88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#12627 én nem fizetek elő. Egyszerűen nincs benne annyi lehetőség hogy megérje. Tápolás, kis kereskedelem, de egy igazi mmorpghez több kell sztem... Én igazi nagy városokra, abban olyan házakra, amit megvehetnek a klánok, sok sok boltra, bűnözésre, mindenfélére vágyom -
Dagobert #12626 Ha nem leszünk elegen vagy nincs elég egy fajta karakter osztályból akkor még mehetünk a Bloody Queenhez spontán látogatásra :) Úgyis kell a vére hogy legyen nagyobb klán a jövőben. -
Dagobert #12625 Ja és a tervet és a listát jó lenne Laza honlapján látni, hogy ne tünjön el szem elől. -
Dagobert #12624 Na akkor az lett volna az A terv hogy elöszőr elcsalja egy magas szintű,nagy pdefes tank az összes támadó hangyát egy sámánhoz, benyomja az ultimate defet és utána a sámán a területre ható rootját használja. Mivel nem lesz min 30as szintű sámánunk, jön a B terv. Ehhez szükség lesz egy halom lovagra, ultimate deffel, maximálisan pdefre helyezve a hangsúlyt. Egy hangya minimum 30-50dmgt csinál és van úgy 20 hangya. Vagy egy nagyon magas tank lefogja az összeset Hate skillel és 3 oracle gyógyitja vagy több tank felváltva ultimate deffel fogja a hangyákat és akkor nem kell ennyi heal. Közben ha bejön a root a healereknek akkor eltávolodhat úgyis a tank. A lényeg hogy nem szabad megölni egy támadó hangyát sem,hogy valahol újrateremjen és hátbatámadjon valakit. Amig ez nincs kontroll alatt a healer hangyát és a királynőt békén kéne hagyni. Ha megvan, akkor megint két eset van a healerek kiiktatására. Ha összejön a magas szintű healereknek, akkor sleep, ha nem akkor minden healerrre rááll külön egy stunos vagy hasonló jó dmgs karakterű ember és megöli őket. Ha újraspawnol valahol, odamegy ugyanaz az ember és megöli megint.Végülis spwan killert kell játszania, hogy ne legyen esélye a királynő gyógyitására. Ha ez is kontroll alatt van, akkor az összes nagy sebzésű karakter lövi a királynőt.
Ha van valakinek ellenvetése,javaslata stb. akkor írja hogy minden hibalehetőséget kiküszöböljünk.
Pontosabb tervert emberekre leosztva addig nem tudok mondani amig nincs meg a végleges létszám,karakter,szint.
Azonkívül jó lenne tudni kik szoktak együtt partizni, hogy a leosztásnál is együtt legyenek ha lehet. Ne a barlang elött tárgyaljuk meg ki,melyik csapatban lesz.
Egy fix időpontot is kéne találni előre, hogy mindenki be tudja azt tervezni magának. Fontos hogy a net cong miatt aki tud előbb lépjen be, hagyja ott úgy a gépét, nemtom.
Ferro mondott egy időpontot: Csütörtök 6 óra
Ez szerintem jól hangzik, ha van aki nem tudja előre betervezni az időpontot, akkor szóljon és tolunk 1-2 órát talán. Fontos hogy sokan legyünk mert különben nincs esélyünk, csak ha mindenki 30+
Azonkivül ajánlom hogy a lovagok és más, kifejetten erős tankok inkább pdefet növeljék a maradék napokban és a dmg dealerek a fegyverüket.
További tervezés akkor lesz ha megvan pontontosan karakter,szint és talán p.def p.atk m.atk
Talán Crazyn megint összeszedi az adatokat ha szépen megkérjük rá :) -
silbor #12623 Politikusnak kellett volna menned!!! :o)) (vagy az is vagy??) Igazi lelkesítő beszéd volt! -
Nexushun #12622 Core-t már megcsinálták tegnap:
Core -
#12621 nah Cult lett a nevetek?
-
#12620 Ja, hát a botokat na jah azt irtani kell.. De nem rugdosni, hanem bannolni -
Dagobert #12619 Hát magasabb szinten erősen ajánlott a parti. Ha vagytok úgy 6an és találtok egy jó helyet fehér-sárga mobokkal, ahol magas a spaw sebesség, minimum 1 szintet tud lépni mindenki kb 3 óra alatt, mert folyamatosan irtjátok a mobokat. A pénzről annyit hogy most a bétában szavás van de magasabb szintű karaktereknek tuti lesz profitálóbb küldetés fullban. Az is lehet hogy azt soloban nehéz megcsinálni és ott is partizni kell. A 40es srác meg ha zabálja az SSt akkor tényleg nem lesz pénze.
