88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Valen
    mit értesz magas szintű kari alatt ? :))
  • Akuma-D
    Valaki segítsen plz! merre talalok scout skeletonokat? kéne a dark wizardda vallasomhoz... előre is köszi!
  • HUNrricane
    BAZINAGY MAGYAR PARTY

Ma délután az INQVISITORS klán partyt szervez a hangya várba.
    Minden magasabb szintü karaktert várunk, a fő cél queen ant likvidálása, a hangy várban.
    Queen ant nagyon erős de lassu, ezért az ijjászok varázslók előnyben.
    Akit érdekel és beakar szállni egy bazinagy magyar partyba,
    az jöjjön délután 18:00-kor GLUDIO déli kijáratához..

A party 20fő alatt nem indul el a queen ant-hoz!!!!
    Köszönettel: HUNrricane
  • Sanca
    Jah es kosz a tanacsokat, asszem a mobolast valasztom, ongyilkossag nem az en mufajom:))
  • Sanca
    Jaj dehogy cestust, hanem Bagh-Nakh-ot. Csak 5 orakor mar faradt az ember kicsit:))
  • Sonic13
    Szivesen elcserélem egy Cestusra meg egy Relic of Saintsre :))
  • Sonic13
    Hali!

Nézd meg a bazárt! Nekem van egy Cestusom, ha kell privizz rám!

SuMoNe
  • Exi
    Kérnék egy proxy hozzáférést privátba, vagy az [email protected]. Thx.
  • yal
    akar valaki strengefaszom bowot venni?
  • Venom
    tegnap kicsit zsúfoltra sikeredett a napom szal csak délelőtt voltam egy darabig meg este 10től éjfélig.
  • toMpEr
    meg a teruleten levo npcket is keruld bloody pixy, fa, stb.
  • Ferro_TwL
    Sanc szerintem olj mobokat ezerrel es keruld a feltuno helyeket. Le lehet vinni a karmat csak ahogy irtak feher mobokat olj legalabb.
    Egyebkent pont tegnap mondta Dagobert es nagyon igaza volt: ahogy kezdenek egyre magasabb szintre jutni az emberek ugy no a Pk-ok szama, szoval mar vigyazni kell.

Meg kene ma is ismetelni a tegnapi dungeont, szerintem kiraly lenne, szoval ha megint osszejovunk lemehetnenk rendezni egy nagy hentelest, de inkabb a tuzes reszre menjunk ne a jegesre:)Vagy mehetunk arra a golemes reszre is ahova nem sikerult tegnap eljutni, ha esetleg nem olyan jo a dungeon onnan mar nincs messze.

Ja es megvan mar boven a 30k sp szoval mindeki gyujtse a penzt a szerdai klanlapitasra.
  • gPROject
    köszi
    ez elég rossz hír, mert egyedül semelyik dungeonba nem tudok addig lemenni
    :((
  • gPROject
    Huu, hirtelen mennyien lettünk humanok. :))
    Sokáig csak 4-en(+1) voltunk, de most már talán mi vagyunk a legtöbben(hun). :))
  • Valen
    Ja mainap nem leszek fent, mert a Battlefield Vietnamot tesztelem :))
  • Valen
    Venom >

Tegnap 14-17 ig fentvoltam, de nem láttalak !!! pedig aztmondtad hogy bent leszel !!!
  • Venom
    Jajó má látom :)
  • Venom
    Milyen képek és hol? o_O
  • Valen
    Na felkerültek a weblapomra a legújabb képek, mely egy kezdő lvl 13-14-es kari küzdelmes életéből valók :))

