88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• toMpEr
    azonnal, csak onnan meg en vagyok bannolva :D
  • Gorii
    Tompi ha tudsz gyer irc :)
  • Gorii
    ja mi bannolva vagyunk azer nem :)
  • toMpEr
    nekem telnettel acceptolja a csatlakozast
  • Gorii
    :))
  • Ferro_TwL
    Gori keszitsuk a listat, ha itt nem majd az usan eljon a mi idonk:D
  • Gorii
    :DD

Kingslayer lvl20 monk :)))
  • Ferro_TwL
    Dagobert te egy rendes gyerek vagy megy a gamed es probalsz segiteni, infokat adni a tobbeiknek, akik szivnak. Bezzeg egyesek (mi tobb egyes klantagok, tisztelet a kivetelnek) nagyivben szarnak a fejunkre. De eljon meg a mi idonk, ha visszegyunk az unikornisomnak lesz munkaja Bruhaha:D
  • Dagobert
    Majd megtudná nézni ezt valaki akinek még megy a játék?
  • Gorii
    olvastam kb 2 hete hogy elloptak a l2 forraskodjat , remeljuk csak ennyi :)
  • Gorii
    telnettel sem valaszol
  • Dagobert
    Kell a port is hozzá
  • Dagobert
    Az nem is fog, nekem se megy pedig nálam megy a game. Telnettel próbáld.
  • Dagobert
    Na találtam valami érdekeset. Valaki lefordította hogy mit jelent a jel, amit nálatok kiir alul amikor nem jön össze a login. "i will kill u" :)
    Ha tényleg ezt jelenti akkor itt valami turpisság van. SZVSZ lehet hogy egy ideges japán hacker a bűnös :) És a fejlesztők meg azért kussolnak, mert ciki. De ez is csak egy összeesküvés elmélet. :) Vagy egyszerűen technikai hiba és csak remélhetjük hogy japánoknál is előfordult és majd jelzik az adminisztrátornak. Szerintem semmi közük a fejlesztöknek ehhez. Biztos írtak volna valami hiteles hírt a honlapjukra. Végignéztem az összes orphus és universal realms fórumot ezzel kapcsolatban és nem volt semmi hír erröl. Talán 1-2 nap múlva újra megy.
    Amúgy kösz Tomper, összejött így és rá tudtam csatlakozni.
    A 211.13.226.116 osra sikerült rákapcsolni, de a másikra nem, pedig tudok loginolni. Vagy kell neki oda a loginom egyből? Nem értek ehhez annyira.
  • Gorii
    okok
  • toMpEr
    en most meg kaki,pisi,kaja kb fel ora ircnet,#l2.hu ok?
  • toMpEr
    az nem azt jelenti,hogy nem tudod elerni a szervert
  • Gorii
    probalhatjuk most is tolem
  • Ferro_TwL
    Problajatok pingelni a servert nekem az se jon ossze:) (futatas cmd.exe, ping 220.76.12.2)

Tompi igazad van egyedul en se jatszanek, de nem is ertem miert lehet meg jelentkezni a closed betara, ha (allitolag) nemsokara jon az open:)
  • Gorii
    ok, probaltam wingatevel, de eddig egy proxi se ment , ami muxik az csak webre jo
  • Gorii
    us , yellowpages bol :)
  • toMpEr
    szerintem ez a closed dolog eleve halott. en biztos nem jatszanek, ha egyedul lennek magyar
  • Ferro_TwL
    Gori te us vagy magyar cimmel regisztraltal?
  • toMpEr
    ha nemsikerul megcsinalni, akkor mondd mikor vagy ircen aztan akkor megprobalhatjuk a proxys dolgot
  • Gorii
    tw tart meg kemeny 8 napig erdemes ra izmozni :)
  • toMpEr
    a taiwani meg tart szerintem
  • Ferro_TwL
    Tompi bazze ne farasz tudom mi a closed beta:D, de a closed beta us only, open betara meg nem KELL regisztralni. Es az biztos, hogy lesz us open beta ok mondtak, csak azt nem mikor.
  • Gorii
    hehe en twn 21 itt 20 on szoptam be , ennyi :)
  • Gugger
    nekem csak egy valami nem tetszik ebben az egész béta meg mindenféle tesztben, nekem nem volt még 3 teljes napom amikor ment volna a játék. itt volt a taiwan mire lvl8 as lettem ment a levesbe, japan itt 3 nap alatt lvl10 lettem és most ez is megy a levesbe. Hát kaptya be a phaszt minden ferdeszemű rizszabáló.
  • toMpEr
    telnet-el probald
  • toMpEr
    azert closed beta, mert nem mindenkit valasztanak be
  • Ferro_TwL
    Ja e meg annyi, hogy minden rossz szandek es irigyseg nelkul irom, de ilyan huje bannolast meg nem lattam. Azt meg megertenem, hogy minden nem japot kiraknak, de ahogy csak egy reszet az hujeseg, es mi alapjan dontottek el milyen IP tartomanyokat bannolnak, egy kocsog kis japo leult aztan minden masodikat bannolta vagy mi:D
  • Ferro_TwL
    Kurvara nem ertem ezt. Most az usa open beta lesz majd valamikor (demikor az rejtely, van aki szerint mar marciusba van aki szerint meg honapok mulva) arra minek regisztralni. Ha meg closed beta az usa only (tudom lehet, hogy meg lehet oldani)akkor oda usa cim es mail kell vagy jo a magyar is, vagy mi van?:) Bakutyin te miylen cimekkel reggeltel? (En is reggeltem mar regen de semmi valasz nem jott:(
  • Des
    Aki volt már olyan elvetemült, hogy letöltötte az amcsi klienst, idedobhatna egy linket... kösz
  • Dagobert
    A 3as szerver ipje 211.13.226.116 és 7777port
    a login szerver meg 211.13.226.126 és 2016port
    Tud valaki pingelni rá úgy hogy a port is benne van?
    Én csak idáig jutottam és a megfelelő port nélkül nem ad vissza jelet a szerver.
  • DooDoo
    Na csináltam egyet USA-s címmel stb én is :)
  • Gorii
    jaa azmind1 szerintem :)
  • Gorii
    remelem a hotmail.com eleg ami nekik :)
  • DooDoo
    Én magyar címet írtam... ha batyut is azzal vették fel :) Nehogy közbe lássák, hogy US cím, és magyar host :)
  • Gorii
    ez de lol: :))

i also talked to a GM and he pretend he didnt speak english ..but we all know they teach english in japanese schools ...he said

"i am sorry i cannot answer the question .. please understand"

like wtf that is good enough english to understand

i asked "is pacbell.net banned"
    how can you not understand