Ant Raidről annyit hogy megint összegezni kéne,hogy hányan vagyunk milyen magas szintekkel és milyen karakterosztályban.
A taktikám már csak részben jöhet össze,kivéve ha van még1 orc sámán aki minimum 30as szintű. Persze ha van vagy 10 oracle akkor talán az is elég. Ja és a Root miatt mondom ezt. -
Kryn #12618 De pedig beleszólt... Kirugdosta az összes botot, háromnegyed óráig jól is ment a dolog, csak aztán utánna éppen visszajöttek a botok mire Asmo meg én sorra kerültünk volna és újabb idegsokk következett órákon át.
-
#12617 Hát azt a questet én is csináltam 2 óra volt kb, szóval nem olyan nagy gáz, rohangálni kell és kész. Azt meg ne is várd, hogy a GM egy ilyen vitába beleszóljon, mert nem ez a dolga :) -
Kryn #12616 Igen tudnál, csak forintkártyával nem tudsz utalni külföldre.
-
Kryn #12615 Abszolút igazad van, mehet mindenki olyan bétára amilyenre akar, ezzel a hozzáállással soha nem fog egyetlen mmorpg-nél sem leragadni, mert mindet unalmasnak fogja találni. Mehetnek wowra, ryzomra, stb. ugyanúgy mindenhol el kell, mert KELL érni a legmagasabb szinteket. Egyikben sem fogják azt mondani, hogy "ügyesen szerepjátszol, nesze 20 db szint". Ha meg nem érik el a magas szinteket soha nem tapasztalják meg ezeknek a játékoknak a sava-borsát.
Ja, eddigi tapasztalataim szerint meg pl. a Daoc-ban szerény meglátásom szerint kb. 10x unalmasabb volt a fejlődés mint itt, tehát ez még talán a jobbak közé is sorolható...
Én és a klánom biztosan maradunk, de mivel "szűk" baráti társaság, ezért a tagfelvétel kicsit lassan megy. 1-2 hely van már csak, de nemsokára úgyis szintet lépünk. Joki, természetesen neked fenntartunk még 1 helyet, de már nem sokáig... Vagy a Culttal tartasz vagy meghalsz... :D
-
#12614 ezt próbáltam már én is itt megfogalmazni amit kyel írt
ahogy nézem sokan itt még nem játszottak előpfüzetős mmorpg-l(főleg nem hosszabtávon), amibe pvp is lett volna, szal ki kell ábrándítsak mindekit, nem lesz olyan mmorpg, amiben nem kell megszenvedni ahhoz hogy "érdemben" tudj játszani akariddal
lehet bétáról bétára vándorolni, de minden gammában lesz szenvedés és unalmas rész magasabb szinteken, ezek a gammák így épülnke fel..:) -
#12613 nah..sorry megint a bankos dolgokkal jövök (de kicsit láma vagyok ezügyben) mindenképpen interneten keresztül kell ütalni a pénzt?
én postabankos vagyok, és nézetm itt valami devizaszámlát..:)
aszongya:
A devizaszámla díjmentesen megnyitható a Postabank fiókjaiban. A számlához Visa Classic dombornyomású, nemzetközi bankkártya igényelhető. ezzel tudnék külfölde is átutalni pénzt...
ezzel tudnék fizetni havidijat??? -
Jacky #12612 En mindenkepp maradok es kiprobalom a rendes jatekot is. Kivancsi vagyok milyen lesz az 1. stb. Chronicle. Baratnommel egyutt jatszom es neki is tetszik!
Szoval tartsatok fenn legalabb 1 de inkabb 2 helyet a magyar guildben szamunkra! :))
Meg mindig nincs info mennyibe fog kerulni? 3000?