!!! modemesek csak óvatosan :))) !!!
  • MaDFoX
    Volt egy sejtesem, de beigazolodott, nem forditva Sanca? :DDDD
  • MaDFoX
    Sanca: "eladnom vipers caine-t, meg cestust vennem" asszem Cestust akar eladni kumiszdekomisz keresd meg (")!
  • MaDFoX
    lapptam=lattam (hogy ezt hogy irtam el...) :D
  • MaDFoX
    ha csak keves a karmad az hamar elmulik, olj feher vagy sarga mobokat es keruld a tobbi jatekost, mert megtamadnak... (legalabbis ahonnan en jovok ott a pirosakat nagyon szeretik utni ;) ) - tegnap lapptam egy kepet amin a sracnak 99999+ volt a karma pontja es nagyon buszke volt ra a marha... :C
    Sztm nem eri meg a halalt, mobozz csak... :)

gPROject: barlangokban altalaban, az orc dungeon tele van vele, de gondolom epp nem ott vagy... :)
  • yal
    enis voltam piros de oltem tovabb a mobokat. el is tunt a szin
  • gPROject
    ilyet...
  • gPROject
    ilyat hol találok:
    salamander ribe (lvl 18)
    ?
  • HUNrricane
    Nagyon sok dögöt kell megölnöd, hogy a karmad lecsökkenjen.. Az a legegyszerűbb ha beállsz egy partiba és megöleted magad. 1x én is bepirosodtam, amikor egy nyomorék pk-t ütöttünk 6-an (egy fajta klán quest volt :D ). (ez számomra -14% exp vesztés volt, mivel 2x kellet meghalnom hogy semleges legyek). Ha most megölnek sokkal nagyobb eséllyel dobsz tárgyat..
  • Sanca
    Ja es itt a kep:)
  • Sanca
    Faszom lefekves elott akartam meg ucso zombi-gomba-kort csinalni hogy meglegyen zse baghnakhra, ranyomtam 1 mobra hogy atakolja de faszan belagzott, es ugy jott ki a szitu hogy vegulis mob-leecheltem veletlen, erre a kis geci megtamadott:) Belemlo 2ot nyilat, lemegy 300hp, elkezdem kergetni, elkezd menekulni. Benyomom spirit wolfot meg speed potiont, azt srac nemertette hogy utolerem:) Kapott 1 fasza stunt, meg ironpowert, par soulshotot kozbe, elmult a stun es a buta belefutott az agr mobokba:) Mondanom se kell milett a vege:))
    Azt expelek tovabb, es ez a hulye megin ramtamadt(miutan meghalt 1x) azt jol felidegesitett, futottam utana, es ugy jott ki a lepes hogy az a fasz pont akkor feherult be mikor a halalos utest utottem szal jol bepirosodtam:(
    Ilyenkorm ost mit erdemes csinalni? Olessem meg magam az orokkel a town kapujaban(delfeknel vagyok)? Vagy moboljak tovabb? Ha tovabbmobolok menyi ido alatt mulik el a piros? Meg pontm ost kellene eladnom vipers caine-t, meg cestust vennem, szal faszan jott ki a dolog. Amugy 23-as vagyok, szal nincs sok kedvem megoletni magam, mer itt sok ido az a 10% mar:) Vki vmi jo 5let?:)
  • Ferro_TwL
    Lefekves elott gyorsan felrakom a ma esti kirucanasunkrolkeszult nehany kepet. EN nagyon elveztem, izgalmas es eleg brutalis hely ez a dungeon, sot meg exp szemponzjabol se volt rossz pedig voltunk paran. Kat volt elemenni innen:(

• Crazyn
    Én tudtam, de úgy ztem elég gány :D
  • LSC
    Gyak? CTF-en nyomjátok baz milyen gyak? Sry az off-ért.
  • LSC
    Tudtátok hogy lehet first person ból is játszani? page up és down-al lehet váltani.
  • MICIMACKO86
    GYAK?
  • LSC
    Küldtem privátban.
  • yal
    jo az joinolasnak is:]
  • MICIMACKO86
    kapcsolodok igy jo?
  • yal
    akkor miert irtad hogy jointolsz?:P
  • MICIMACKO86
    képzeld elolvastam valami proxy server a hiba oka és valami Yy@n emberkét kéne megkeresnem de sehol nem talalom...
    u.i:és nem Drogozok :DDDDDDD
  • semo1