88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#3784 itt már voltam thx. -
#3783 merre vannak wazz?:) -
G_ArchAngel #3782 LSC - itt van minden angolul: térkép, quest, skills...etc... -
#3781 hát orkban nemtdok tovább segíteni, human fighterem van csak:( -
#3780 -
#3779 arra kell menni amerre szörny van:D
a szörnyeket kiválasztod, a nevüket fehéren, vagy valamilyen színnel írja:
-fehér: veled egy szinten van + -1 szint tehát ez a te ellenfeled megkapod a rendes xpt, meg SP-t (SP szkilpont majd ebből tanulsz jó kis szkilleket)
-fehér alatti, sorrendben, a zöld kék sötétkék. sötétkék a leggyengébb, ezt nicns értelme verni, mert nem ad semmit kb.
-fehér feletti a sárga halvány, majd erős piros, na asárgát még meg tudod verni, de kurva húzósan, viszont sok xpt, és SP-t ad (de kiebb szönryekből gyorsabban meg lehet, mert egy sárga elég soka hpt lever belőled aztán meg pihenni kell:(
a halvány ill sötét pirosnak neki se ugorj,nagyí ívben el kell kerülni.
5ös szinttől tanulhatsz skilleket, pár szintig aztán majd 10es szinttől tovább tanulhatod, majd 15östől...
5ös szintig csak kis szarokat kell verni sokat, aztán skillel kicsit könnyebben elhet ár aprítani, 10es szinttől kicist mégkönnyebben stb..
most ennyi:)
valszeg tele van elírással, de nem nézem át:P -
#3778 Az nagyon zavaró hogy 1mp-es reagálása van a gaménak. -
#3777 Ork és buzogány powa. -
#3776 milyen karaktered van? -
#3775 öcsém, hát ennyire hülyék nem lehettek, hogy tudtok ennyire komolyan venni?:D
hát hogy a fasba gondolnám komolyan, én nem akaorm feláldozni a 16os karimat másik 30 ember miért tenné meg a kedvemért?:DD (háhá:DDDD most ugrott be a nagy ötlet, kedves bátyám sozlgáltajta a proxyt, így mindenkit ki banol aki nem jön át 1es serverre:DDDDDD NEM komolyan venni:D
nekemcsak az a problémám, hogy:
nem túrtam végig az onlájn gájdot, mert nem vaogky vérláma,hogy ne tudnék egy kibaszott játékot felrakni, és elinditani, így azt se néztem meg, hogy hányas serverre kell menni, de ez mr az één hibám..
ami zavar, hogy egyedül vagyok, mert bátyám egy riherongy néger, aki nem csinál semmit csak alszik, animét néz, jön egy játék azt nyomja két napig, aztán csá, megint megy animét nézni, és msot is ez van, a hülyéje alszik, ahelett, hogy az ol mahum gappereket commandereket vernénk, szal szarik a gémre ey szinten közel sem annyit jáccik, mint kéne
másik játékos akivel mehetnék, az meg nem van nete neki, és akkor csá, msot nincs neki, mert lekapcsolták, majd elsz nekin eccer talán ma:(
egyedül kurvaunalmas gámázni, és jó lenne meni vagy 10 emberrel együtt, de új karit nem kezdek, mert ezt is 2hét alatt sikerült felvinni 16osra -
#3774 Tölt se le egyet gyorsan szvsz max 2-3 óra. -
#3773 Mégis hogy csináljak kvesztet ha minden japánul van írva és hogyan tápoljak mikor asse tom merre kéne menni. THX. -
#3772 Lynx_TWL:
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy egy új player
pont arra a szerverre fog menni, ahol 30-al szemben 1 v. 2 magyar player van :)) -
#3771 LSC milyen fajjal nyomulsz ? -
#3770 "SEMMIVEL" dehogynem ott vagyok Én:D -
#3769 nem tévesztek senkit, nem mondom,h ogy gyere az 1esre, ígyszándékosan kezemet dörzsölve, hogy háhá dejólesz:D -
G_ArchAngel #3768 én ehhez láma vagyok, de ha elmondod, hogy szedhetem ki a windowsból, akkor felteszem (mert az egész windowst nem tölteném fel, főleg mert eredeti) -
#3767 tasómé a CD émmeg nemtom hol van :(
Na mindegy majd ha hazajün elkérem tőle. -
G_ArchAngel #3766 Sajnálom, de nem találom a microsoft oldalán se, szükséged lesz a CD-re (bazz, milyen rendes vagyok, ha influenzás vagyok) -
#3765 ha adok FTP-t akkor felteszed nekem? -
G_ArchAngel #3764 nem tudom mekkora de 30-40MByte-re tippelek, az se egy könnyen küldendő file... -
G_ArchAngel #3763 tömörítve biztos kisebb, de a - lehetetlen - 1%-os tömörítés is 2.3MByte lenne... -
#3762 ez akkor se jelenti azt hogy 220MB :P -
G_ArchAngel #3761 -
#3760 nem kell valakinek 40k-ért? -
#3759 szted egy betűkészlet és csak japcsi betűkészlet mióta lessz 220 MB? ekkora baromságot életemben nem halottam. -
#3758 tegnap az egyik marsh zombie dobott nekem egy gladiust! :DD -
G_ArchAngel #3757 rossz hír: 220MByte! -
#3756 topik linknél nincs erről infó >:(
Windóz CD sincs kéznél szal megköszönném he elküldenéd a betűkészletet erre a cimre: [email protected] -
G_ArchAngel #3755 Mapot akkor nézel, ha veszel (beteszed egy qickslot-ba és katt).
