88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BlackArt
    hehe! a klan nagy resze marad :) A DoO-t ne ugy kepzeld el, mint egy klant az L2-ben... A DoO az olyan klan, ahol pillanatnyilag is tobben jatszanak DAoC-t, Horizon-t, Wish-t, Shadowbane-t, WoW-ot, meg meg az ordog tudja mit. Mivel a legnagyobb resz atjott SB-bol megnezni L2-t, ezert most itt vagyunk, de senkinek sincs eloirva, hogy mit jatszon. Ugy tunik elegen maradunk itt is amig Dark Fall beta nem kezdodik ugyhogy nem kell felni, lenyomjuk az SD-t :)
  • Dagobert
    Ja és DhevrinNC a neve nem dhevnet.
  • Dagobert
    Csak annyit hogy "How did I know this would turn into a bitch session?". Nem annyira súlyos, de elég ahhoz hogy a már amúgy is lincs hangulatú közösség ezt teljesen magába szívja. :)
  • Thangar
    miert, csak a jeleket kell megtanulni, alig van 44K:DD
  • Dagobert
    Akkor már inkább meg kéne tanulni a japánt és ott előfizetni.
    Csak kár hogy nem egy napos dolog lenne.
  • Jockey
    ne máá
    mob lesz gyorsabb? bazze
    amugy mit szlt be ez a dhevbögyörő?
  • Thangar
    meg kell tanulnunk az azsiai iras olvasasanak tudomanyat, kulonben semmit nem tudunk meg idoben:DD
  • Dagobert
    Meg nemtom írta már valaki, de annyira nem lehet infót kiadnia az NA részlegnek hogy Dhevnet egy fansite(lncenter) oldalt adott meg arra hogy mi lesz a C1 patchben, ami egy durva fordítása a koreainak. Szóval nem pontos. :)
    Az oka ennek mert még nincs igazi NA C1, de azt mondják hogy ugyanaz lesz mint a koreai. De még ezt sem közölhetik le, mert nincs még kész az NA C1 és így tovább :)
  • Dagobert
    Azért jó dolgokat lehet olvasni a hivatalos forumban a flame waron kívül. Pl. állítólag nem lesz lassabb az ijjász hanem gyorsabb a mob, lol. Meneküljetek varázslók ha tudtok :)Amugy meg beszólt a közösségnek az egyetlenegy moderátor/hivatalos pr ember, Dhevnet :) Oké, nem durván de megtette amit nem kellett volna.
  • Jockey
    black: hát eddig tartott a nagy klánosdi?:)
    aszittem jöttök azt elpicsázzátok azt a klánt akit állítolag lekergettetek a az SB szerverről, erre megfutamotok, ejnye ejnye:) j/k
  • Ferro_TwL
    Honnan szereztel WOW beta accot?
    En nagyon megneznem kivancsi vagyok ra, de szerintem nem lesz AKKORA durranas, mint sokan varjak.
  • BlackArt
    Azoknak akik nem fizetnek elo L2-re:
    ha megtetszett az MMORPG, probaljatok ki a Shadowbane-t, 15 nap ingyenes jateklehetoseg (sajna az accounthoz mindenkeppen kell valamilyen mukodo VISA kartya, de fizetni nem kell)
    A Corruption szerverre menjetek jatszani, vagy a Test szerverre probalkozni...
  • Thangar
    tenyleg europaban miert nincs beta lineage2bol?
    azert itt is el par ember akit esetlegesen erdekelne.:)
  • BlackArt
    Meg fel ora es ha nem nagyon off, rakok ide gye screenshot-ot (eppen ujrainstallalom az egesz szakramentumot mert delelott megdoglott a harom honapos vinyom: raesett egy ceruza elem es ettol kattogni kezdett, meg elborult az agya :))
  • BlackArt
    Nem, ez meg az amcsi/kanadai zart beta. Egyebkent PvP itt nincs, majd lesz egy PvP szerver, legalabb is errol regelnek, de meg nincsen kidolgozva
  • Thangar
    hat % szamitasban nem jeleskedem, szal lehet hogy elszamoltam:)

de sztem az hogy 1 mob dobjon comp bowt annak 0.0065 a %a, elvileg akkor 1000 mobnal 6.5% hogy 1 dob, 10Knal 65% hogy 1 dob, de elvileg, legalabbis jobon, dobtak normalisan, itt ha penzen kivul dobnak meg valamit akkor mar orulhetsz.

