A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ma elintézzük neked. Sajna az MSN-t nem néztem csak az ingame friendlistet és ott offline voltál. Asszem kb 7-8ra már full mj lightben szaladtam Martyrba vissza csuzliékhoz. Szóval van IC-s alt kari is DUSK, az éjjel belogolt a francia canadai haverom is akivel 20-45lvlig együtt nyomtam(amikor 40 lettem ő adott kölcsön Dual SoR-t meg Cg armourt) most convictionban van és nem értette miért pk-zza őket ezerrel mindenki most az utóbbi időben 120%-ot vesztett pvp-n vagy pk miatt. De egyből felajánlotta, hogy megveszi a tradertől ami nekem kell (nem tudja mire válalkozott volna még én is el szoktam unni a klikkelést
) De sajna be kellett látnom, hogy nincs trader ezen a héten (minden necropoliszban 2szer voltam). De nem gáz majdcsak összejön a zseton a szükséges EA A-kra.
Szóval van kontakt szerintem ma Csuzlee vagy Tituska fog belogolni leghamarabb és ha szólsz tuti elintézik neked.
Az MJ kesztyű és cipő light-é alakítása 300k AA volt összesen.