Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FIGYELEM!(ha valakit érdekel akkor pivátozzon rám)
Aladó accont! Rajta egy 37-os Orc(MONK) teljesen felszerelve...
valamit egy raktárkari akinél egy theca sett(fölsõ, alsó, csizma)
az orcnál +2 milla
Brollyan
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
siege alatt meg 2x kinyírtam myxcraftot 😛P 😄D
http://tempest.hooboo.org/movies.php?name=236
http://tempest.hooboo.org/movies.php?name=235
seferin tuzlabdazik,myxcraft lerootolva,diniz varizik,shaere hulla,en ahogy visszavonulnek,miutan kihalt mindenki,majd premierplanba a halálom😊)meg netthy is csinalt valami csunyat bizta,mert ott all thorathora hullaja mellett😊
2-es video nagyreszt dinizrol szol😊hoboolinda megis uti ot,stbbb...
3-asra most mar nincs idom
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
kegyetlen megy ez a lvlezés nektek
nekem 3 karimat kellene felhúzni 30-33-33-ról 40-re, de képtelen vagyok 😞(
ui:most belépek,de ha nem lesztekbent(Shaere is),csak holnap tudjatok elkerni a nalamlevo cuccokat viperatol(feketevipera vagy nyuszika vagy velvia vagy etheraize(mindegy😊)sy,hameg nem erdekes akko majd holnaputan
most tuti atallok ra,ha vegre megkapnam etherablablatol a topng-des konyvet😛
siege tényleg jovolt,meg sose voltam varba,igy kellemes felfedezgetes volt par kirohanással,egyszer 5 lepesre jutottam egy zaszlotol😊
decsak azert nyertunk mert mellettunk volt a szerver 75%a,egyes adatok szerint a DS oldalan aszerver populáciojának 500%-a mig mellettunk 2000%-a volt,patrubányi meg ujraszámlálást kért!😄D
Ng fegyivel viszont lehet használni ngbsps-t ami nem annyira drága és csak kicsit healelsz vele kevesebbet (Szeki példáját nézve 50hp-val kevesebbet), ng toppos fegyi csak 2bspst használ (mattak azért számít és akkor már legyen a legjobb).
3xcbsps(550hp) vagy 2xngbsps(500hp) -nagyüzemben abszolút nem mindegy... <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
Ngbsps "csak" 45adena -jó hogy sokat kell utána rohangálni mert csak a kezdö helyeken árulják -de talán ennek az ára még visszajön. Ha már nem keresel semmit ne legyen veszteséges a party <#vigyor2>#vigyor2>
De ez csak egy ötlet volt -be kell tesztelni aztán ha nem jön be, mehet a sülyesztöbe! <#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
:-D
-------------------------
http://www.digimedia.hu/lineage2
-- Üdv Nagy Tesó...
hong meg bluetickreroll valszeg makro alapjan automatan targetelt engem😛 egyszer kaptam 2000+ dng et blue tol...
hat igen a robe az robe😛 asszem megiscsak kell a heavy is...
mindenesetre ez vol taz eddigi legnagyobb zerg siege amit eddig lattam!