A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #48205 igen... Meg pl amikor elbaszodott a modem, kijottek hozzank a szerelok, es hat a degeneralt 20iq-val sem rendelkezo balfaszok, nem a modemet csereltek ki, hanem ujrablankoltak a kabelt. Na most az az ujrablankolas kb ugy nezett ki hogy a 8bol 2(ketto) drot volt a helyen, 2 a levegobe logott, a tobbi rossz sorrendben. (azer tortent meg hogy ujrablankoltak a kabelt, mer en nem voltam otthon, es anyam megengedte nekik...). Szal ezekutan NEKEM kellett szerezni 1 ilyen utp-fogo-izet, es megcsinalni jol, nekem... Persze menni akkor se ment, ugyhogy kihivtam oket meg1x, kicsereltek a modemet, es lam, 1bol ment.
Masik meg amikor felhivom oket szombaton hogy mar nincs 1 napja net, es ez igy nem jo, azt mondjak hogy a kozponti modemmel minden oke, biztos nalam van a baj, majd hetfon kijonnek a szerelok. Persze a kozponti modem volt a szar...
Meg neha elmegy a net 1-2 napra, es most lett ki a faszom teljesen, hogy csak az l2 nem megy. Ugyhogy ebbol nagyon axelero lesz.