A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dagobert
    Ez igaz, ijjász is lehetne tank. Olvastam a koreai srác interjúját aki elöszőr elérte a 75öt. Mondta hogy mivel olyan magas volt az evade hogy a mobok alig találták el. Ez oké is lenne, de most attól függetlenül hogy a patchben most megszívta ezzel, nem lenne jó. Miért? JOBon voltunk crumaban és ott pvpztünk két magas szintű playerrel. Egy ijjasz és asszem egy tőrős volt. A csapatunkban volt 2 orc monk meg más közel harcos, warrior. Láttam ahogy próbálták megütni a tőrőst de csak a levegőt csapkodták. Kb 10ből 1 ütés ha talált mert magas volt az evadeje a tőrösnek. Erre én a DE mágusommal nyomtam rá egy varázslatot ami viszont odabaszott a tőrösnek. A varázslatot nem vagy nehezebben evadeli. Amugy az orc monkok ugy 28-30asok voltak asszem én meg 30. Én mindig eltaláltam a tőröst és az ijjászt is. Tehát magas evades karakter addig jó amig csak mob ellen harcolnak és nem egy halom player ellen.