88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Skill
    vagy csak test?
  • Skill
    vége?
  • Lynx_TWL
    testing bazdmeg
  • yal
    val lol^^
  • Lynx_TWL
    ez a rohadt mxj engem is idegesítet már cska a puszta jelenlétével....
    aztán ol mahumoknál volt még egy botos banda, na azokat is szívesen megcsaptam volna, csak a nevüket nem tudom már, meg biztos cigányok is voltak.
  • Lynx_TWL
    legyel Slutknot
  • Lynx_TWL
    én elfogadnám a cuccaid:)
  • PhantomW
    ti már áttetétek a karit a gustinra?
    kinek kell szólni ez ügyben?
    Val: nem tudják átnevezni?
  • yal
    beszoptam Gustinon mar van Slipknot nevu kari. Kenytelen vagyok uj karit csinalni:((
  • Gumbo
    Nah akkor lesz Ant Raid?!?!!?!?!?
    Én se fogok előfizetni, így felajnánlom cuccaim
    -Mage's staff
    -Devonition Set
    -leather helemt
    -low boots
    -leather gloves
    -36k és egy rakás crafting cucc. A az alapanyagokat a Inquvisitors klánnak ajánlanám fel, a többiért priviben jelentkezni lehet nálam itt! JOBos Inquvisitorsosok előnyben, mert ők jó spanjaim!!!
  • davos80
    Köszi.Ugye ki is írja a flashget, hogy 700 mega?Nekem azt csinálta, hogy egy pár kilobájtos fájlt töltött le.
  • Crazyn
    megy
  • Sanca
    Nekem ebbol kb az jott le hogy a 3 armortype kb ekvivalens, viszont a shield iszonyatosan megdobja a vedelmet...
  • davos80
    off
    Aki ráér ezgy picit segítsen!
    Itt egy link : 11
    Jelszó hozzá : voxifu, username, voxifu
    Legyen szíves nézze meg, hogy megy-e a letöltés!Ez egy kb. 700megás fájl.
    Kérek visszajelzést.
    Köszi.
    on
  • Jockey
    hát remélem az inventory itemek nem vesznek el, mert akkor ubrbszopas van
    kcsit eros lene full penz nelkul kezdeni a karid, pláne nemto mi lesz akkor azokkal a cuccokkal amiket megkaptunk:P
  • Valen
    Hát ez érdekes, s ezeknek valyon 1 karakterlapja van???
  • Sonic13
    Itt van pár botos, klónos...akármilyen kép.

No Comment!

• Kryn
    Nesztek, erről beszéltem, okosodjatok:
    Heavy vs Light
  • BlackArt
    soran
  • BlackArt
    "A kereskedelmi forgalomba kerules miatt minden szerver lent lesz 24 oran at magyar ido szerint 27-en kedden reggel hattol szamitva (9pm PDT, ha jol szamoltam).
    A kliens patch kb 25MB lesz, es a szerverek leaallasa alatt mar letoltheto."

A kari atvitelt itt nem tudom hogyan csinaljak, de SB-ben az elore jelzett idoben es idotartamra megjelent egy uj menupont a karakter kepernyon. Erre kattintva kivalaszthattad a szervert es huss, mar ott is voltal azzal a cuccal ami rajtad volt (tehat az inventoryban talalhato dolgok is elvesztek az idoutazas)

• HUNrricane
    Mindjárt 26lvl, a régivel nemtom mi van. De igy csak 550k-t vesztett a klán, nem 650k-t mert, a lvl 1-es klán ugyis eltünik ha más szerverre megyünk. De nagyon reménykedek, hogy az előfizetett verzioban engedelyezik ujra a karit, bár erre kicsi az esély.
  • Birk@
    ÚJ Link a lineage 2 site-on!!!!!

