Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manoooo
Na, most már kiírta a második sort is!

Csak a 20-asra érvényes az ajánlat, és visszavonásig él! 😊)))

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Manoooo
Bazzzeee!
Nem értem! <#szomoru1><#szomoru1>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

csuzlee
<#law><#love11>

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

GAthersw
1+1=2!

01110000 01110010 00110000

Manoooo
<#puszi>

csuzlee
Ha vkinek kell segítség a 20-as kasztváltóhoz, termeszetesen en nem segitek senkinek, ne is zaklassatok. Soha nem csinaltam olyat, nem tudom mire jo, vagy hogy mi az. Nem ismerem a Lineage2 jatekot, semmi kozom hozza! <#wow1><#vigyor3><#vigyor5><#mf1><#gun><#violent><#nezze><#banplz><#taps><#help>

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Manoooo
Ha vkinek kell segítség a 20-as kasztváltóhoz, akkor szóljon én szivesen segítek!
7-8 körül fenn szoktam lenni!

Holdpro
kezdõknek lehet 8 óra

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Szekijoe
Azért 1 órába nem fér bele<#ejnye1>(minimum150 mob kinyírása+20-30késõbb) Amit én hallottam és elhiszek akkor a csúcs eddig a scavi questben 2,5-3 óra <#nevetes1>én kb 4-5 óra alatt végeztem(de csak azért mert én is csináltam már párat<#awink>)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Ha szerencsed van, esetleg! Nemreg csinaltam meg, tudom.
GAthersw
legyen inkább 1 óra 😊

Holdpro
3 millió pont a Scavenger ami 8 órás hadmûvelet

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Szekijoe
Jaja pokollá teheti az életed, inkább kötetlenül élvezd a gamét.

Szekijoe
Felesleges erõforráspazarlás másik 3 embernek elvenni a játékidejét. Jobb úgy csinálni hogy becampeled az egyik helyet és másik karival játszol és amikor pihen a híler vagy valaki afk átloggolsz és megnézed ott van-e Toma. 1-2 óránként úgyis tart mindenki pihenõt ha másért nem akkor a bufftime alatt. Jobb módszer mint rohangálni a három hely között.

Addig jo amig ezt nem tudod 😊)
BIGbrothR
Mi az a BOT? :-D

-- Üdv Nagy Tesó...

Strahd_
de 3 barát elég a scavihoz is .) 3 helyre elmennek és ott várnak és adjak a drotot a törpének .) vagy törpék összefogása vagy mi a scavi küldi nem nagy gond .))

orc monk küldit utáltam meg a human wizardot

Szekijoe
A fizetõsön max a spoilos törpe kasztváltójáért szoktak fizetni, de nem értem miért mert akinek az a botkarija akkor botból meg lehet csinálni a kasztváltót max az elején a városban rohangáláshoz kell belépni játékba de ott is csak az ajtók miatt <#nevetes1> Talán azért fizetnek hogy más veszõdjön a Toma keresésénél. A fõkari meg úgyis összekeresi az árát <#vigyor5>

az a 3 milla tényleg húzós 😊
annyira nem nehezek azok a küldik 😄

Feketevipera es Diniz! Shaerenel hagytam nektek egy kis bucsuajandekot, majd odaadja. Nemnagy dolog de az is vmi.
Strahd_
20 as karinak hogy lenne 500-3 millája? .) ha meg másodlagos kari akor pont az a poén benne 😊

mert aki még ezt sem csinálja meg mire kell neki csak botnak? .)

Holdpro
Keresek:
War Axe
Paagrio Axe
Yaksa Mace
Brigandine Armor / Felsõ, alsó, Sisak/
Composite set /Armor, Boots, Helmet, Shield/
Full Plate set /Armor, Boots, Helmet, Gauntlets, Shield/
Sqare Shield
Tower Shield
Boots of Power
Ogre Power Gauntlets

+D grade-s cuccokat veszek minden mennyiségben..

Eladási Lista:
DSS Recipe 850K
DBSPS Recipe 1.5 M

+Bónusz
csinálok Kasztváltásokat 20 szintnél.. 500e-3 millió közötti áron

hpzolee
😄😄😄DDD

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=79616&st=0

durva topic😊)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Aha. Akkor valszeg Pytan dobta, hat addig meg eltelik 1 kis ido amig mi pytanokat fogunk farmolni Teonon<#idiota>

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Jah, ezer is irtam hogy le kene cserelni.

