88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4863 a proxy-val nincs gond. -
najó #4862 D-soulshotba van egykis penz nagy tetelbe,tegnap sikerult 8.52-ert eloallitani es ez meg csak a kezdet:)vagy epp a veg,mert nem jo a proxy ugyebar...
Na felajanlok a proxygyogyitonak 1000 D-Soulshotot!:) -
#4861 tiszta ideg vagyok basszameg!
mé nem tudnak soha semmi kibaszott értelmeset csinálni ezek a köcsög japok????????????? -
#4860 sávszéled el is bírja majd az 50 magyart? -
#4859 nem erre adtak. -
Sonic13 #4858 Szerintem pedig szegény tesómnak nincs sok szerencséje :(( :)
Ő meg 22-es longsworddel meg bronz settel!
Jah meg 60k tartozaással :)
Szegénykém -
#4857 "Kain" server ipjét esetleg lehet tudni? -
#4856 Nyah akkor törpe téma: A mellett, hogy a törpe semmilyen aktív harci skillt nem kap(!) 20.szintig, az még egy dolog :)
Van egy lvl22 törpicsekem, és meg kell hogy mondjam, a low-level craftingot teljes mértékben elcseszték... Mivel beszerezni az alkotórészeket (vas, szén, etc) minimum 2x annyi idő, mint magát a fegyvert megvenni.... (hát még a gyűrűket, meg ilyeneket) És akkor arról még nem beszéltem, hogy mennyi XPtől esel el, amíg ücsöröx a piacon...
Így hát marad az az előny, hogy több pénzbevétele lesz a sweeper skill miatt a szörnyekből, magasabb szinten pedig talán már tényleg használható lesz a dolog, hiszen egy pár millás cucc összetételéhez egy klán kell; úgy viszont menni fog. De addig... háááápfffff -
#4855 Most örülnék ha inkább gammolni tudnánk :] Jah, ha akar valaki lvl11 darkelf fighterrel partyzni az majd szoljon, Pestis a nevem benn. -
MemphisB #4854 szoval választ. Hajrá;) -
MemphisB #4853 erre adták a 4821-es vűálaszt:)
-
#4852 hát ez most már a múlté, azért köszi az együttérzést, majd még lehet összefutunk játék közben, ígérem integetni fogok... -
#4851 Nem Tudja valaki, hogy lehet elérni Yv@n-t ?????????? -
G_ArchAngel #4850 Gugger koma,
ha nem vetted volna észre, akkor nem mindenki így viszonyul a dolgokhoz:
- én pl. automatikusan megkérdezem a kisebbeket, hogy kell-e segíteni nekik
- Cromac szintén...
- így mi általában kimaradunk partykból, de jól esik, ha segíthetünk az alacsonyabb szintűeknek
az egész klánban én vagyok anyagilag a legszerencsétlenebb (sőt talán a magyarok közül is), én meg ezen húzhatnám magam, hogy szintemhez képest (24) olyan fegyvereim/páncélom van, mint egy 16. szintűnek...
Nyelek egyet és játszom tovább...
És néma gyereknek meg anyja sem...
(partyzni elvileg velem és HUNrricaneval tudnál, mert tobbike el vannak maradva tőlünk - és Cromaccal mi megbeszéltük, hogy saját magunk tápolása helyett, a lemaradottaknak segítünk) -
#4849 ez a megoldas ment eddig, éjjel nappal lehetett ezen a proxyin keresztül játszani! Csak nem tudunk Yv@n -nal kapcsolatot teremteni, mert nem járt itt mostanában. Írtam már neki privit de nem válaszoltamég, és nem adott meg e-mail címet4 :((( -
#4848 ja, ott nincs. -
#4847 itt nincs #4841
http://archive.socks.permeo.com/cgi-bin/download.pl -
#4846 de az gondolom csak akkor megy, ha ő gépe be van kapcsolva...Valami server kéne, nem? -
#4845 en tudok fixipm is van, ha adtok szerverprogit csinalok. -
#4844 kellene egy olyan emberke akinek meg és tud új proxyt csinálni, mert pl fix ip címe van! -
#4843 Akkor most cseréljek címet? -
#4842 ez a kliens része, de szerintem az oldalon ott a szerver oldali progi is! Ez lenne a legegyszerübb mert most is sokan használják ezt a proxy progit amit Yv@n csinált eddig, de nem tudom, hogy Ő merre van mostanában!!!??? -
#4841 © Yv@n 2004. feb. 25. 14:40 | Privát | Válasz | #2624
Proxyhoz:
1.
innen:
http://archive.socks.permeo.com/cgi-bin/download.pl
leszedni ezt: SocksCap32 v2.35
ha lentvan akkor persze install
2.
socks5 proxynak beállít szervert.(minden jo defaulton, csak legyen socks 5 azt kész)
3.
ablakban new gombra rákatt, profil névnek megad amit akar (monnyuk Lineage2),
command line, mellett browse gomb...namost itt nem a lineage2.exe-t válasszátok ki,
mert az valamiért nem hajlandó menni az update szerverrel,
ellenben a system könyvtárában ott egy l2.exe arra bökni rá,
working directory az nálam "g:\LineageII" gondolom ez mindegy.
