88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#13227 hehe! a klan nagy resze marad :) A DoO-t ne ugy kepzeld el, mint egy klant az L2-ben... A DoO az olyan klan, ahol pillanatnyilag is tobben jatszanak DAoC-t, Horizon-t, Wish-t, Shadowbane-t, WoW-ot, meg meg az ordog tudja mit. Mivel a legnagyobb resz atjott SB-bol megnezni L2-t, ezert most itt vagyunk, de senkinek sincs eloirva, hogy mit jatszon. Ugy tunik elegen maradunk itt is amig Dark Fall beta nem kezdodik ugyhogy nem kell felni, lenyomjuk az SD-t :) -
Dagobert #13226 Ja és DhevrinNC a neve nem dhevnet. -
Dagobert #13225 Csak annyit hogy "How did I know this would turn into a bitch session?". Nem annyira súlyos, de elég ahhoz hogy a már amúgy is lincs hangulatú közösség ezt teljesen magába szívja. :) -
Thangar #13224 miert, csak a jeleket kell megtanulni, alig van 44K:DD -
Dagobert #13223 Akkor már inkább meg kéne tanulni a japánt és ott előfizetni.
Csak kár hogy nem egy napos dolog lenne. -
#13222 ne máá
mob lesz gyorsabb? bazze
amugy mit szlt be ez a dhevbögyörő? -
Thangar #13221 meg kell tanulnunk az azsiai iras olvasasanak tudomanyat, kulonben semmit nem tudunk meg idoben:DD -
Dagobert #13220 Meg nemtom írta már valaki, de annyira nem lehet infót kiadnia az NA részlegnek hogy Dhevnet egy fansite(lncenter) oldalt adott meg arra hogy mi lesz a C1 patchben, ami egy durva fordítása a koreainak. Szóval nem pontos. :)
Az oka ennek mert még nincs igazi NA C1, de azt mondják hogy ugyanaz lesz mint a koreai. De még ezt sem közölhetik le, mert nincs még kész az NA C1 és így tovább :) -
Dagobert #13219 Azért jó dolgokat lehet olvasni a hivatalos forumban a flame waron kívül. Pl. állítólag nem lesz lassabb az ijjász hanem gyorsabb a mob, lol. Meneküljetek varázslók ha tudtok :)Amugy meg beszólt a közösségnek az egyetlenegy moderátor/hivatalos pr ember, Dhevnet :) Oké, nem durván de megtette amit nem kellett volna. -
#13218 black: hát eddig tartott a nagy klánosdi?:)
aszittem jöttök azt elpicsázzátok azt a klánt akit állítolag lekergettetek a az SB szerverről, erre megfutamotok, ejnye ejnye:) j/k -
#13217 Honnan szereztel WOW beta accot?
En nagyon megneznem kivancsi vagyok ra, de szerintem nem lesz AKKORA durranas, mint sokan varjak. -
#13216 Azoknak akik nem fizetnek elo L2-re:
ha megtetszett az MMORPG, probaljatok ki a Shadowbane-t, 15 nap ingyenes jateklehetoseg (sajna az accounthoz mindenkeppen kell valamilyen mukodo VISA kartya, de fizetni nem kell)
A Corruption szerverre menjetek jatszani, vagy a Test szerverre probalkozni... -
Thangar #13215 tenyleg europaban miert nincs beta lineage2bol?
azert itt is el par ember akit esetlegesen erdekelne.:) -
#13214 Meg fel ora es ha nem nagyon off, rakok ide gye screenshot-ot (eppen ujrainstallalom az egesz szakramentumot mert delelott megdoglott a harom honapos vinyom: raesett egy ceruza elem es ettol kattogni kezdett, meg elborult az agya :)) -
#13213 Nem, ez meg az amcsi/kanadai zart beta. Egyebkent PvP itt nincs, majd lesz egy PvP szerver, legalabb is errol regelnek, de meg nincsen kidolgozva -
Thangar #13212 hat % szamitasban nem jeleskedem, szal lehet hogy elszamoltam:)
de sztem az hogy 1 mob dobjon comp bowt annak 0.0065 a %a, elvileg akkor 1000 mobnal 6.5% hogy 1 dob, 10Knal 65% hogy 1 dob, de elvileg, legalabbis jobon, dobtak normalisan, itt ha penzen kivul dobnak meg valamit akkor mar orulhetsz.
jobon a lvl 28as palusom kb 1.5 milla osszegu felszerelessel rohangalt, +volt meg penze is, az itteni 28as karimnak ossz tan 900K erteke van, penz + felszereles.
de ez valahogy a piacon levo arukeszleten is eleg erosen latszik -
Sanca #13211 Hm, erdekes. A grafika nem erdekel, de a harcrendszeren remelem javitanak, mer ahogy leirtad az eleg gaz. Ez amugy az amcsi open beta? -
#13210 Köszönöm szépen az infót skacok!
Remélem összetudom vakerni a lét a gámára.
