A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BlackArt
    Hat eloszor is, a karik: kisse popeyesre sikeredtek. A 3D megjelenes ellenere rajzfilmszeru az egesz: korbejartam egy fat hogy tenyleg 3D-e :) Ami nagyon nem tetszett az az iranyitas harc kozben. Tojashejjal a seggemen goboldokat kellett olni. Kijelolom, klikk a tamadas ikonra, a karim szetrakja a labait es erosen toporog, de egy lepest nem tesz a gobold fele. Odakuldom, csepeli meg minden, a gobold valahogy a hatam moge kerult, erre leall a kari, gobold majdnem kinyirta. Kiderult, hogy csak addig tamadsz, amig FELE fordulsz. Ha dog oldalra lep, neadjisten elmenekul, nem megy utana hanem neked kell iranyitani a nyil billentyukkel ami nem egyszeru mutatvany. Egerrel is mozog: ha mindket billentyut egyszerre lenyomod...
    Kulonben semmi akadas vagy lag (2200+AMD, 512MB RAM, 16MB GF-es laptopon probaltam :)), biztosan millioan lesznek akiknek tetszeni fog.
    Accot elkuldtem Radical-nak, mielott meg valaki kerne...