88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Kyel
    Jaja, engem is erdekelne, hogy ki marad es valoban 1 clanba kellene menni mindenkinek, en maradok az biztos, vagy egy gladiatortanonccal, vagy egy orc monkkal, ezt meg kitalaloma beta vegeig. Kyel/Neander. Ha estleg lesz olyan igeny, hogy dwarf-warsmith, akkor azt is bevallalom, de annak csak a release utan allok neki.
  • Birk@
    Én csak azt szeretném tudni hogy honnan veszik ezeket a számokat...
  • Sanca
    1K-nkent 0.065 ily. Es ez ugye eleg durvan resszazalek, szal a gyakorlatba sztem meg kevesebb. Kb minden 20.000. dob 1 ilyat.
  • Gogo27
    Nincs vkinek egy elado falchionja??
  • Ferro_TwL
    A City of heroes rendelesi lehetosegenek keresgetese kozben talatam jonehany infot, arrol, hogyan is mukodik az Accaount rendeles.

Szoval ezt az NCSoft direkt a nem Amerikai jatekosok miatt csinalja.
    A dobozos jatek araert (es nem olcsobban!), lehet venni egy Accaounot es le lehet tolteni a clienst (L2-nel ez nem kell, CoH-nal valoszinu).

Mivel eleg eros lobby mukodik a jatekforgalmazok reszerol ezert van az, hogy ugyanannyi az ara, pedig nem kapsz se dobozt, se cd-t, se manualt (de az 1 honap ingyenes jatekot igen!) es a jatek hivatalos megjelenesekor vagy utanna lehet csak ilyen modon megvenni, pont azert, hogy inkabb az emberek a boltban vegyek ill. rendeljek meg.

L2-nel es CoH-nal is azert nem beszelnek errol sokat, mert nem is nagyon akarjak reklamozni, inkabb vegyek/rendeljek csak a rendes dobozos valtozatot. Nem tudni egyik jateknal sem mikor, csak annyit irtak az indulas utan lesz majd ez a lehetoseg.

Tehat aki nem tud varni az megrendeli a dobozost, aki var az csak az Accauntot.
    Az biztos, hogy az a Accaunt nekunk olcsobb lesz, hiszen nincs szallitasi dij, sot az is lehet gyorsabb, mert eltart egy ideig mire megerkezik a csomag, mig a masiknal egy email-t kapsz es ha kell a cliens, csak le kell tolteni.
  • Dagobert
    Én Valve szagot érzek :D
  • Dagobert
    Pontosan :) Kivéve ha nem nyomnak egy hivatalos bejelentést,hogy minden marad a régi de folyamatosan patchelgetünk.
  • semo1
    Azért fizessek,hogy 1 bug-os szarral játszak addig?
  • Ferro_TwL
    Nem kihagyom az L2-t. Hosszas ragodas utan arra jutottam, hogy szupehos akarok lenni nem harcos vagy varazslo, arra majd a WOW jo lesz:D

Cuccok mennek majd Jockey-nak (bar ahhoz kepest, hogy lv 31 vagyok jo szarok:), de hetvegen (tenyleg mikor lesz vege?) meg jatszogatok egy kicsit.
  • Kaleb222
    Az egészben az a szívatás hogy a karikat ugye kb 1 hónapig
    tartják meg. Namost ha te várni akarsz a chron1-re és csak
    akkor fogsz fizetni, lefogadom hogy előtte 2 nappal törlik
    a bétás karikat :DD -->:P
    szoval mindenképpen elő kell fizetni kb 3 héten belül
    Én valószínüleg 1-2 héttel a release után fizetek be
    mert most nincs penzem
  • Dagobert
    Akkor te totál kihagyod vagy vársz C1-ig és arra fizetsz elő?
    Nekem a CoH-hoz kevés volt a két nap. Szép és jó, legalább patchelték folyamatosan a béta alatt(itt vajon miért megy? ncsoft ez is :))
    Szóval nemtom.
  • semo1
    1 láthatatlan hangman tree agyonbaszott
    hogy miért nem verik teherbe a kurva annyukat
  • Dagobert
    Én kihúzom addig amig megmarad a karakterem és utána fizetek elő, mert:
    A sok amatörizmus miatt optimistából átmentem pesszimistába.
    Ha eddig ennyi hülyeséget csináltak, mi fogja azt garantálni hogy most is az lesz?
    Én kötve hiszem hogy lesz valami javítás c1 elött, hiszen minek? A c1ben benne lesznek a javítások. Grim collector bug ha új, akkor meg főleg nem lesz kijavítva ennyi idő alatt. Minek? Lehet hogy ezért késik a angol C1, mert bejöttek ezek az exploitok, ami máshol nem volt. Azonkívül betában alig van normális küldetés, minden npc csak azt írja ki hogy nics quest. C1ben változott volna. Ez bétában oké, de azért ilyesmiért nem fizetek. Ahogy említettem már, support az nulla, mert ha szépen mondva kinyalják a seggünket ha fizet az ember akkor oké, de a múltbéli tapasztalatokból tanúlva ez nem lesz igaz. Persze ne legyen igazam mindezekből. Ja és így az 1 hónap ingyen is egy vicc, hiszen bétáért fizetsz. Tehát a végén fizetsz a C1ért 65$ és nincs benne semmi akció vagy valami. Ja meg a versenyekre is kötve hiszem hogy fizetősben világszerte benevezhetnek az emberek mert nyereményt nem küldenek ki amerikából.

