A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hat bocsi sracok, tegnap kicsit eldurrant az agyam, mert mar ket oraja rohangltam fel-ala, mire megtalaltam oket, Waterfallnal, ott volt ket group be is vettek le is gyaktuk oket, jutott egy par (1-2) nekem is. Aztan a ket Raid Bossra nem voltunk elegen, erre noto kirugott a partybol, dejavuvel meg nem tudom kivel uj partyt csinaltak es basztak megmondani hova mentek.....aztan a kov. fel oraban kb. 20x kerdeztem ra hogy hol van valami event mob oles es mindenki baszott valaszolni, holott kiderult hogy akkor 2 helyen is ment az oles.....es meg siman oda is ertem volna barmelyikhez. Lehet hogy en vagyok turelmetlen, de ha en altalaban ha kerdeznek valamit es tudom a valaszt azonnal valaszolok, sot barkit be szoktam invitalni ilyen event partyba aki LFG-zik ally chaten.....Nah mind1. Sajnos a ventrilos bandan csattanat az ostor mert oket basztam le, sorry, nem nektek szolt