Jól látom hogy 28-ától tudjuk megrendelni?
  • Cromac Mac Art
    hát sorry...:(
  • Sanca
    Aha, majd utananezek van meg 2 honapom:) De nem mind1 hogy magasabb, vagy kisebb nmy utott.
  • hpzolee
    :DDD
  • Birk@
    lol ez hülyeség kipróbáltuk és KEVESEBBet sebződtem ugyanolyan skill mellett
  • Birk@
    Amúgy meg Cromacnak teljesen igaza van; sőt nem ide tartozik, de elmondom hogy bár klántagoknak is ajánlottak fel tárgyakat, amikről tudok, azok mind egyből fel is lettek ajánlva a klán részére. Ezért tudtunk pl már a két embernek segíteni is akkor amikor eléggé szorult helyzetben volt (Tapi pl elvesztette a főfegyverét). AMúgy meg nem tudom mibaj a nagy klánnal :)
  • Sanca
    Inkabb maradsz kecseg?:)
  • Lynx_TWL
    Ric, hányas a karid, mi lett a régivel a klánnal a pénzzel?
  • yal
    utobbi heten felmerult bennem hogy szerdan uj karival kezdek, de most eldontottem inkabb maradok a regivel. Az uj kari ugyanilyen lenne csak kevesbe ilyen buzis haj. Remelem raknak be majd olyan sapkat amit kivulrol is latni:P
    Szal akkor egy lvl 30 scoutal jelentkeznek klanba. Ha akartok vegyetek be:P aki nemtudna "slipknot meg mindig~
  • Lynx_TWL
    és akkor a magyar, egy abuse klán lesz, hogy sok pénze legyen, mivel a kis létszámt vmivel kárpótolni kell: király cuccokkalerős karikkal.
  • Jockey
    no ma már nem leszek
    sok cucc jött hozzám, ezen uton is thx aki adakozott, és a gondolkodókat várjuk visszaminél hamarabb!
    Tudom már volt róla szó, de ismét aktualitását élvezni a dolog sztem Élesbe való részvétellel kapcsolatosan:
    Szal 1 nagy klánkell mindenképp: ahoy nézem inquisitoroknak van eddig a legalaposabb tervük hogy válljanak nagy klánná, olvashattuk birka üzenetét, 1 hét alatt lvl 2, és utánna lvl 3 a questel a cél (remélem lvl2menni fog gyrsan)
    szal sztem leygen alapbol ez a fő klán, és prováljuk őket fetolni minél hamarabbm, hogy beférhessen mindenki:)
    perszer elejénminképp kellenek alklánok, sőt, aki akarmaradha alklánba is, elágre is van aliance lehetőség, így esetleges várfoglalás esetén ők is tudnak jönni segiteni harcolni a "közös" magyar célért:)
    Annak nem sok értelmét látom, hogy legyen 3 db lvl2es klán, 1 nagyon erps kell, ha tetszik ha nem:)
    tessék ezt emészteni, nemsoká jön éles:)
  • Lynx_TWL
    mi az a CoH?
    befejezted L2 pályafutásod örökre?
  • Yv@n
    Ami mellesleg egy fatális marhaság...
  • Laza
    hogyan lehet SP-t atadni a klnavezernek?!
    mert allitolag lehet...

tegnap talalkoztam egy human csajjal, aki lvl35-os volt, lvl3-as klannal, es azt mondta, varja a klanvezert, hogy atadjon neki SP-t...
  • Sanca
    Par szaz kommenttel lejjebb emlitett vki 1 'felmerest' amely kimutatta hogy az azonos szintu evasionos light armor kozelebe se erhet a heavynek.
  • Arachnotron
    :))))) Milyen kár hogy amikor veled(tek ) partyztam párszor akkor "még" (már) nem igy volt (és eszedbe se jutott megkérdezni hogy akarom e a részem a zsakmanyból...), de azért érdekes....(na mind1, nem szoltam mert tudtam hogy ugy is lelepek a beta végén és szetosztom a cuccaim, de erre azért reagálnom kellett...).
  • Ferro_TwL
    Ez az Craz gyere Coh-ra en tuti megyek:), csak nem irnak semmi infot, hogyan/hol lehet venni csak keyt es letolteni a gamet (pedig lesz ilyen azt mar irtak, de hogy mikor azt nem:(
  • Birk@
    Erre csak annyit reagálnék, hogy az evasion kb 30%al jobb mint barmilyen heavy armor ugyanazon a szinten...
  • Crazyn
    A cuccaimat elajándékoztam. Ha előfizetek, az leghamarabb nyáron lesz a vizsgaidőszak után.
    Sztem inkább CoH-ra fogok előfizetni, meg meglátom még mi lesz a WoW-ból meg a Wish-ből