OK
eztán elvileg run, és ha minden jó akkor megy
4.
Érdekes, hogy az update az megy proxy nélkül, ellenben valamiért nem megy proxy-val, így célszerű kézzel elindítani a lineage2 exe-t az csekkolja van-e update, aztán frissít, ha van. eztán close, és elindít l2exe, de nem csak úgy piff explorerből vagy parancsikonnal, hanem ebből a sockscap progiból a run gombbal. -
#4840 Hell emberek! Most akkor mit kell csinálnom ahhoz, hogy tudjak játszani? Nagyon nagyon akarok :] A segítőkészségről nem nagyon tudok mit mondani...Én (lvl11 még csak)segítek a magyaroknak, sőt még angolul tudó embereknek is. De sajnos viszont nem kaptam sokat. Nem vagyok annyira járatos még, de nem hiszem hogy 20k adena olyan sok pénz lenne, amit nem adna valaki csak szocpolitikának :]
Na mind1, csak játszani akarok...én hülye már ujra felraktam :] -
#4839 nekem megy es mondtam is hogy csinalok proxyt ha adtok ra progit -
MemphisB #4838 Akinek nem kell annak megy. -
#4837 ezt ugye nem komolyan kérdezted ?! -
#4836 Valszeg kiszúrták a proxy okosságot és szerintem azért. Akinek nem kellett proxy annak megy még? -
#4835 probáltad megbeszélni a többiekkel ezeket a dolgokat..?
:( -
#4834 arra nem gondolnak a seggarcúak hogy így elveszítenek sok leendő előfizetőt? Vagy miért nem szüntetik be a regisztrációs oldalt? Az kicsit kultúráltabb lenne. -
#4833 akkor nyomják fel maguknak amúgy is untam már kicsit itt a far cry a BFV nemsoká Driver3 STALKER HL2 Doom3 elleszek e nélkül is és befizetek az alábbi kettő közül valamelyikre. Kis vágottszemű beképzelt köcsögök. -
Vez #4832 Ezek Socks szerverek. Nem ezek vannak tiltva, ezeket találtam Tomper-nek hatha tud valamit kezdeni vele. -
#4831 Hát azért bannolnak pl, mert ez egy Beta teszt és ennyi emberre nincs szükségük! -
#4830 ezért jó egyedül menni minden a toéd:) -
#4829 mert ferde a szemük, kicsi a pöcsük, stb... -
#4828 pedig ebben a listában nincs benne a proxy IP ! -
#4827 Ha csak azért mert, akkor komolyan mondom gondolkoztam az előfizetéséről de ha ekkora köcsögök akkor nekik marad az SW:G vagy a WoW. -
#4826 De miért banolják? -
#4825 Hát tudod meguntam, hogy csak akkor kerestek a klántársak ha valakinek segíteni kell, mert kell egy tank aki megy előre, vagy pénz kell stb...amikor meg nekem kellett volna pénz vagy csak segítség akkor senkinek sem volt, mindenki bazomira el volt foglalva az eppen aktuális partyval amiből természetesen tegnap este is kimaradtam! Ahova nem hívnak oda nem megyek, nem egyszer volt szó arról hogy most nem partyzok veled, mert egyedul jobban jon az xp, vagy pl nem jo ha egy erosebb van a partyban mert elviszi az xp-t! Aztán az sem tetszett, hogy partyban nem osztottuk meg a talált cuccot, pedig szerintem ez így lenne korrekt! Eddig talán egy esetben volt, hogy valaki asszem HUNnia tartotta teljesen normális dolognak, hogy elosztjuk a talált cuccot. Eddig a tök idegen külföldiektől, és más magyaroktól sokkal több segítséget kaptam mint a saját klántársaimtól! Így tegnap erős felindulásból el is hagytam a klánt, mert ugye olyan mindegy bent vagyok a klánba vagy sem így is úgy is mindig egyedül kell mennem! -
MemphisB #4824 sajna mar bövült a lista...