Nekem nagyon teccik..... -
Dagobert #13209 Hehe, már el is képzeltem magam elött ahogy PvPben nyomják a keringőt-csárdást a playerek :D -
#13208 World of Warcraft -
Sanca #13207 Most milyen jatekrol beszelsz? -
#13206 PvP-ben lesz majd istenes :) -
Dagobert #13205 Eh ez a "rá kell forulni külön a mobra neked" rendszer tényleg nem lehet a legjobb. -
#13204 Hat eloszor is, a karik: kisse popeyesre sikeredtek. A 3D megjelenes ellenere rajzfilmszeru az egesz: korbejartam egy fat hogy tenyleg 3D-e :) Ami nagyon nem tetszett az az iranyitas harc kozben. Tojashejjal a seggemen goboldokat kellett olni. Kijelolom, klikk a tamadas ikonra, a karim szetrakja a labait es erosen toporog, de egy lepest nem tesz a gobold fele. Odakuldom, csepeli meg minden, a gobold valahogy a hatam moge kerult, erre leall a kari, gobold majdnem kinyirta. Kiderult, hogy csak addig tamadsz, amig FELE fordulsz. Ha dog oldalra lep, neadjisten elmenekul, nem megy utana hanem neked kell iranyitani a nyil billentyukkel ami nem egyszeru mutatvany. Egerrel is mozog: ha mindket billentyut egyszerre lenyomod...
Kulonben semmi akadas vagy lag (2200+AMD, 512MB RAM, 16MB GF-es laptopon probaltam :)), biztosan millioan lesznek akiknek tetszeni fog.
Accot elkuldtem Radical-nak, mielott meg valaki kerne... -
#13203 A chronicle-k amolyan kisebb kiegiszitok, csak ingyenesen lehet letoltetni. Nem egyszeru patch-ek, bar sok javitas is van benne, de nem is teljes erteku kiegiszito lemezek. Valahol a ketto kozott.
Eredeti cel, ahogy a neve is sugallja, hogy a tortenetet viszik benne tovabb. De a chron 1 foleg a varostromrol es javitasokrol szol, de azert nagyon sok minden van benne. A 2-tol de meg inkabb a 3-tol kerul eloterbe a tortenet. Ha jol emlekszem 12 chronicle-t terveznek. -
Dagobert #13202 Chronicle 1 olyan mint egy kiegészítő lemez csak nem kell érte külön fizetni. Bár itt a C1es inkább a játék,történet kezdetét jelenti. A történet és a fejlesztések ezekben a Chronicle patchekben lesz. Úgymond fejezetekre lesz bontva a világ története.Ez az előnye az ln2nek még. Persze emiatt magasabb a havidíj. -
#13201 Na asszem most eldőlt, hogy nem fizetek mégsem elő(tehát sonic se "Mosquito).
És köszönöm sok segítséget! Lehet rátok számítani.
Viszlát! -
Dagobert #13200 Légyszives mesélj róla hogy mi nem stimmel benne. Én kíváncsi vagyok rá, ha már nem tudom kipróbálni. -
#13199 Skacok.
Ha kicsengetem a 49.99 dollárokat a gámáért meg előfizetek monnyuk 1 évre 143.40-ért akkor nyomathatom a L2-t.Ez tÉszta sor.De mijaza Chronicle1? -
Nexushun #13198 Ja nem igazi Boss de azért lvl 60-as :P -
Dagobert #13197 Elég vicces amúgy mert nincs A Bloody Queen, hanem van vagy 3-4 belőle ott :) Szóval nem igazi boss, bossból csak egy van. -
Nexushun #13196 Lemaradtál tegnap Sanc :D -
#13195 Mobsters Klántagoknak: Ma egész nap leszek, holnap kb este 6ig, vasárnap délig kb, szal a cuccolást ezen időpontokba tudjuk megejteni! (vasárnap megyek pestre, szal este tuti nem leszek..)
Aki még gondolkodik előfüzet e annak is ajánlom mindenképp a cuccolást, én megörzöm teljes beta acc törlésig, és nagyon örülnék neki ha nem vészen teljesen kárba ha esetleg nem jöttök vissza.
-
Sanca #13194 Na 1 ilyenbe nagyon benne lennek, nem lattam meg a bloody queent elobe:) -
#13193 Nekem már most bejön -
#13192 Most kezdtem jatszani a WoW-val, haaaat: ot percig birtam :( Megyek vissza Shadowbane-be aztan majd ha L2 lesz olyan jo, akkor talan..., de sztem sose lesz. (Raadasul az csak 13dolcsi ) -
Dagobert #13191 Hát nemtom, szerintem ha már lev2 a klán és felveszi a küldetést a leader(nemtom hogy kell), megvan a vér, utána ráér az sp szerzés. -
#13190 Meglenne, de megyek lanpartyra, így csak vasárnap leszek megint, a nap alatt meg eleg húzós 1ó130K sp :) -
Dagobert #13189 No eztet jólmegmondtam :)
Szóval ha vasárnapig meglesz egy klánnak a level 2, akkor segiteni kéne a level 3hoz szükséges bloody queen questhez. -
Dagobert #13188 Amúgy ha vasárnapig meglesz egy klán levev 2 valamelyik klánnak, megint el kéne menni utoljára ugyanyúgy mint tegnap és megszerezni nekik a vért.