Szóval én kihúzom a karakterem 1 hónapos idejét és csak utána fizetek elő. Addig Jockeynak odaadom a cuccaimat, de ha van valaki aki kölcsönbe akarja a cuccom addig, az jelentkezhet a béta végén náalm. Annyi a megkötés hogy akkor 1 hónap alatt legalább az elven swordböl legyen nekem egy revolution sword. Amúgy még van 1 mitril szettem és kite shieldem ami még használható.
  • Kaleb222
    A chron1 késése abból volt várható, hogy a hivatalos
    fórumon a Dhevrin nevü fószer a következőt írta kb
    3 héttel a megjelenés előtt: "There is no such thing
    as american chronicle1" :PP
    És az se semmi hogy mindezt azután írta hogy kiadták
    az amerikai "gold" verziót a játékból - ezek szerint
    abban sem volt chron1 (pedig elvileg úgy lett volna hogy
    felrakod a játékot retailkor és már benne van a kieg).

Ezek vagy nagyon elbsztak valamit vagy lusták fordítani

Vagy csak egy üzleti fogás volt az egész azért hogy
    megtartsák a játékosokat, mindenki pre-ordereljen aztán
    hirtelen, véletlenül késik.
  • Dagobert
    Ja most látom, hogy nem az a topcik, akkor nem szoltam :)
  • Dagobert
    Az csak a az összegzése a játékosok kéréseinek, amit látni szeretnének a a chronicle 2ben. Nem szabad komolyan venni. Pedig jó lenne...
  • Dagobert
    Ez szerintem a game card lesz, ha tényleg ilyen olcsón adnák tönkremennének.
  • Ferro_TwL
    EZ is varhato volt. Meg az eljen azt igertek, hogy ujabb chronicle-ket egyszerre lovik fel, most mar jol latszik, hogy ez nem igy lesz. Barmennyire is mondja az NCSoft eloszor azsia (foleg Korea) aztan "rest of the wolrd".
  • Ferro_TwL
    Mond mar el nekunk miert is volt varhato a chron 1 kesese, nagyon kivancsi vagyok, hogy szerinted mi oka lehet annak, hogy egy kozel fel eve mukodo dologra meg varni kell. (Nem hiszem, hogy ennyi ideig tart a forditas, az egesz fizetos lenyege pont a chron 1.)
    (Aki esetleg nem tudna, mert sokan itt mas MMORPG-hoz hasonlitgatnak: az L2 mar egy fel eve fizetos chron 1-el koreaban es azt hiszem Taiwanon is. Itt nem arrol van szo, hogy kesnek az elkeszitessel, az amerikai csapat hozza se szagolhat a kesziteshez, hanem valamiert csusztatjak a megjeleneset. Vegig arrol volt szo, hogy a chron1-el valik fizetose! Egyetlen dolgot kell vele tenni leforditani es kesz. Ennyi lenne, mert tok ugyanaz lesz mint a koreai.)

Igazatok van abban, hogy a chron 1 nagy resze csak magasabb szinttol (40+) hasznalhato, de akkor is szemetseg. Mindenestre sajnalom a dolgot, igy marad a City of heroes, nekem az nagyon bejott. L2-bol meg lassan eleg volt, februar ota toljuk itt a veteranokkal:), a chron1 nagyon erdekelt volna, jo motivacio lett volna a tapolasra is, de igy hogy csak juniusban jon semmi kedvet nem erzek, hogy masfel honapig nyustoljem meg a jatekot anelkul, hogy akar egyetlen plusszt is nyujtana a betahoz kepest es ezert meg fizessek is:(
  • Davidus
    Jó lenne Júniusban C2-vel indulni:)
  • Kaleb222
    Ez szerintetek egy vicc?

Chronicle 2
  • Crag
    Ötöslottón jobbak az esélyeink mint ezeknél a dropoknál
  • Birk@
    Na számoljunk... 1% az százból 1, 0.0001% az 1milla az egyhez, 0.0065 az 65x több ennél, tehát 15384 az egyhez nem? Szal így 1 az 5-höz volt az elélyed hogy kapsz :D
    De lehet hogy hülyeségeket beszélek
    Illetve az biztos, de attól még lehet igaz
  • Birk@
    Kaleb, nálunk mindenki előfizető és ráadásul haverok :) Aki meg még nem az az lesz szal... :))))
  • Kaleb222
    Nexus, ezt az árat nem írták el? WTF??

