtam mert Bsps-sel sem jönnek be az altatásaim 50esen kicsi vagyok altatni õket, ezért akarok mage fegyót hátha úgy sikerül)Ha a tank túl sokszor behal akkor nem akar majd velünk partyzni. Ja Iluvátor mondta épp ventrin, hogy nem bírta 2-3 óránál tovább annyira fárasztóan sok mindenre kell figyelnie és az a hozzáállás ha baj van, hogy a Tank hibázott. Szóval ezen a fegyó váltáson még gondolkozni kell!

friss
Szekijoe
Én iszonyúan élveztem, de mondjuk erre vártam már mióta <#vigyor2>elsõ halálomkor legalább negyed órát bolyongtam a trónteremben a kijáratot kutatva <#nevetes2>utána már mentem a többiek után. Másik érdekes élmény amikor csoportosan hagyják el a várat a védõk a hátsó kiskapun <#vigyor5>Alig lehet kiférni azon a lyukon mégis hogy özönlött ki a nép(gyorsabban lehet rajta átjutni mint a Girán piaci lépcsõ<#awink>Pedig ez kissebbnek tünt)Az biztos hogy nagyrészt ijjal érdemes nyomulni sosem láttam ki ölt meg. Velem mindig nyil végzett volt amikor egy lövés voltam volt amikor hat tuti valami híler lõhetett le akkor. Ha nem alszom el legközelebb is megyek.

B@lu
en tobb mint 10X haltam, a mi feladatunk az volt hogy kifussunk es leoljuk a zaszlokat, persze en osszesen tan 1 embert oltem meg, aki egy profeta vlot, valszeg bot, es nem volt rajta exer mert 1900 hp t sebeztem rajta( de lehet hogy critical volt) szal kifutottunk, ha elertunk a zaszloig utottuk, ha nem meghaltunk hamar😛

hong meg bluetickreroll valszeg makro alapjan automatan targetelt engem😛 egyszer kaptam 2000+ dng et blue tol...

hat igen a robe az robe😛 asszem megiscsak kell a heavy is...

mindenesetre ez vol taz eddigi legnagyobb zerg siege amit eddig lattam!