A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gugger
    Hát tudod meguntam, hogy csak akkor kerestek a klántársak ha valakinek segíteni kell, mert kell egy tank aki megy előre, vagy pénz kell stb...amikor meg nekem kellett volna pénz vagy csak segítség akkor senkinek sem volt, mindenki bazomira el volt foglalva az eppen aktuális partyval amiből természetesen tegnap este is kimaradtam! Ahova nem hívnak oda nem megyek, nem egyszer volt szó arról hogy most nem partyzok veled, mert egyedul jobban jon az xp, vagy pl nem jo ha egy erosebb van a partyban mert elviszi az xp-t! Aztán az sem tetszett, hogy partyban nem osztottuk meg a talált cuccot, pedig szerintem ez így lenne korrekt! Eddig talán egy esetben volt, hogy valaki asszem HUNnia tartotta teljesen normális dolognak, hogy elosztjuk a talált cuccot. Eddig a tök idegen külföldiektől, és más magyaroktól sokkal több segítséget kaptam mint a saját klántársaimtól! Így tegnap erős felindulásból el is hagytam a klánt, mert ugye olyan mindegy bent vagyok a klánba vagy sem így is úgy is mindig egyedül kell mennem!