Mit kellene csinálni?
vagy nekiállsz a questeknek - van elsőszintű - vagy nekiállsz tápolni, mert ilyenkor vérgyenge vagy és még skilleket sem tudsz tanulni, azok pedig elengedhetetlenek a túléléshez. -
#3754 windóz CD-ről a topik linknél megtalálsz minden infót. -
G_ArchAngel #3753 Vezérlőpult -> Területi és nyelvi beállítások -> Nyelvek
itt a Kelet-ázsiai nyelvek-et kipipálod, majd beteszed a windows cd-det...
vagy asszem a download.microsoft.hu vagy support.microsoft.hu... -
#3752 Sikerült bejutnom a 3-ra de semmit nem tudok lenne pár kérdésem hátha valaki segít.
1. hogy lehet mapot nézni?
2.bent vagyok a kezdő várban merre kéne mennem hogy történjen valami.
3.hogy tudom megnézni hányan vannak fent ott?
4.mi a túrót kéne csinálnom?
5.Mindíg ilyen lassú reagálású a game? Értem azt megnyomom hogy jobbra és rá egy mp-re indul meg.
THX.
-
#3751 Elárulná már nekem valaki hogy honnan lehet letölteni japcsi betűkészeletet??
Nemtudom regisztrálni magam mert csak kockákat látok az oldalonn :( -
#3750 Lynx: Addig viszont legyszives ne teveszd meg az ujonnan erkezoket...
-- Az 1. szerver SEMMIVEL sem jobb mint a tobbi. (A 3. tobb karbantartasanak az az oka hogy nagyon sokan vannak rajta, tobb playert tobb bugot csinal... :D)
-- Nem hivatalosan a Kain szerver a nem japanbol jatszok szervere (ezt a nagyszamu angolul is erto jatekospopulacio is igazolja)
Ugyanitt had oszlassak el egy teveszmet:
NEM AZ ANGOL SZOVEG MIATT VAN A BAN! Hanem az angolul elhangzott (nehany hulye amerikai) japan ellenes es minden egyeb tekintetben elitelendo beszolas miatt, ami folyamatosan kiabalva ment 2 napig!
Amig normalisan, a megfelelo modon kommunikal az ember, addig nincs gond. Bar nem "legalis" a kulfoldi jatek, de amig jatszik valaki es nem kocsogoskodik a szerveren, addig semmi problemaja nincs vele a GM-eknek... (beszeltem ANGOLUL! :) GM-el es semmi gond nincs veluk (se velunk) --tok normalis volt-- a beszelgetes alapjan irom a fentieket) az ingame GM-eknek zold a neve! :D (kettot lattam eddig) :D Egyebkent ha valahol nagyobb csoportosulas van azt valoszinuleg egy ingame GM okozza (emiatt altalaban inkabb sima (de nagyon titkos ;)) ) karakterrel lepnek be es csak akkor GM-ek amikor mar nagyon muszaly - pl a map hibak javitasat igy ellenorzik) -
#3749 magyarul nincs ?! -
#3748 oké vágom! - te mesemondó! -
G_ArchAngel #3747 #3741 - te töklámpa! -
#3746 sámán nem lehetek, mert én fighter vagyok! -
#3745 Gugger: Profession Change Walkthroughs