Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
TOI környékén össze-vissza pk-ztak, aztán mikor már mindenki piros lett elkezdtek felfelé rohanni TOI-ba és közben akinek vagy nem volt nagyobb nevü klánja vagy akit nem ismertek leölték -többiek meg persze nem nagyon mertek beléjük kötni -Szyl direkt félreállt, de utána mentek kinyírták, aztán mikor valaki rezelte másodszorra is kinyírták -innentöl valahogy nem lesznek sose a szimpatizánsaim!!! <#mf3>#mf3>
FeketeVipera 77 SS
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
jól összeszokott banda 😊)
ilyenbõl:
ezek a gargoylék néha dobnak sop-ot, ori orét, yaksa headet, deadman's staff headet és gondolom dobnának yaksát és deadman's staffot is egészben
az orcok eddig csak 1-5 iront, varnisht, bonet dobtak, jah meg theca gatya bizb@szt
az ijjász az nagyon kemény, ha oda megy valaki
ja a sámán is, de az nem varizik asszem, de közelharcban ütõs
ja és ez az egyetlen gargoyle ami sociálos 😞
azt is le lehet valahonnan szedni, de majd azt a freesek jobban tudják
lineage.comrol leszedem mindjárt a gamát (amugy remélem jot szedek valami 650 megás USLin_200_32.exe file)
és még azon kivül lekell valamit kapni hozzá?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
a múltheti dropok nagyon elvették a kedvemet.....mármint az hogy esett az elmúlt héten a klánnak 100 milla + és egyiketse én kaptam....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szóval semmi pánik, nemsokára elmúlik!!! <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
ez mindig bejön, ha megfelelõ a mob szintje, viszont rendes material dropod nem lesz, ha használod
ellenben minden mobból szedsz ki materialt ezzel a technikával, szóval ezt olyan mobokra érdemes használni, amik sosem dobnak semit 😊)
én még nem játszottam a gamával, de képek alapján egész jonak tünik
amugy milyen?😊
és mit kéne feltenni hozzá? ja és ha adnátok pár linket segitene
meg esetleg ilyen patcheket vagy egyebeket
sry hogy fáraszto kérdéseket irtam
elõre is köszi
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
engedjetek be ventrillora kicsit pls

Grat meg minden, de ha a szintednek megfelelõ cuccokban lennél, nem sikerült volna 😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
23 as szintû vagyok
vagy minimum egy Dual Sword-öt
sebez bele vagy 80-100 at
az egy 20-30K hps mobnak semmi!
max ha criticalja lenne ra az jo lenne!
508😞
kerdezem miert kell a 😞 ?
az 508 az keves??? lol
nem gyenge
peril bow 48 misi!!!
beszarok...
Amugy ha nem turnre van rakva a drop akkor tuti nem fogunk kapni semmit randomon... nekem a legnagyobb dropom egy recept volt AL ban tegnap😛 asszem deadman glory nem tudom mennyit er de gratulaltak
TOI bannekunk csak domm stockings volt de az sem hozzam jott
meg aztán mesélik klántagok hogy egy másik gyereknek elõzõ nap klánban a TOI 6-ik emeletén esett egy full BOW OF PERIL drop....
meg az este folyamán míg aludtam 2 BLACK ORE full drop is volt...(természetesen miután hajnali 3-kor elmentem aludni)
meg warcryerünknek volt egy LANCE dropja is....émmeg kapom a cursed bone-t, threadet meg az arrowkat.....hát sz*pjanak le
altalaban a DS zergel toiban mit kezdjenek 1 party soxor 5-6 party ellen?
#38280 azt meg ne feledd hogy a ds nek is vanak magas szintu botkarijai
pk ra
sot nem csak bot karik, ott van pl hong nem eccer szopatta meg ic s
az az igazsag hogy a DS el csak az a baj (de az InnerCarabear al is) hogy leallnak veszekedni egymassal vazze... mint 2 eves a 2 evessel
veszekednek ami eleg nevetseges.
en max egy lolt szoltam irni az ellenre ha tuleroben van, vagy bejon egy stun magas szintuek ellen stb, nem keszitek rola videot es terjesztem...
ami lenyeg: sosem vettem meg oylan pvp ben reszt c2 ben ahol IC vesztett volna (kb 3-4 alkalomrol van szo csak ami tenyleg pvp nek mondhato)