Ja en ugy ertettem hogy a nevet is kiirja vhol😛

BIGbrothR
Ott egy jó ideje nem történik semmi :-)

-- Üdv Nagy Tesó...

pytanoknal esett,de pontosan nem emlekszem
BIGbrothR
van egy monster térkép... ott olvasható a szint szerint...

-- Üdv Nagy Tesó...

Amugy fasza az oldal, pl ezt: http://kaleb222.uw.hu/spawnmapaden.jpg meg nem is lattam😊

BIGbrothR
Nem én írtam ,de beleteszem....

-- Üdv Nagy Tesó...

"Tele a tököd hogy fölöslegesen kerülgeted a nem agresszív szörnyiket?
Ezt tömörítsd ki a lineage2 'SYSTEM' könyvtárjába <-monszta lvlet kiirja neve fole+ *-al jelzi az agrot"

"Teleport map:
\SysTextures -be"

"Rágerjedtél a darkelfedre?
nude patch Darkelf felsõtestén lévõ texturahiba javítása"

Ezekhez odairhatnad megjegyzesbe hogy a fizetos szerveren valo hasznalataert bann jar ha eszreveszik.

"Nemtalálsz egy monsztat? keress ra!
Monster locator ver2: ennél van map is"

http://l2dc.onlinewelten.com/index.php

Ezen a linken lehet vhol keresni hogy melyik monsta hol van?<#wow1>
Mer en nem talalom...

Fasza, grat!
Be kene tenni a fenti lineage2.uw.hu helyere.

szia...
nekem nagyon tetszik...😄

<#wave>

Brollyan
BIGbrothR
Hi

Öszedobtam egy L2 oldalt, ahol gondoltam lehetne keresgetni, váoagatni a magyar nyelvû leírások stb. között.

http://www.digimedia.hu/lineage2

Amennyiben van kedvetek nézzétek meg.. és ha van kedvetek érdemi infokat feltenni az oldalra tegyétek meg.

Még van 1-2 apróbb finomítás rajta, de már 95%-ban mûködik---

Üdv..

-- Üdv Nagy Tesó...

gPROject
rámerem tenni a lancem, hogy még senkinek sincs A grades weaponja a sieghardton, mégpedig azért nincs, mert akinek lehetne az mind olyan ppl aki úgy el van már szállva magától, hogy elsõ dolga lenne ezt közkincsé tenni az orphuson, ahol jelenleg ilyenrõl szó sincs

Sámán
Végre müx!!! Brollyan gyere gyorsan mert rohannom kell!!!!! 😊))

FeketeVipera 77 SS

gPROject
ha valaki kiül shoppal vásárolni, az nem ugyanaz, mintha mondja valaki valakinek, adjál sop-ot 5k-ért
a shop az shop, nem kötelezõ eladni annak aki leül vásárolni
Te miért ültél ki 28k-val c leathert venni, amikor nem rég még 50k volt?
a sop-ot is nem rég 50k-ért adták, és volt pár ember olyan pofátlan, hogy nem vette meg ennyiért, hanem kiült buy-shoppolni 10-15k-val, és lám ma már csak 11k a sop
aki akar az legyen birka, én nem leszek

B@lu
masfel ora sajna

Sámán
Olyan izé, átrakták mára a holnapi karbantartást?!
Csak félórásra igérték a leállást.. <#gun>

FeketeVipera 77 SS

Mindenki annyier vesz/probal venni amennyier akar.

Hong most 69-71 es lvl-intervallumban van, szal tudja hasznalni az A grades weaponokat(69>61). En siman kinezem belole hogy megvette mondjuk 200m adenaer Sensei daggerjat(Sensei mar sztem siman 75, ugyhogy meg tudja/tudta csinalni a questet), meg rajtakivul sztem vannak mas lvl75os dagges userek is.

B@lu
figyelj... azert pofatlan mert a piaci ar a tobbszorose!

es ez a szerver ne ma realitasokrol szol

mikor voltak itt olyan arak mint a hivatalos oldalakon?

ha pl a C ss 17 adena akkor te mit szolnal ha azt mondanam adj nekem 10K ss t mondjuk 11 adenaert/darab?

vagy SOP ot akarnek 5 K ert?

gPROject
nem megy sajna

gPROject
<#falbav>

Sámán
Megy most valakinek fizetös L2 ????
Nekem nem 😞

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Most baszódott el a BW Gatyám :/ 80% powa

hpzolee
1.ki mondta,hogy tudja is hasznalni(nem érdekel hong hanyas)korrigáld
2(állítólag sztem ebben benne van minden)
3.Mert érdekel l2 és nem ragadok le csak az itteni cuccoknal

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2