A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Jockey
    no ma már nem leszek
    sok cucc jött hozzám, ezen uton is thx aki adakozott, és a gondolkodókat várjuk visszaminél hamarabb!
    Tudom már volt róla szó, de ismét aktualitását élvezni a dolog sztem Élesbe való részvétellel kapcsolatosan:
    Szal 1 nagy klánkell mindenképp: ahoy nézem inquisitoroknak van eddig a legalaposabb tervük hogy válljanak nagy klánná, olvashattuk birka üzenetét, 1 hét alatt lvl 2, és utánna lvl 3 a questel a cél (remélem lvl2menni fog gyrsan)
    szal sztem leygen alapbol ez a fő klán, és prováljuk őket fetolni minél hamarabbm, hogy beférhessen mindenki:)
    perszer elejénminképp kellenek alklánok, sőt, aki akarmaradha alklánba is, elágre is van aliance lehetőség, így esetleges várfoglalás esetén ők is tudnak jönni segiteni harcolni a "közös" magyar célért:)
    Annak nem sok értelmét látom, hogy legyen 3 db lvl2es klán, 1 nagyon erps kell, ha tetszik ha nem:)
    tessék ezt emészteni, nemsoká jön éles:)