• Kaleb222
    Klánról meg annyit hogy sztem egy kurva nagy tápos magyar
    klán kellene nem 3 kisebb. Össze kéne dobni mindenkinek a
    pénzt meg ami kell és szépen beférne minden előfizető
    magyar egyetlen klánba!
  • Nexushun
    Akik előfizetnek:
    http://www.dvdempire.com/Exec/v4_item.asp?userid=00000981727162&item_id=599443
    28 dolcsi...
  • Kaleb222
    Nemtom ismeritek e warcsempeHUN-t, de tegnap lelépett
    120K-mmal szó nélkül, remélem csak véletlen, nem pedig
    megtartja mert akkor ennyit a

"szerintem egy fasza tökös becsületes nemzet vagyunk..."-ról

Ja és az hogy a chron1 késik az várható volt.

• Thangar
    amcsi betan szerintetek belenyultak monsztak item dobasaba?

csak azert kerdezek ilyeneket, mert csontis kuldi kilovesevel ol mahumokat oldokoltem medaljukert, 170db 10Kt er, es foleg a patrolokat oltem hatha dobnak comp bowt. kb 3000 oltem le, de egy ijat sem dobtak, elvileg 0.0065%kal dobnanak, ami 1Knkent 6.5 ij lenne, de orulhettem ha egyaltalan penzt dobnak.
    de lehet csak en latom rosszul:)
  • Jockey
    engem sem zavar absolute
    elvileg élesben javitaniuk kellen a csontis questet, brigandit is, és 28on de akar 34en is tul sok közünk amúgy sem lenne a kastélyfoglaláshoz:)
    szanaszét fogom farmolni magam pénzel, és chronika 1re lesz egy 40es karim remélem, meg még pár millám hozzá:)
  • Davidus
    Engem nem zavar a csúszás mert még a beta legjobb cuccai sincsenek meg:P Azt azért remélem hogy a brigandin bugot kijavították.
  • Birk@
    Igazándiból mi is csak azzal dolgozunk, amink van :) Az pedig ahogy nézem egy jó társaság, és egy (jó)pár ember, aki úgy néz ki folytatja a dolgot; és mivel egymást már ismerjük, így megalakult a klán, és szép lassan bővülünk is .
  • Arwenke
    En is csinalok karikat es lehet adni cuccot, vissza adasban mar nem vagyok olyan biztos:))
  • Arwenke
    En is elofizetek, ilyen csuszas eddig minden jatekban volt, ez van, hozza kell szokni.:)
  • Jockey
    no látom oszlófélben van a mobsters klán
    szal lassan tervezni kéne akkor ezt a magyar klán dolgot
    én maradok tuti, 28as assasin keres akkor klánt ezen fórumon
    még valami: Mobsters-k aki nem jön tovább: csináltam 4 karit, náluk elférnek a cuccaitok, szal majd átkéne tradelni hozzájuk a dolgot, és ha mégis meggondolnátok magatokat abban az 1 honapban ami rendelkezésetekre áll a béta acc meghosszabítására, akkor meglesznek a cuccaitok is még, ezt tudom ígérni
    ma bent leszek egész este
  • BlackArt
    C1-rol bovebben ITT
  • BlackArt
    Patch, lesz bent egy csomo ujitas, de pl. olyat is hallottam hogy a kasztereket gyengitik...
    Ami a lenyeg (a bent maradoknak):
    1. magas szintu cuccokhoz 50+ szornyekkel kell harcolni
    2. ahhoz hogy magas szintu mob spawnoljon, 55+ kell hogy legyel
    3. varostrom
    Ami azt is jelenti, hogy jo hir a juniusi keses bizonyos szempontbol: powermajmok (mint pl a Scorned Death) nem tudnak elorerohanni es szupi cuccokat szerezni, varniuk kell juniusig. Addig meg mi is elerjuk az 55-ot :D
  • LeonSilver
    Alóha!
    Ezt a bughasználat//banolást nemértem.
    Tolom mondjuk a gámát,bennehagynak egy bugot amiről adott esetben én nemis tudok,használom és banolnak???
    Valószínüleg előfizetek a mutatványra bár egyenlőre csak egy fél évre oszt majd meglássuk.
    Ez a Chronicle 1 ez micsoda?????
  • Hunnenkoenig
    Na, sracok, meg mindig elö fogtok fizetni, vagy mar csappan a lelkesedes? :-)
  • Sonic13
    MAGYAR TÖRPÉT IDE DE GYORSAN!!![/]
    Basszus már 2 napja csinálni akarunk HUNniának egy kur*a Sabert, de mindig összejön vmi!
    A legdurvább pedig az, hogy meg lett minden alapanyag ami le volt írva az Oprphuson meg a többin, de a törpe akivel csináltatni akartam azt mondta, hogy enm 48 Steel meg Cokes kell, hanem 70 és a 130 DKristály nem is kell!
    Szóval most egy magyar törpét keresünk lvl2-es craftingal!
    Plz vki segítsen!
    Játékban küldj plz privit vagy MosQuiTo-nak vagy HUNnia-nak
    Előre is Thx