A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
öcsém, hát ennyire hülyék nem lehettek, hogy tudtok ennyire komolyan venni?:D
hát hogy a fasba gondolnám komolyan, én nem akaorm feláldozni a 16os karimat másik 30 ember miért tenné meg a kedvemért?:DD (háhá:DDDD most ugrott be a nagy ötlet, kedves bátyám sozlgáltajta a proxyt, így mindenkit ki banol aki nem jön át 1es serverre:DDDDDD NEM komolyan venni:D
nekemcsak az a problémám, hogy:
nem túrtam végig az onlájn gájdot, mert nem vaogky vérláma,hogy ne tudnék egy kibaszott játékot felrakni, és elinditani, így azt se néztem meg, hogy hányas serverre kell menni, de ez mr az één hibám..
ami zavar, hogy egyedül vagyok, mert bátyám egy riherongy néger, aki nem csinál semmit csak alszik, animét néz, jön egy játék azt nyomja két napig, aztán csá, megint megy animét nézni, és msot is ez van, a hülyéje alszik, ahelett, hogy az ol mahum gappereket commandereket vernénk, szal szarik a gémre ey szinten közel sem annyit jáccik, mint kéne
másik játékos akivel mehetnék, az meg nem van nete neki, és akkor csá, msot nincs neki, mert lekapcsolták, majd elsz nekin eccer talán ma:(
egyedül kurvaunalmas gámázni, és jó lenne meni vagy 10 emberrel együtt, de új karit nem kezdek, mert ezt is 2hét alatt sikerült felvinni 16osra