A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dagobert #13175 Én kihúzom addig amig megmarad a karakterem és utána fizetek elő, mert:
A sok amatörizmus miatt optimistából átmentem pesszimistába.
Ha eddig ennyi hülyeséget csináltak, mi fogja azt garantálni hogy most is az lesz?
Én kötve hiszem hogy lesz valami javítás c1 elött, hiszen minek? A c1ben benne lesznek a javítások. Grim collector bug ha új, akkor meg főleg nem lesz kijavítva ennyi idő alatt. Minek? Lehet hogy ezért késik a angol C1, mert bejöttek ezek az exploitok, ami máshol nem volt. Azonkívül betában alig van normális küldetés, minden npc csak azt írja ki hogy nics quest. C1ben változott volna. Ez bétában oké, de azért ilyesmiért nem fizetek. Ahogy említettem már, support az nulla, mert ha szépen mondva kinyalják a seggünket ha fizet az ember akkor oké, de a múltbéli tapasztalatokból tanúlva ez nem lesz igaz. Persze ne legyen igazam mindezekből. Ja és így az 1 hónap ingyen is egy vicc, hiszen bétáért fizetsz. Tehát a végén fizetsz a C1ért 65$ és nincs benne semmi akció vagy valami. Ja meg a versenyekre is kötve hiszem hogy fizetősben világszerte benevezhetnek az emberek mert nyereményt nem küldenek ki amerikából.
Szóval én kihúzom a karakterem 1 hónapos idejét és csak utána fizetek elő. Addig Jockeynak odaadom a cuccaimat, de ha van valaki aki kölcsönbe akarja a cuccom addig, az jelentkezhet a béta végén náalm. Annyi a megkötés hogy akkor 1 hónap alatt legalább az elven swordböl legyen nekem egy revolution sword. Amúgy még van 1 mitril szettem és kite shieldem ami még használható.