A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• BlackArt
    Skillekkel kapcsolatban pl. az SB-ben ket dolog volt: egyik az egy teszt szerver, mittudem en 10x XP, 10x penz, egy nap 60-asra huzod a karit aztan kiprobalsz barmit amit akarsz. A masik, hogy adott trainernel visszatreningezhetted az elcseszett pontjaid, pl. en dobotorrol pusztakezesre valtottam, ido es penz volt mig visszatreningeztem de ez van. Itt meg mi tortenik ha ket azonos faju, azonos szintu mokus azonos cuccban osszeakad? Gyoz a jobbik hehe... SB-ben mondjuk egy scout lehetett nyilas, toros, dobotoros, kardos, landzsas, pusztakezes. Mindhez mas skill jott, emellett scout lehetett ember, elf, fel elf, madarember, irekei (sivatagi nomad), mind-mind mas kezdo (es vegso) stattal. Ott elvezet volt vadaszni a masikra, itt, haaat....
    En is utalom amikor millio dolgot kell figyelni, de az csak addig szar amig meg nem tanulja az ember a millio dolgot...
    Az hogy a program kiosztja, meg a keszitok, bah!... En mindig scout-ot jatszottam, es eldonthettem hogy a staminara teszek es lefutok mindenkit (mert a scout feladata a felderites es az info kuldese foleg csata elott), vagy pvp-re hegyezem ki es akkor nem leszek olyan gyors de tobb lesz a HP-m es mas skillekre rakok. Itt meg az osszes scout egykaptafa lesz, annyi kulonbseggel hogy apucinak menny penze van ;)