A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Na egy par dolog nekem is eszemne jutott, szepen sorban:
1. Sokaknak unalmassa valt: igy van, igaz, nekem is, DE minden jol megcsinalt MMORPG-ben ez a dolog ilyen, baromi hosszu es unalmas tapolas utan erkezel el egy olyan karihoz, amivel megallod a PvP-ben is a helyed, ennek a penzszerzesen kivul (minel tobbet jatszol annal tobbet fizetsz elo) azert megvannak az elonyei is, megismered a vilagot, a monstakat, egyaltalan megtanulsz jatszani a karival, mondjuk ugy begyakorlod, bar nyilvanvaloan ez itt kicsit sok lett:) Engem is nagyon farasztott mar a vegen a penzgrindeles, de nem azert, mert grindelni kellett, hanem azert mert ezzel elegge rakenyszeritik a karit a szolozasra, ami egy csapatjateknal nem a legjobb es valoban faraszto. DE. lehet ezt is. Aki jatszott mondjuk DaoCot az tudja, hogyha nem group friendly karija volt, akkor mehetett szepen a sunyiba, eselye sem volt segitseg nelkul tapolni, mert egyszeruen nem vettek be a groupok, hiaba konyorgott napokig. Ez itt nincs, mindenki tud szolozni. 2. Ez egy beta, mar leirtak, hogy az mit jelent, es meg az egesz nagyon az elejen tart, senkinek sincs igazan PvP tapasztalata, nem tudjuk hogy a final release-ben es a kiegesztitokben mi lesz. Engem arra emlekeztet kicsit a dolog, mintha egy demobol kene megitelni egy jatekot, amit persze lehet, de 1-2 palyabol nem biztos, hogy kijon az igazi feelingje. 3. PvP: lehet akarmilyen jo egy MMORPG, feeling, grafika hegyekben, minden tapolasnak vege lesz egyszer es akkor onnnantol fogva csak 1 valami tart jatekban: a PVP. Ha a PvP rossz vagy nincs, akkor gyorsan abba lehet hagyni es megutalni az egeszet es ebben aztan tenyleg senkinek semmi tapasztalata. Engem annyira de nagyon erdekel, hogy milyen lehet egy jo kis alliance-os clanwar, hogy mar csak ezert is, meg sok minden masert elo fogok fizetni a gammara. Jatszottam mar 2 evig DaoCot, szerintem az az etelon PvP-ben, SWG-t, ami egy nagyon jo kis vilag, erdekes es feelinges jatek tokeletesen elbaxott PvP-vel, ezert abba is hagytam, a Lineage-rol csak annyit, hogy a lehetosegek amiket latok benne azok nagyon jok, es en nem akarom kihagyni, hogy kiprobaljam. Nagyon jo lenne ha maradna annyi magyar, hogy egy utosebb clan kijojjon belole, mert azert csak az az igazi, de majd meglatjuk. Csak +1x: senkinek sincs itt meg annyi tapasztalata, hogy meg tudja ezt a jatekot itelni, ugyhogy en szemely szerint nem akrok rabeszelni senkit, hogy maradjon (dededede), de ezt azrt gondoljatok vegig racionalisan, most tapolas van, uncsi, bugos, beta, stb, de ez a gamma nem errol kell, hogy szoljon.