Csatlakoznek valakihez, aki szinten meg fogja rendelni hogy egyutt hozassuk. -
#12611 Na egy par dolog nekem is eszemne jutott, szepen sorban:
1. Sokaknak unalmassa valt: igy van, igaz, nekem is, DE minden jol megcsinalt MMORPG-ben ez a dolog ilyen, baromi hosszu es unalmas tapolas utan erkezel el egy olyan karihoz, amivel megallod a PvP-ben is a helyed, ennek a penzszerzesen kivul (minel tobbet jatszol annal tobbet fizetsz elo) azert megvannak az elonyei is, megismered a vilagot, a monstakat, egyaltalan megtanulsz jatszani a karival, mondjuk ugy begyakorlod, bar nyilvanvaloan ez itt kicsit sok lett:) Engem is nagyon farasztott mar a vegen a penzgrindeles, de nem azert, mert grindelni kellett, hanem azert mert ezzel elegge rakenyszeritik a karit a szolozasra, ami egy csapatjateknal nem a legjobb es valoban faraszto. DE. lehet ezt is. Aki jatszott mondjuk DaoCot az tudja, hogyha nem group friendly karija volt, akkor mehetett szepen a sunyiba, eselye sem volt segitseg nelkul tapolni, mert egyszeruen nem vettek be a groupok, hiaba konyorgott napokig. Ez itt nincs, mindenki tud szolozni. 2. Ez egy beta, mar leirtak, hogy az mit jelent, es meg az egesz nagyon az elejen tart, senkinek sincs igazan PvP tapasztalata, nem tudjuk hogy a final release-ben es a kiegesztitokben mi lesz. Engem arra emlekeztet kicsit a dolog, mintha egy demobol kene megitelni egy jatekot, amit persze lehet, de 1-2 palyabol nem biztos, hogy kijon az igazi feelingje. 3. PvP: lehet akarmilyen jo egy MMORPG, feeling, grafika hegyekben, minden tapolasnak vege lesz egyszer es akkor onnnantol fogva csak 1 valami tart jatekban: a PVP. Ha a PvP rossz vagy nincs, akkor gyorsan abba lehet hagyni es megutalni az egeszet es ebben aztan tenyleg senkinek semmi tapasztalata. Engem annyira de nagyon erdekel, hogy milyen lehet egy jo kis alliance-os clanwar, hogy mar csak ezert is, meg sok minden masert elo fogok fizetni a gammara. Jatszottam mar 2 evig DaoCot, szerintem az az etelon PvP-ben, SWG-t, ami egy nagyon jo kis vilag, erdekes es feelinges jatek tokeletesen elbaxott PvP-vel, ezert abba is hagytam, a Lineage-rol csak annyit, hogy a lehetosegek amiket latok benne azok nagyon jok, es en nem akarom kihagyni, hogy kiprobaljam. Nagyon jo lenne ha maradna annyi magyar, hogy egy utosebb clan kijojjon belole, mert azert csak az az igazi, de majd meglatjuk. Csak +1x: senkinek sincs itt meg annyi tapasztalata, hogy meg tudja ezt a jatekot itelni, ugyhogy en szemely szerint nem akrok rabeszelni senkit, hogy maradjon (dededede), de ezt azrt gondoljatok vegig racionalisan, most tapolas van, uncsi, bugos, beta, stb, de ez a gamma nem errol kell, hogy szoljon. -
G_ArchAngel #12610 Gondoltam időben szólok...
Guild Wars: Nyilvános teszt!
Birdy, 12:25 - Játék: MMORPG
(Homelan) Nos, ez is egy igen kellemes hír az MMORPG-k kedvelőinek! A GameSpot jelentése szerint az ArenaNet az E3 idejére nyilvánosan tesztet tervez a MESESZÉP Guild Wars-hoz. A kliens progi május 1-én fog megjelenni és mindössze 100K lesz, és csak 30 megát kell letölteni a grafikához és már lehet is játszani!
(HardWired) -
#12609 Hopp hopp megjott a City of heroes beta invite-m (vagy otszor reggeltem magam:, tudom ez nem az a forum, de aki meg jatszik vele vagy a napokban megjon szoljon! -
#12608 Az Ant Raidrol:
Beszeltem tobb emberrel is, es tudom, hogy sok kollegista van, akiknek nem jo a hetvege illetve az utolso napokban sokan PvP-re keszulnek. Szoval valamikor het kozepe lenne idealis, szerda vagy csutortok olyan este 6 oras kezdessel, talakozo Gludio deli kapu. A pontos idopontot meg meg kell beszelni!