jobon a lvl 28as palusom kb 1.5 milla osszegu felszerelessel rohangalt, +volt meg penze is, az itteni 28as karimnak ossz tan 900K erteke van, penz + felszereles.
    de ez valahogy a piacon levo arukeszleten is eleg erosen latszik
  • Sanca
    Hm, erdekes. A grafika nem erdekel, de a harcrendszeren remelem javitanak, mer ahogy leirtad az eleg gaz. Ez amugy az amcsi open beta?
  • LeonSilver
    Köszönöm szépen az infót skacok!
    Remélem összetudom vakerni a lét a gámára.
    Nekem nagyon teccik.....
  • Dagobert
    Hehe, már el is képzeltem magam elött ahogy PvPben nyomják a keringőt-csárdást a playerek :D
  • BlackArt
    World of Warcraft
  • Sanca
    Most milyen jatekrol beszelsz?
  • BlackArt
    PvP-ben lesz majd istenes :)
  • Dagobert
    Eh ez a "rá kell forulni külön a mobra neked" rendszer tényleg nem lehet a legjobb.
  • BlackArt
    Hat eloszor is, a karik: kisse popeyesre sikeredtek. A 3D megjelenes ellenere rajzfilmszeru az egesz: korbejartam egy fat hogy tenyleg 3D-e :) Ami nagyon nem tetszett az az iranyitas harc kozben. Tojashejjal a seggemen goboldokat kellett olni. Kijelolom, klikk a tamadas ikonra, a karim szetrakja a labait es erosen toporog, de egy lepest nem tesz a gobold fele. Odakuldom, csepeli meg minden, a gobold valahogy a hatam moge kerult, erre leall a kari, gobold majdnem kinyirta. Kiderult, hogy csak addig tamadsz, amig FELE fordulsz. Ha dog oldalra lep, neadjisten elmenekul, nem megy utana hanem neked kell iranyitani a nyil billentyukkel ami nem egyszeru mutatvany. Egerrel is mozog: ha mindket billentyut egyszerre lenyomod...
    Kulonben semmi akadas vagy lag (2200+AMD, 512MB RAM, 16MB GF-es laptopon probaltam :)), biztosan millioan lesznek akiknek tetszeni fog.
    Accot elkuldtem Radical-nak, mielott meg valaki kerne...
  • Ferro_TwL
    A chronicle-k amolyan kisebb kiegiszitok, csak ingyenesen lehet letoltetni. Nem egyszeru patch-ek, bar sok javitas is van benne, de nem is teljes erteku kiegiszito lemezek. Valahol a ketto kozott.

Eredeti cel, ahogy a neve is sugallja, hogy a tortenetet viszik benne tovabb. De a chron 1 foleg a varostromrol es javitasokrol szol, de azert nagyon sok minden van benne. A 2-tol de meg inkabb a 3-tol kerul eloterbe a tortenet. Ha jol emlekszem 12 chronicle-t terveznek.
  • Dagobert
    Chronicle 1 olyan mint egy kiegészítő lemez csak nem kell érte külön fizetni. Bár itt a C1es inkább a játék,történet kezdetét jelenti. A történet és a fejlesztések ezekben a Chronicle patchekben lesz. Úgymond fejezetekre lesz bontva a világ története.Ez az előnye az ln2nek még. Persze emiatt magasabb a havidíj.
  • gPROject
    Na asszem most eldőlt, hogy nem fizetek mégsem elő(tehát sonic se "Mosquito).
    És köszönöm sok segítséget! Lehet rátok számítani.
    Viszlát!
  • Dagobert
    Légyszives mesélj róla hogy mi nem stimmel benne. Én kíváncsi vagyok rá, ha már nem tudom kipróbálni.
  • LeonSilver
    Skacok.
    Ha kicsengetem a 49.99 dollárokat a gámáért meg előfizetek monnyuk 1 évre 143.40-ért akkor nyomathatom a L2-t.Ez tÉszta sor.De mijaza Chronicle1?
  • Nexushun
    Ja nem igazi Boss de azért lvl 60-as :P
  • Dagobert
    Elég vicces amúgy mert nincs A Bloody Queen, hanem van vagy 3-4 belőle ott :) Szóval nem igazi boss, bossból csak egy van.
  • Nexushun
    Lemaradtál tegnap Sanc :D
  • Jockey
    Mobsters Klántagoknak: Ma egész nap leszek, holnap kb este 6ig, vasárnap délig kb, szal a cuccolást ezen időpontokba tudjuk megejteni! (vasárnap megyek pestre, szal este tuti nem leszek..)
    Aki még gondolkodik előfüzet e annak is ajánlom mindenképp a cuccolást, én megörzöm teljes beta acc törlésig, és nagyon örülnék neki ha nem vészen teljesen kárba ha esetleg nem jöttök vissza.
  • Sanca
    Na 1 ilyenbe nagyon benne lennek, nem lattam meg a bloody queent elobe:)
  • Birk@
    Nekem már most bejön
  • BlackArt
    Most kezdtem jatszani a WoW-val, haaaat: ot percig birtam :( Megyek vissza Shadowbane-be aztan majd ha L2 lesz olyan jo, akkor talan..., de sztem sose lesz. (Raadasul az csak 13dolcsi )
  • Dagobert
    Hát nemtom, szerintem ha már lev2 a klán és felveszi a küldetést a leader(nemtom hogy kell), megvan a vér, utána ráér az sp szerzés.
  • Birk@
    Meglenne, de megyek lanpartyra, így csak vasárnap leszek megint, a nap alatt meg eleg húzós 1ó130K sp :)
  • Dagobert
    No eztet jólmegmondtam :)
    Szóval ha vasárnapig meglesz egy klánnak a level 2, akkor segiteni kéne a level 3hoz szükséges bloody queen questhez.
  • Dagobert
    Amúgy ha vasárnapig meglesz egy klán levev 2 valamelyik klánnak, megint el kéne menni utoljára ugyanyúgy mint tegnap és megszerezni nekik a vért.