A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dagobert
    Na találtam valami érdekeset. Valaki lefordította hogy mit jelent a jel, amit nálatok kiir alul amikor nem jön össze a login. "i will kill u" :)
    Ha tényleg ezt jelenti akkor itt valami turpisság van. SZVSZ lehet hogy egy ideges japán hacker a bűnös :) És a fejlesztők meg azért kussolnak, mert ciki. De ez is csak egy összeesküvés elmélet. :) Vagy egyszerűen technikai hiba és csak remélhetjük hogy japánoknál is előfordult és majd jelzik az adminisztrátornak. Szerintem semmi közük a fejlesztöknek ehhez. Biztos írtak volna valami hiteles hírt a honlapjukra. Végignéztem az összes orphus és universal realms fórumot ezzel kapcsolatban és nem volt semmi hír erröl. Talán 1-2 nap múlva újra megy.
    Amúgy kösz Tomper, összejött így és rá tudtam csatlakozni.
    A 211.13.226.116 osra sikerült rákapcsolni, de a másikra nem, pedig tudok loginolni. Vagy kell neki oda a loginom egyből? Nem értek ehhez annyira.