Dagobert majd felrakja a taktikat es a kaosz elkerulese vegett kene par szabaly. (pl: Egy leader akit mindenki kovet; general chaten nem dumal senki, csak a leader; mikor leerunk van egy kis resz ott pihunk egyet, hogy full manan legyenek a varazslok; melyik csapat megy ra a quenn-re melyik allja el az utat. Nagyjabol ennyi:D) -
Kaleb222 #12607 A szerverválasztásról annyit hogy mindenképp lépjünk
a Sieghardt-ról hiszen gyakorlatilag kétszer
annyi a pingje! Várjuk meg mit neveznek ki európai
szervernek és menjünk oda, mert nagy valószínüséggel
tele lesz, vagy irány a Gustin mert az már tele van
esténként. Hindemith hangzik a legjobban , de azon
tényleg lehet hogy nem lesznek elegen.
-
Sanca #12606 Erre valo az escape scroll:) -
#12605 kb 10x egymasutan kivagott ez a szar. Kezdetben 20 perces közönkent aztan egymas utan 3x szinte azonnal hogy felleptem.... Ma mar nem megyek vissza. Skacok majd a cuccbol areszetek megadom (tudjak kiknek szol). Azt meg nem tudom hogyan fogok elve kijönni a templom aljabol -
Arachnotron #12604 Hali nem sokkal utánad velem is ezt történt, és engem se engedett vissza azóta :(
(Amúgy gondoltuk hogy ez lett veled ..) -
#12603 semoHUN, MatrixHUN, HUNnia
Elnezest,de lefagyott a jaáték,majd miutan újraindítottam,hogy megyek vissza netcongos volt a szerver.
Azóta is próbálkozok, remelem senki se halt meg miattam -
Asmodeus84 #12602 Olyasmit olvastam a hivatalos forumban, hogy mégis lesz serial keyes+letöltős előfizetési lehetőség. De részletek sehol máshol nem találtam. Tud valaki valami konkrétumot? -
#12601 utsó nap lesz, Ferro már írta régebben -
#12600 Biztos hogy lesz. -
Nexushun #12599 Lesz valamikor Ant raid? Vagy valmi ösznépi magyar buli a jövő héten? Arra még szívesen elmennék. -
#12598 Nem lesz tobb penzed, de kolcsonadnak a tarsak -
#12597 De ha ez sem győz megén elfogadok 1-2 cuccot:D -
#12596 Chronicle 1-ben növelik a drop %-ot. -
#12595 mert ha klánba vagy honnan lesz több pénzed? -
#12594 Ajánlom figyelmedbe a DarkHUNters klánt :D -
Nexushun #12593 Én most már biztos nem fizetek elő. Az eljén még elő akartam fizetni mert tetszett a grafika meg az egész játék, de most már egy kicsit másként látom. Magasabb szinten olyan unalmassá válik a játék hogy az borzasztó. Iszonyú lassan lépsz szintet és ahhoz is több 100 vagy ha nem 1000 magad szintű mobot kell leölnöd. Mást meg nem is lehet csinálni. Pénz meg magasabb szinten sincs, tiszta gáz. A beta befejeztével azok akik meg tudnak dumálni embereket (akik nem folytatják), hogy adják oda nekeik a cuccaikat hatalmasat fognak ugrani, akik meg nem azok hónapokig fognak gürcölni néhány 100K adenáért... Egy lvl 40-es srác már tőlem is kérdezte hogy nem e adom oda neki a cuccaim mert sok ss-t hsznált eddig és nincs pénze lvl 40-en... Nekem ez az egész így nem tetszik. A cuccaimat meg magyaroknak fogom adni ha lesz valaki a ki tolja tovább vagy inkább egy magyar klánnak és osszák szét igazságosan a tagok kozt. -
#12592 ha pl csak júniusba fizetek elő akkor is át tudom tenni a beta karkaterem?
és ha kihagyok egy hónapot akkor törlik a karakterem? -
#12591 ismerős :(
nekem is ez lesz -
#12590 Sztem az megmarad -
Sanca #12589 Accotak a full megjelenesetol szamitva mennyi idore fagyasztjak le? Mer nekem csak 2-2.5 honap mulva lesz vege a vizsgaidoszaknak. -
#12588 Nekem is a pénzel van a fő gondom. Mivel a béta után az accountot elvileg nem törlik, így még az is lehet, hogy a ryzoom beta után előfizetek. De nagyon kíváncsi vagyok már a WoW-ra is.
Csak engedne már be ez a faszom szar net cong szerver. Faszomért fuzllos mindig.