A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Radical: JOB-on akkor nem is nyomod?
Egyebkent jo tapasztalatok (ha mar itt tartunk):
Egy ideje mar ugyanabban a dungeonban (najo ruinban) nyomom es mar egesz jol osszejott ott egy kis "torzskozonseg". Mindenki soloban nyomja (csak akkor partyztunk eddig, amikor mar alaegunk lett a helyi boss koricalasabol es megbuntettuk). Mindenkinek megvan a jol bejaratott vadaszhelye, nevrol mar majdnem megismerjuk egymast.
Szoval amikor itt meghaltam es visszajottem a "szokott helyemre" rohant utananam egy srac hogy dobtam egy fulbevalot, engem keres...
Par adena az egesz, megis hozta utanam... ...pedig csak "latasbol" ismerjuk egymast... ...Na ez a nem mindegy. Raadasul ha itt elkialtja magat vki hogy "h" ;) akkor egyszerre rohan mindenki a kozelben, segiteni... ...Igy meg solozni is nagyon hangulatos... :D
Napersze ugyanitt volt a PK is egy atfuto amokfuto jovoltabol (lehet hogy az kovacsolta ossze itt az embereket hogy egyutt futottunk vissza a "helyunkre" vagy tizen, kozben folyamatosan atkozva az illetot?...) :D