A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #4516 Faszom lefekves elott akartam meg ucso zombi-gomba-kort csinalni hogy meglegyen zse baghnakhra, ranyomtam 1 mobra hogy atakolja de faszan belagzott, es ugy jott ki a szitu hogy vegulis mob-leecheltem veletlen, erre a kis geci megtamadott:) Belemlo 2ot nyilat, lemegy 300hp, elkezdem kergetni, elkezd menekulni. Benyomom spirit wolfot meg speed potiont, azt srac nemertette hogy utolerem:) Kapott 1 fasza stunt, meg ironpowert, par soulshotot kozbe, elmult a stun es a buta belefutott az agr mobokba:) Mondanom se kell milett a vege:))
Azt expelek tovabb, es ez a hulye megin ramtamadt(miutan meghalt 1x) azt jol felidegesitett, futottam utana, es ugy jott ki a lepes hogy az a fasz pont akkor feherult be mikor a halalos utest utottem szal jol bepirosodtam:(
Ilyenkorm ost mit erdemes csinalni? Olessem meg magam az orokkel a town kapujaban(delfeknel vagyok)? Vagy moboljak tovabb? Ha tovabbmobolok menyi ido alatt mulik el a piros? Meg pontm ost kellene eladnom vipers caine-t, meg cestust vennem, szal faszan jott ki a dolog. Amugy 23-as vagyok, szal nincs sok kedvem megoletni magam, mer itt sok ido az a 10% mar:) Vki vmi jo 5let?:)